Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witejus napisał:

1 godzinę temu, mirro napisał:

Powinien.  Ale że mu się zebrało na rozbijanie gówna na atomy, analizę dzieła, to wyszło jak wyszło.

Ogarnijcie się jeden z drugim, im bardziej POlszewiki na was trepów srają tym gorliwiej za nimi gardłujecie.Wstydu nie macie , chyba że macie syndrom sztokcholmski.

@mirro - masz? Kurcze. Ja wczoraj po chacie szukałem i nic niestety... Byś podrzucił bo może to fajne.

• Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

Generalnie gardłuję za rozsądkiem. Może za chwilą zastanowienia w kwestii co ważne a co tylko medialnie nakręcone. Babiarz oburzył się na Lenona, ludzie na Babiarza a wszystko to nie warte całego cyrku. Z całej awantury wynika tylko że Lenon to komuch, Pan Babiarz idiota a ludzie (tu Ulman określił dosadnie). Jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Bo może nie ma problemu?

Niema. Jako zarządzający zasobem rezerwuję sobie prawo do opier..olu w przypadku pojawienia się lekceważenia ustaleń i nic nikomu do tego. Temu się odważyłem na tę durną polemikę. Tyle z moich motywów. A rozwiązanie w postaci hamulca już padło zdaje się.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał:

Babiarz jest od komentowania wydarzeń sportowych a nie od dywagacji politycznych. Dla pisowskich mas to niepojęte

tutaj przykłady pisowskich mas:

Patryk Słowik
Ani mi się wczorajszy komentarz pana Babiarza nie podobał, ani jego wcześniejsza aktywność, także okołozawodowa (stanie za Kurskim po wyrzuceniu Daszczyńskiego uważam za skrajnie słabe), ale zawieszanie go za wczorajszy komentarz to jakiś ponury żart.

Marcin Matczak
Proszę, nie ośmieszajcie idei wolności słowa…odwieście Babiarza! Przecież to jest cyrk…

Anna-Maria Żukowska
Nie no , tvp_info czy Wyście zwariowali?! My tu się możemy przekomarzać na Twitterku o sensy, ale żeby z tego powodu zawieszać dziennikarza? I Babiarz mi ani brat ani swat. Nie sądzę, żebyśmy mieli zbliżone poglądy czy styl życia albo postawy etyczne. Ale to nie jest istotne. Zawieszenie dziennikarza z powodu jakiejś totalnej pierdoły, w której nikogo nie obraził ani nic, to nadgorliwość i kompletna głupota. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.

Krzysztof Gawkowski

Ja bym nie zawieszał za takie rzeczy, bo uważam, że podczas igrzysk olimpijskich nie ma potrzeby podejmować takich działań. Mogło mi się to podobać lub nie, ale nie widzę sensu w zawieszaniu kogoś za jego wypowiedzi

Zdaniem polityków Konfederacji decyzja władz TVP to dowód na to, że Telewizja Polska kontynuuje polityczny kurs obrany za czasów PiS. Na poniedziałkowej konferencji w Sejmie obaj twierdzili, że w kategorii "manifestu komunistycznego" utwór "Imagine" interpretował sam John Lennon.

"Babiarz w swojej wypowiedzi nie powiedział nieprawdy, nie powiedział nawet swojej opinii, z którą można się zgadzać lub nie, powiedział obiektywny fakt" — powiedział Wawer. — Jeśli poprawni politycznie mają inne zdanie od autora, to pozostaje to dla nas wielką zagadką — dodał Rzońca.

Kuba Wojewódzki o zawieszeniu Przemysława Babiarza

Dziennikarz na co dzień związany z TVN jak zawsze zabrał głos w mediach społecznościowych. Aby skomentować sytuację z igrzysk olimpijskich, posłużył się cytatem George'a Orwella:

- Jeśli Wolność w ogóle Coś znaczy, oznacza prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć - napisał na Facebooku.

