Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertuss napisał:

czym bardziej wyzywasz i stajesz się agresywny tym bardziej widać, ze sobie z tą dyskusją nie radzisz. Dlatego dostajesz serduszko za powyższy wpis.

Bo takiego kretyństwa jak twoje to się czytać nie daje, pis i pis, ogarnij się człowieku w końcu i nie wmawiaj mi pisu bo na nich nie głosowałem do PE. Jesteś normalnym trollem na usługach PO i nic do ciebie nie dociera tylko pis i pis.

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Roman176 napisał:

dla ciebie to tylko psychiatra sie nadaje jak idzie być tak głupim ?  sb wypłaca się mld ludziom ujebało...   sie 14 porty sprzedane jak to było zły pis wynajął amarko największemu importerowi a platfusy oddały Niemcowi co nie bd eksportował zboża    

Przystopuj bo do rana nie wytrzeźwiejesz🍻

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Dowódca wywala ich z paska do mycia kibli i żandarmi nic nie wiedzą.

Iiiiiii to jest prawidłowe działanie. Ale tutaj chyba SG powiadomiła organa.

2 godziny temu, hubertuss napisał:

To się do końca dowódcy nie dziwię, że nie chciał tego taić.

To nie takie proste. 

Dowodzenie rządzi się swoimi prawami. Nie raz kryłem swoich, dostawali ciche kary ode mnie. Nie raz prosiłem przełożonego aby nie nadawał sprawie biegu bo ukaże ich we własnym zakresie. Nigdy im potem tego nie wypomniałem, ale przełożony nie omieszkał mnie wypomnieć. Pewnych ludzi trza se ustawić. To rola dowódcy. Podwładny chce mieć świadomość że nie zostawisz go samemu sobie i zrobisz wszystko żeby pomóc. Tak tworzy się pododdział. To przenosi się na relacje między ludźmi i prostą zasadę "nie zostawiamy swoich". Dlatego też mogłem delikwenta zj***ć na apelu, zmieszać z błotem za to co zrobił, ale zostawało to na kompanii. Nikt nigdy nie doniósł na mnie. Mogłem na swoich liczyć, bo szli na wartę mając 3 dni do rezerwy, Pełnili ją regulaminowo. 

Opublikowano

Najpierw to bym musiał ten pijacki bełkot zrozumieć a potem by sie jak zwykle okazało że nie zrozumiałeś o czym czytałeś a na koniec że nie wiesz o co ci chodzi. Przerabialiśmy to dziesiątki razy.

Opublikowano

Nad rozumieniem to lepiej sam popracuj bo odkąd pamiętam wystarczy ci zadać kilka prostych pytań i leżysz i kwiczysz.

Zaprawdę powiadam ci - błogosławieni ułomni poznawczo albowiem oni na PIS zawsze głosować będą🤣

Opublikowano

ja niby kwiczę ?  ty udajesz super głupka ze nic nie wiesz a ty zadajesz głupie pytania   ... a jak tam janusze biznesu Miruś jednak powiedział co innego wpada na chwile i zapie.. cały dzień to nie to co leniwa swocz ... 

Opublikowano

Ja ci zadaję nie głupie ale mega proste i sprawdzające pytania na które nie umiesz odpowiedzieć . Kiedyś byłeś taki głupi ze brnąłeś bez opamietania w samozaoranie. Teraz czasem zapala ci się lampka i uciekasz od tematu tak jak ostatnio w przypadku tej mleczarni co ją tusk sprzedał. 

Jak można nie zadać pytania jak się czyta taki bełkot:

"sb wypłaca się mld ludziom ujebało...   sie 14 porty sprzedane jak to było zły pis wynajął amarko największemu importerowi a platfusy oddały Niemcowi co nie bd eksportował zboża"  O.o  

Opublikowano

Jak można zadać zdanie , analfabeto?

