Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Następny , Następna będzie ,miał, miała 90 lat  co za różnica nic im nie zrobią .

znieważenia pomnika. To 76-letnia mieszkanka tej dzielnicy. Czynności w toku . kto ją posłał sama poszła- z własnej nie przymuszonej  woli bo miała taki kaprys , to jest pytanie ?.

Opublikowano

maja zony ci bogatsi i starsi. nie zmienia to faktu braku dziewczyn dla mlodych i biedniejszych. Sam brak kobiet jest problemem w kulturach wielozenistwa, ktore byly stworzone dla agresywnej expansji - licznych wojen. Teraz to przestarzala religia,ale  dla niektorych 100 dziewic w niebie jest blogosawienstwem , ktore wykorzystuja przywodcy grup terrorystycznych, nacionalistyczno-wyzwolenczych.

Opublikowano

wielka tragedia i bol dla najblizszych. Nie moge nic powiedziec, oprocz przyklad samego siebie. Rolnictwo to dziwna branza, bo pracuje rowniez w innej branzy. Jedynie w rolnictwie jakos wszystko w biegu, szybko, na glupiego. Moze tylko ja tak mam, ale lapie sie na tym , ze jedynie moze jakies nieszczescie z tego wyniknac, siadam wtedy i musze ochlonac. Sam w pospiechu o malo palca nei stracilem, przez glupote, pospiech, pusty łeb. Teraz jak czasem jade traktorem , albo cos robie, potrafie zwolnic, albo wrecz usiasc by sie zastanowic. Jak malo potrzeba by sie cos stało :(

Opublikowano

Nowe władze Agencji Rozwoju Przemysłu współpracowały z oskarżonym w tak zwanej infoaferze i planowały z jego spółką zawrzeć kolejny kontrakt - wynika z ustaleń tvn24.pl. - Niemal dokładnie w momencie, gdy nasze władze odpisały na pytania tvn24.pl, że z nim nie współpracują, on sam był w naszej siedzibie i rozmawiał o kolejnych umowach - alarmują nas sygnaliści z ARP.

ledwo zaczęli rządzić a już afera na aferze

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Siedzacybyk napisał:

zapewnione srebro dla julki szeremety!!! cos pięknego, sliczna dziewczyna wygrala z babochlopem 😎 gratulacje

Oj z tym ,,babochlopem,,zaraz się Jacuś odezwie😂ale gratulacje się należą owszem...

2 godziny temu, nie napisał:

Nowe władze Agencji Rozwoju Przemysłu współpracowały z oskarżonym w tak zwanej infoaferze i planowały z jego spółką zawrzeć kolejny kontrakt - wynika z ustaleń tvn24.pl. - Niemal dokładnie w momencie, gdy nasze władze odpisały na pytania tvn24.pl, że z nim nie współpracują, on sam był w naszej siedzibie i rozmawiał o kolejnych umowach - alarmują nas sygnaliści z ARP.

ledwo zaczęli rządzić a już afera na aferze

Nie wiem czy dobrze rozumiem nowe władze? TVN by coś źle napisał o dzisiejszej władzy? 

Edytowane przez MariuszDe
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v