Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podniecacie się gównami nic nie dającymi nam rolnikom tymczasem zdążyli dziś przegłosować uwolnienie handlu z Ukrainom .A PO udaje że nic nie da się zrobić bo tak im pasuje   

Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Gregor jak by Ty w mojej okolicy mieszkał🙄  oj też było  by co w gminie zmieniać, słuchać się nie da tego co tu sie wyprawia.

Wszyscy by chcieli nowych ,lepszych .Ale nikt sam też radnym nie chce być .Nawet z sołtysami często problem

Grześ szacun za awatara  dobrze wyposażony  i obciażniki pierwsza klasa ;-)))

• Thanks 1
Opublikowano

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-01-15/spor-o-prokuratora-krajowego-prezydent-sklada-wniosek-do-trybunalu-konstytucyjnego/

Andrzej Duda złożył do Trybunału Konstytucyjnego wniosek o rozstrzygnięcie sporu kompetencyjnego pomiędzy Prezydentem Rzeczypospolitej Polskiej a Prezesem Rady Ministrów oraz Prokuratorem Generalnym - poinformowała Kancelaria Prezydenta. Sprawa dotyczy sporu wokół funkcji Prokuratora Krajowego.......

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, kopin napisał:

Wszyscy by chcieli nowych ,lepszych .Ale nikt sam też radnym nie chce być .Nawet z sołtysami często problem

Grześ szacun za awatara  dobrze wyposażony  i obciażniki pierwsza klasa ;-)))

Boją się być radnymi bo nie chcą zeznać publikować. Życie na pokaz a okazać się może pod kreską

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

.

O widzę że masz dostęp do kancelarii premiera i pokazałeś teczkę z programem reform gospodarczych😁

Opublikowano
13 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Bo rok temu miałem dobre, w tym roku susza, ale pewnie nadal nie gorsze niż twoje xD Udało Ci się chociaż 10t mokrej kukurydzy z ha nakosić ?? xD 

na v klasie ?? u nas tez byla susza.. gdy przyjdzie rozliczenie to sprawdze.

12 godzin temu, DTaras napisał:

A wiesz czemu to głupoty?

czemu ??  20-30 lat temu nie bylo takiej mody .

Opublikowano
12 godzin temu, mirro napisał:

Mam rozebranego Fenda 818 Favorita. Przebieg ponad 22 tyś godzin.

ile u cia zrobił ? 

15 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Sierocki zostaje w TVP, nie ma go w Teleexpresie ale ma coś innego robić.

masz racje bo bardzo dużo ludzi sie wku.. i jednak zostaje 

zobaczcie jak u mnie sie młodzież zabiła nieoficjalnie 180km 

https://www.nowiny.pl/wiadomosci/227039-nagranie-z-wypadku-w-wodzislawiu-slaskim-zawadzie-pojawilo-sie-w-sieci-ku-przestrodze-wideo.html?fbclid=IwAR0wgi-PgOxIVwe_2FmW-giRn6NrNU5srlPXUoRDJ_NcGs4V5RXv0EuT4QU

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v