Dodał też dwa hasztagi: #wolnoscslowa i #przemyslawbabiarz.

Sławomir Mentzen
Jakim to trzeba być deklem, żeby uważać, że ceremonia otwarcia igrzysk była łączącym ludzi spektaklem pełnym pozytywnych emocji, a komentarz Babiarza niedopuszczalnym narzucaniem własnej narracji politycznej.

Organizatorzy igrzysk urządzili bardzo polityczny, agresywny, antychrzescijański spektakl, a Babiarz śmiał to zauważyć, więc musiał zostać zawieszony.

Dyrektor TVP Sport do zwolnienia, a TVP do likwidacji!

buachachaaachaaaaaaaa :D       

5 godzin temu, mirro napisał:

Babiarz oburzył się na Lenona, ludzie na Babiarza a wszystko to nie warte całego cyrku. Z całej awantury wynika tylko że Lenon to komuch, Pan Babiarz idiota a ludzie (tu Ulman określił dosadnie). Jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Bo może nie ma problemu?

ile jeszcze przykładów potrzebujecie, aby uzmysłowić sobie jakich kretynów z siebie robicie?

pisowskie masy - bo padnę :D 

wyzywasz galana i romana od debili a sam jesteś .............

Edytowane przez nie
  • Like 1
Opublikowano

Ano widzisz , jako oczadzony POSocjalistyczną propagandą nie rozumiesz o co chodzi. Babiarz ma komentować sport i tylko sport. Za to mu płacą a nie za dywagacje polityczne. 

Jak on taki wszechstronny to co będzie następne? Może zacznie dywagować który sportowiec jest homo, kto ma nieślubne dziecko albo który zdradza żonę? Może zaraz zacznie analizować kto katolik, kto muzłumanin albo niewierzący?  Może kto jest hazardzistą, śpi na golasa albo chodzi do klubów dla swingersów? Oj miałaby pisowska tłuszcza używanie, oj miałaby. 

Zawieszenie go to przesada ale opierdol się należał.

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

jako oczadzony POSocjalistyczną propagandą nie rozumiesz o co chodzi.

tak jak np. mentzen i wojewódzki :D 

9 minut temu, Ulman napisał:

Może zacznie dywagować który sportowiec jest homo, kto ma nieślubne dziecko albo który zdradza żonę? Może zaraz zacznie analizować kto katolik, kto muzłumanin albo niewierzący?  Może kto jest hazardzistą, śpi na golasa albo chodzi do klubów dla swingersów?

może kogoś kiedyś zabije, więc dajmy mu od razu dożywocie - stalin byłby z ciebie dumny 

ps. a może weźmie przykład z ciebie i będzie dywagował kto jest ukraincem, kto żydem a kto gejem??

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Ulman napisał:

Ano widzisz , jako oczadzony POSocjalistyczną propagandą nie rozumiesz o co chodzi. Babiarz ma komentować sport i tylko sport. Za to mu płacą a nie za dywagacje polityczne. 

Jak on taki wszechstronny to co będzie następne? Może zacznie dywagować który sportowiec jest homo, kto ma nieślubne dziecko albo który zdradza żonę? Może zaraz zacznie analizować kto katolik, kto muzłumanin albo niewierzący?  Może kto jest hazardzistą, śpi na golasa albo chodzi do klubów dla swingersów? Oj miałaby pisowska tłuszcza używanie, oj miałaby. 

Zawieszenie go to przesada ale opierdol się należał.

image.jpeg.643c6ec9fac830238f03644e193c27da.jpeg

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

a co ma do tego że może kogoś zabije? Komentował to czego nie powinien i to jest już dokonane a nie domniemane, Ukarany został za dokonane więc w czym tkwi twój problem?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

myślenie logiczne cię zawodzi

może nie być antychrześcijański i nie być chrześcijański - to takie trudne do zrozumienia??

