Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał:

"księdzynią"

zarezerwujmy gosposi plebanijnej o spektrum związków z plebanem nieco szerszym niż pralniczo kulinarne

da się odmienić na "księdzyń"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

a co to ta

18 minut temu, mirro napisał:

"mułła".

bo mi się kojarzy z jakąś międzygatunkową krzyżówką, oj nawet ściśle określoną gatunkowo
potrafi mówić i przedstawia się jako "Mieeetek"

no; jak se w guglu wpisałem i przełączyłem na same grafiki to i podobne gatunkowo facjaty powyskakiwały - same brodate
to po mamie :P

podobno bardzo zakapiornie niebezpieczny to gatunek
za samą analizę genetyczną można zostać zbanowanym za obrazę uczuć religijnych

Czy kiedykolwiek Europa zdoła zlaicyzować i islam?

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
nie milkną echa prowokacji 😂 najczytelniejsza media w pl 

Doskonały test na polskich "dziennikarzach" przeprowadził Stanowski. Skomponował "deep fake" i podrzucił Stonodze 🙂 Ten niczego się nie domyślając wrzucił to w net a aparatczyki-pismaki podchwyciły i bez sprawdzania powielili. Przodowali w tym oczywiście "rzetelni" z TVN24 i inne lewackie tuby propagandowe 🙂
Jedna rzecz smuci - nasz Lud w większości kupuje wszystko, co dostanie od gadzinówek. Bezrozumnie, bezrefleksyjnie, krzywdząc siebie samych i nabijając kabzę pajacom od propagandy...

8 gwiazdkowce zadowolone z propagandy 
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, jacus napisał:

kopernik byl niemcem ..

w wątku o płci Kopernika to ma niby coś wnosić?

to jakaś kolejna nowa płeć?
w sumie... to jedna z bardziej bezpłciowych nacji w okolicy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

wiesz jakie sa najgorsze rzeczy w zyciu ??

cieple piow i zimna niemka. nie miales jakiejs dziewczyny z niemiec czy tam niemcow ??

tak naprawde to sam kopernik nie wiedzial ze jest niemcem 😂 pisal po lacinie,mieszkal i ksztalcil sie w polsce i wloszech..

Opublikowano
42 minuty temu, jacus napisał:

cieple piow i zimna niemka. nie miales jakiejs dziewczyny z niemiec czy tam niemcow ??

opowieści serii za płotem ludzie powiadają ? 

25 minut temu, Ulman napisał:

serio pytasz ? Nie wiedziałeś tego?

według lewaka wszystko jest możliwe 

Opublikowano

Taaaa, jak jesteś nieuk to zawsze trzeba na coś zwalić.

Kopernik była kobietą i to bardzo wszechstronnie uzdolnioną. W tamtych czasach nie mogłaby prowadzić badań bo to było zarezerwowane dla mężczyzn. Musiała od wczesnych lat się z tym ukrywać by zostać kanonikiem i mieć dostęp do uczelni, europejskich księgozbiorów bo inaczej by guzik zdziałała. Niestety przez to udawanie nie mogła mieć dzieci i zmarła bezpotomnie. Oficjalna wersja jest taka że Kopernik była mężczyzną a to dlatego że kościół do dziś jest bardzo wku....y że tak ich zrobiła w wała. To tak w skrócie. W necie znajdziesz bardziej obszerne opisy

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, jacus napisał:

wiesz jakie sa najgorsze rzeczy w zyciu ??

tak naprawde to sam kopernik nie wiedzial ze jest niemcem 😂 pisal po lacinie,mieszkal i ksztalcil sie w polsce i wloszech..

jeśli by dzisiaj Kopernik był niemcem to niczego rewolucyjnego by nie odkrył bo tak poprawnej politycznie nacji w Europie drugiej nie ma a wywrócenie do góry nogami powszechnie uznanego obrazu świata ... tylko ktoś jako Polak może jeszcze coś takiego zrobić tak że dzisiaj albo Kopernik  byłby Polakiem albo by nie było Kopernika

z resztą  Niemiec jako takich w czasach Kopernika nie było jeszcze na świecie, gdyby wtedy były i Kopernik był rzeczywiście niemcem to nadal byśmy wierzyli w plaskatą Ziemię :D

9 godzin temu, jacus napisał:

mam jedno niebieski auto i mi wystarczy.

rosyjscy komicy dzwonia do prezydenta polski i to jest nic...

https://www.money.pl/gospodarka/rosyjscy-komicy-dodzwonili-sie-do-andrzeja-dudy-udawali-prezydenta-francji-6836775060118176a.html

panstwo z dykty ..

jakoś długo trwało wymyślenie przykrywki na demaskację przez Stanowskiego szczekaczy z propopaprańskich gadzinówek

jak Was widać na wylot to se nie zdajecie sprawy
zrobiliście się jeszcze głupsi od pogierkowskich komuchów z mistrzem Urbanem na czele
poziom propagandy popaprański coraz bardziej się zniża do pisowskiego
też mi "zmiana" :P

znamienne że najinteligentniejsi Polacy zostają takimi padalcami że aż zasługuje na jakąś analizę w np. pracy doktorskiej z socjologii
tylko nie w Polsce a z zewnątrz bo byłaby nieobiektywna

to naprawdę cud że z takimi "elitami" Polska jeszcze istnieje

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
58 minut temu, dysydent napisał:

znamienne że najinteligentniejsi Polacy zostają takimi padalcami że aż zasługuje na jakąś analizę w np. pracy doktorskiej z socjologii
tylko nie w Polsce a z zewnątrz bo byłaby nieobiektywna

to naprawdę cud że z takimi "elitami" Polska jeszcze istnieje

Ani to żadnej dysertacji doktorskiej nie wymaga, ani to cud żaden. Media zmieniły się, ponieważ same nakręciły spiralę "potrzeby natychmiastowego dostarczania informacji".  Ale co można dostarczać? Jaką wartościowa informacją mozna co 5 minut błysnąć? Mamy więc takich " poławiaczy informacji" i takich odbiorców. Co można sprawdzić, potwierdzić i jeszcze opublikować z adnotacją ( byliśmy pierwsi, bo chyba tylko o prymat szybkości tu chodz)? 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mirro napisał:

byliśmy pierwsi, bo chyba tylko o prymat szybkości tu chodzi)

królikom w seksie też o prymat szybkości chodzi
z tego pośpiechu łatwo webać się na jeża i właśnie się to tym tępym rzemiechom "pospiesznym" "udało" xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v