Nie rozumem nic z tego bełkotu "sb wypłaca się mld ludziom ujebało...   sie 14 porty sprzedane jak to było zły pis wynajął amarko największemu importerowi a platfusy oddały Niemcowi co nie bd eksportował zboża"

Nie wiem nawet o czym piszesz i ty pewnie też nie.  

Nie linkuj konfederacji bo to ani nie są lewacy jak ty,  ani poziom nie twój.

Opublikowano
15 minut temu, Ulman napisał:

sb wypłaca się mld ludziom ujebało...   sie 14

proste sb nadpłacono obniżone emerytury przez pis koszt 1,6mld jednocześnie zabrał emerytom 800zł  z 14 , taki nowoczesny Kopernik  ,rudy zabrał emerytom dał esbekom' 

17 minut temu, Ulman napisał:

Nie wiem nawet o czym piszesz i ty pewnie też nie.  

udawanie idioty zawsze ci wychodziło jak udawanie rekina biznesu  ,,Januszu biznesu''

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

Bo takiego kretyństwa jak twoje to się czytać nie daje, pis i pis, ogarnij się człowieku w końcu i nie wmawiaj mi pisu bo na nich nie głosowałem do PE. Jesteś normalnym trollem na usługach PO i nic do ciebie nie dociera tylko pis i pis.

Jakich kretynizmów? Pis was z tymi żołnierzami w wała robił. To jest fakt a nie kretynizmy. A tobie się tego czytać nie daje bo widzisz ze znowu twoi cię w durnia zrobili. Dlatego tak się ściekasz, ze piszę o tym jak pis cię w wała robił. Bo cię to boli.

Człowieku ja napisałem relację nie członka po tylko konfy WIplera z rady bezpieczeństwa narodowego. A ty mi napisałeś na to, ze nie jestem Polakiem. Zrozum pis was dymał. CI co ich tak bronił i za którymi tak stawał murem wg relacji już nie tylko WIplera stanowili zagrożenie dla polskich żołnierzy swoich kolegów. To kto tu pisze kretynizmy? Pis nawet w opozycji was dyma i robi durni.

8 godzin temu, mirro napisał:

Iiiiiii to jest prawidłowe działanie. Ale tutaj chyba SG powiadomiła organa.

To nie takie proste. 

Dowodzenie rządzi się swoimi prawami. Nie raz kryłem swoich, dostawali ciche kary ode mnie. Nie raz prosiłem przełożonego aby nie nadawał sprawie biegu bo ukaże ich we własnym zakresie. Nigdy im potem tego nie wypomniałem, ale przełożony nie omieszkał mnie wypomnieć. Pewnych ludzi trza se ustawić. To rola dowódcy. Podwładny chce mieć świadomość że nie zostawisz go samemu sobie i zrobisz wszystko żeby pomóc. Tak tworzy się pododdział. To przenosi się na relacje między ludźmi i prostą zasadę "nie zostawiamy swoich". Dlatego też mogłem delikwenta zj***ć na apelu, zmieszać z błotem za to co zrobił, ale zostawało to na kompanii. Nikt nigdy nie doniósł na mnie. Mogłem na swoich liczyć, bo szli na wartę mając 3 dni do rezerwy, Pełnili ją regulaminowo. 

Być może tu tak było. Tylko może idiotów którzy strzelali wzdłuż płotu w kierunku swoich nie dało się ustawić bo robili to któryś raz z rzędu. A podwładni którzy pracowali z tymi idiotami i zgłaszali zagrożenie przełożonym nie chcieli być zostawieni sami sobie i ten przełożony nie chciał ich zostawić samych sobie. Bo oni wykonywali swoja pracę jak należy a idiotów trzeba było się jakoś w końcu pozbyć.

7 godzin temu, Roman176 napisał:

ja nie muszę ... znowu cię zabolała prawda ? 

Roman musisz ten bełkot naprawdę ciężko zrozumieć o co ci tam chodziło. Przynajmniej w połowie tego tekstu.