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, DTaras napisał:

Znaczyyy... koniecznie Chrześcijański musiał być?

skoro był antychrześcijański to ciekawe dlaczego do kompletu i nie był antymuzułmański?
no chyba nie dla tego że coś takiego jak tchórzliwy strach miał tu coś na rzeczy? chę?
Takie śmieci które to widowisko aranżowały aż nadto są do przejrzenia kto to zacz.

odpowiednie epitety i adekwatnie poniżające definicje dla tych "modnisiów" francuskich może wymyślę później bo teraz mam krucho z czasem a ta szumowina pseudoartystyczna zasługuje na specjalne poniżenie na odpowiednim poziomie lingwistycznym jak i humorystycznym ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
7 minut temu, nie napisał:

myślenie logiczne cię zawodzi

może nie być antychrześcijański i nie być chrześcijański - to takie trudne do zrozumienia??

A propos logiki to w logice kazdego PISowca nie ma neutralności - jak nie jest chrześcijański to jest anty. Jak nie jest za PISocjalizmem to zdrajca i wróg narodu a nawet pewnie jakiś agent - brzmi znajomo ?🤣

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał:

@mirro - masz? Kurcze. Ja wczoraj po chacie szukałem i nic niestety... Byś podrzucił bo może to fajne.

Nie szkolili mnie z zakresu współpracy z terrorystami, a raczej ze zrywania się w razie pojmania, więc tak jak sumienia, to i syndromu nie uświadczysz.

1 godzinę temu, nie napisał:

ile jeszcze przykładów potrzebujecie, aby uzmysłowić sobie jakich kretynów z siebie robicie?

pisowskie masy - bo padnę :D 

wyzywasz galana i romana od debili a sam jesteś .............

Gdzie wyzywałem Galana i Romana od debili? Zwolnij trochę bo chyba coś chyba Ci się (z całym szacunkiem) pojebało.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Ulman napisał:

A propos logiki to w logice kazdego PISowca nie ma neutralności - jak nie jest chrześcijański to jest anty. Jak nie jest za PISocjalizmem to zdrajca i wróg narodu a nawet pewnie jakiś agent - brzmi znajomo ?🤣

no ale paszkwil z wyznaniowo przecież ikonicznego obrazu neutralny wyznaniowo nie był?

tego nawet antypisoweć nie śmie zaprzeczyć
czy może śmie?

mnie to akurat rozbawiło ale nie sam fakt wyśmiewania ikon religii co poziom tych debili którzy ... w sumie to bardziej zażenowało niż rozśmieszyło choć rozśmieszyło też; jak można być taką pulpą estetyczną i się przebić tak wysoko aby na wierzch takiej imprezy jak Olimpiada wypłynąć? no fenomen xD

a tego poeba to wprost Cameron-owi a "Avatar-a" zajumali

co "ono" pokazuje? - "adzia badzia; panie, goń pan za mną!"?xD

navi.jpg

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, dysydent napisał:

a tego poeba to wprost Cameron-owi a "Avatar-a" zajumali

co "ono" pokazuje? adzia badzia; panie, goń pan za mną?xD

Pewnie Bachus, albo Dionizos. Ale po kolorze to raczej Dionizos po spożyciu denaturatu.:lol:

Opublikowano
28 minut temu, dysydent napisał:

skoro był antychrześcijański to ciekawe dlaczego do kompletu i nie był antymuzułmański?

Nie był też antypogański.:lol:

Opublikowano

No gdzie? A kto tam był w Galii normalny? Taki standard.

2 minuty temu, dysydent napisał:

a czekaj; to bardziej już propogański

A jak tak, to i dla nas lepiej, bo se Peruna możemy do uczty dołączyć.:lol:

Opublikowano (edytowane)

cykor

mi tam zwisa czy mnie kto zwyzywa a im bardziej zwyzywa tym bardziej zwisa

o; też mógł bym do korowodu inauguracyjnego francuskich olimpiad się załapać
cały w papilotach zwisających i dyndających adwersarzy xD
tylko se kolor muszę wybrać

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v