Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 11.08.2024 o 11:23, jacus napisał:

a po sa potrzebne inwestycje na odrze ?? po to samo co przekop mierzei..czyli po nicl

oczywiście, że są i to na gwałt jak na większości polskich rzek, a w sumie jedna główna, zbiorniki retencyjne bo szybciej będziemy się zabijać o wodę niz ruskie przyjdą. A co by nie powiedzieć o tych pisowskich planach to było tam kilka zbiorników.

Opublikowano
34 minuty temu, galan99 napisał:

@mirro dobrze gada . Jak ocenisz jako wojak .

Pi,rdoli jak potłuczony. Niech się w końcu zdecyduje. Albo chce armii unijnej, albo nie chce. Albo boi się Niemców, albo Rosji. Nosz kuźwa wszystkich przecież bać się nie można. To tak w krótkich żołnierskich słowach.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, mirro napisał:

Nosz kuźwa wszystkich przecież bać się nie można. To tak w krótkich żołnierskich słowach.

Twym zdaniem kogo trzeba się bać ?. Obawiać ?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Skoro u nich łapią w trakcie immunitetu a u nas się nie mogą połapać

Bo jeszcze nie wpadli na to, że teraz dobrze mieć więcej niż jeden immunitet. Ale pewnie się zreflektują.:lol:

3 minuty temu, galan99 napisał:

Teraz? Ukrainy.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

a jak to jest w twojej psychozie? Kogo ty się boisz? Wszystkich, czy tylko niektórych?

Opublikowano
Dnia 11.08.2024 o 17:19, mirro napisał:

A po kija te "chłopy" biją się o ziemię, kiedy produkcja nieopłacalna?

to znaczy ze trzeba oddać zagranicznemu ?  czemu jeszcze ty nie oddałeś ? 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A ty kogo, czego?

Prawdy o sobie?

tvn straszą Rosjanami   

16 minut temu, jacus napisał:

tak w skrocie -ci glupi boja sie niemcow ci madrzy rosjan.

a ci najmądrzejsi imigrantów co dostaną od rudego więcej socjałów niż ty emeły  

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

@jacus  https://fb.watch/tW8rRjROho/

Opublikowano
14 minut temu, Roman176 napisał:

to znaczy ze trzeba oddać zagranicznemu ?  czemu jeszcze ty nie oddałeś ? 

czyli popełniają czyn patriotyczny wbrew rozsądkowi? Coś jak w Powstaniu Warszawskim?

Opublikowano

przyjedz do krakowa i pochodz po nocy po osiedlach..

20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A ty kogo, czego?

Prawdy o sobie?

k**wa -umiesz  czytac ??  czy te tabletki maja jakies nieznane skutki uboczne.

to juz przestaje byc smieszne ..

zetorki dostaje chyba pierdolca jak jego najlepszy kolega garek

Leczenie objawów łagodnego rozrostu gruczołu krokowego. Dorośli. P.o. 8 mg 1 ×/d w trakcie posiłku, najlepiej o stałej porze; kapsułki połykać w całości. Nie ma konieczności modyfikacji dawki u osób w podeszłym wieku, z łagodnymi zaburzeniami czynności nerek lub z łagodnymi albo umiarkowanymi zaburzeniami czynności wątroby. U chorych z umiarkowanymi zaburzeniami czynności nerek (klirens kreatyniny 30–50 ml/min) początkowo 4 mg 1 ×/d, następnie, po tygodniu stosowania, w zależności od reakcji na leczenie, dawkę można zwiększyć do 8 mg 1 ×/d. Nie zaleca się stosowania u osób z ciężkimi zaburzeniami czynności nerek i/lub wątroby.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

juz przestaje byc smieszne ..

Przeprosisz chamie za oszczerstwa?

Ja potrafię udowodnić to co napisałem...

Ty tylko szczekasz kundlu z zadupia...

Nigdy niczego nie pokazałeś.

Ciągle tylko szczekasz.

Jestem w stanie zrozumieć że nie wyszło ci w życiu przez twoje ułomności.

Potrafię nawet zrozumieć że dowartosciowujesz się tym swym miejscem pochodzenia, bo niczym innym nie możesz , ale nie potrafię zrozumieć czemu ciągle kłamstwem się posługujesz oszuście z zadupia 

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Roman176 napisał:

@jacus  https://fb.watch/tW8rRjROho/ https://www.youtube.com/embed/oiOV3SQJedM?feature=oembed

Nie mam facebooka ale stawiam na to, że nie chodzi o słabe mocowanie tylko debil siedzi za kółkiem i wpier... pedał w podłogę. W Phaetonie na W12 chlopaki przeprofilowali belkę a Tesla jest raz że zrywniejsza a dwa że bardziej ameliniowa...

• Like 1
Opublikowano

A kto kuźwa czepia do Tesli przyczepę? Tym się jeździ do dobrych hoteli a nie jak dziad starym audi na kemping. 

17 minut temu, Roman176 napisał:

W PORZO ? 

W Warszawie

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

A kto kuźwa czepia do Tesli przyczepę? Tym się jeździ do dobrych hoteli a nie jak dziad starym audi na kemping. 

mało rolny a jakaś przyczepka ? 

1 minutę temu, dysydent napisał:

no to teraz'eś mi zaimponował

żeby nie było to ja też nie mam

witajcie w klubie 

• Like 1
Opublikowano

Sędzia Sądu Okręgowego Krzysztof Chmielewski, bohater członek partii „Iustitia”.

• Nazywa premiera Morawieckiego „psychopatycznym naziolem”.

• Strażników granicznych określa mianem „bandytów”.

• Porównuje rządy PiS do okupacji niemieckiej w trakcie II wojny światowej.

Patryk Słowik
To mówicie, że sędzia, który publicznie na Twitterze życzył Ziobrze utraty immunitetu i więzienia, włączył się w sprawę zastępcy Ziobry dotyczącą utraty immunitetu i aresztu, i na tym polega niezawisłość wymiaru sprawiedliwości?

kataryna
Uśmiechnięta praworządność. Z pianą na ustach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v