Opublikowano (edytowane)

@Desperado Raczej tobie potrzebne na ból pewnej części ciała po pisie. Nie rozumiesz, że pis nawet gdy nie rządzi szkodzi Polsce jak w przypadku rozdmuchania fermentu z tymi żołnierzami który okazał się nieprawdą. To jest po odważanie zaufania armii do rządu na podstawie fałszywych informacji na rękę Putinowi. Pis po raz kolejny okazuje się ruską onucą.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Hubertus. To jest dalsze pompowanie balona. Tych trzech ma śledztwo na karku, dca który jak się okazało nie potrafił odpowiednio zareagować teraz też będzie miał choć zapewne uruchomi spychologię. Czemu miało służyć to wyprowadzanie? Czy dowódcy będą mieli jaja napisać meldunki o np. rozplombowanie IPMedów? Bo opaska uciskowa jest w woreczku, wewnątrz... Wczoraj miałem zajęcia z OPBMR. Instruktor dostał ubrania ochronne do treningu i bał się użyć scyzoryka aby to otworzyć. Nie miał przed sobą odpowiednich kwitów. Co do żołnierzy - czy na lewarek w szczeblach żołnierz ma mieć swój lewarek? Ma karabinek. Sam pewno strzeliłbym alarmowo bo łączności wojsko na pasku niema. Ale do miejsca w którym me darcie mordy było by słyszalne dla drugiej mańki po prostu bym zapindalał. @Mirro pisał iż zasady obchodzenia się z bronią to dość istotna sprawa. Gdyby był napór - też było by strzelane pod nogi i też by mnie pewno zakuli. Dużo łatwiej jest łazić tam z funkcjonariuszem SG bo jak ten strzeli to pewne tematy są nieporuszane.

Opublikowano (edytowane)

A ty się miałeś chociaż okazję podłączyć i upuścić z siebie co nie co. Jakiego prymitywa dzisiaj wkleisz?

Ja tu nic nie pompuje napisałem jedynie, że w końcu wyszła na jaw prawda o tym co tam się działo. I ci żołnierze nie byli tacy nie winni jak z nich pis robił ofiary i tyle w temacie. Wyborcy pisu znowu zostali oszukani i tyle w temacie.

Oczywiście prawda powinna wyjść na jaw wcześniej i to jest wina ministra.

Zasady obchodzenie się z bronią to jedno a strzelanie w kierunku swoich i stwarzanie zagrożenia swoim to drugie i za to ich pewnie wyprowadzili bo takie sytuacje się powtarzały. A oni dalej tak postępowali. I nie ma co tu wielce się rozpisywać sprawa jest prosta jak cep. Do swoich się nie strzela choćby nawet strzelało się zgodnie ze wszystkimi możliwymi procedurami i przepisami.

Opublikowano (edytowane)

Pozbawił go wyrok sądu tego mandatu. Hołownia tylko wydał kwit, ze Wąsik nie ma mandatu. A to co tam Wąsik pisze, że jakieś pismo dostał to ja pisma nie widziałem i nie wiem co mu tam marszałek napisał. Zresztą Wąsik ma przed sobą widmo klejonej sprawy za pegazusa i podsłuchy. Nawet w pisie go przestali lubić bo swoich podsłuchiwał. Suski się nie krępował.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Pozbawił go wyrok sądu tego mandatu. Hołownia tylko wydał kwit, ze Wąsik nie ma mandatu.

Otóż oraczu, a raczej samozaoraczu, najnowszy wyrok sądu mówi że Wąsik JEST POSŁEM😆

Po cóż więc było to niewpuszczanie do budynku Sejmu, ryglowanie drzwi?

5 minut temu, hubertuss napisał:

A to co tam Wąsik pisze, że jakieś pismo dostał to ja pisma nie widziałem i nie wiem co mu tam marszałek napisał.

Wąsik nic nie pisze, to Kotłownia napisał do Wąsika że ma 14 dni na zrzeczenie się mandatu posła do Sejmu😆

10 minut temu, hubertuss napisał:

widmo klejonej sprawy

A cóż to takiego?🤓

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v