Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

widzisz taki dobrobyt PiS zrobił że kopa dostał i szczeka poza burtą 🤣

propaganda wygrała ... ale jak zauważyłeś .... no  

Może być zdjęciem przedstawiającym nosorożec i tekst

Przed chwilą, GABBER85 napisał:

no w Jaworznie las wyebali.. tak koło 300-400 ha  ze 2 lata temu.. i zanim sie zbiorą to dizajn 

eko z wyborczej blokowali budowę dogadali się chyba innym miejscem 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

no jak celowo  zniżam sie do twojego poziomu głupie pytanie głupia odp 

Twierdzisz że  projekt Izery był głupotą? Nooo, tu jesteśmy zgodni.🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

eko z wyborczej blokowali budowę dogadali się chyba innym miejscem 

a le dziura została 300-400 ha... bedo sadzić las eko żeby były ostoje... a to przy elektrowni😂

Opublikowano
26 minut temu, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Władek nie boj sie, płacz... tak jak ja płacze... ZZ”

16 minut temu, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Niemey eksperymentują na gadach...”

6 minut temu, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Hej śpisz już? Tak, wyp*erdalaj wyp erdalaj Stanisław Dziwisz po angielsku to Stevie Wonder”

4 minuty temu, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym nosorożec i tekst

Ty faktycznie jesteś takim prostakiem i prymitywem czy na takiego pozujesz? 

Opublikowano

Jeśli nie krępujesz się wklejać takich prymitywnych obrazków to  jesteś prostakiem.  Ty uważasz to za śmieszne, dowcipne czy może ma to nieść jakieś inne przesłanie?

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Ty uważasz to za śmieszne, dowcipne czy może ma to nieść jakieś inne przesłanie?

a ja uważam tak ze ty zakłamujesz rzeczywistość .. jesteś wyborcą rudego i tu cię  za d*pę scisło   ........... jak pis rządził to twoja swocz i głupota w obrażaniu innych ci nie przeszkadzała ? 

Opublikowano

PIS cie tak wytresował że wszystkich poza pisowcami uważasz za wyborców KO. Po to 8 lat ci propaganda dekiel klepała żebyś miał taki obraz.  Chamówa mi przeszkadza ale jeśli występuje incydentalnie to olewam . Ty seriami wklejasz prostactwo więc najwyraźniej to jest poziom który prezentujesz. Pies który mówi że był naj...ny, dziewczynka mówiąca "wyp....aj" i jaszczur z gęba tuska - nosz karwasz dzieła wybitne😆 PISmo obrazkowe dla Patologii I Socjalistów

Opublikowano

musze sie konfederacie zaskoczyć 🤣 ale nie

wiadomości na Polsacie  

nie bd można używać dalej broni na granicy on nie jest za tym ........   zamiast misji szkoleniowej bd kontyngent w Polsce  

co na to barany rudego ? @Ulman

Opublikowano
5 godzin temu, Roman176 napisał:

nie bd można używać dalej broni na granicy on nie jest za tym ........   zamiast misji szkoleniowej bd kontyngent w Polsce  

co na to barany rudego ? @Ulman

Roman podaj mi akt prawny ( już nie chodzi mi o sygnaturę ale samą nazwę) jakim został utworzony ten WZZ Podlasie. Bo ja znalazłem tyko decyzję Prezydenta z 2021 roku która jest niejawna i to poniżej. 

https://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/229634

"Szef MON Mariusz Błaszczak podjął decyzję o stworzeniu wojskowego zgrupowania zadaniowego w pobliżu granicy z Białorusią. Celem operacji są głównie szkolenia żołnierzy WP, ale zgrupowanie będzie też stanowić odwody w przypadku pogorszenia sytuacji na wschodniej granicy."

A jeżeli jest tak jak myślę, to wcale się nie dziwię że umocowanie prawne żołnierzy na granicy jest żadne i są kłopoty, jakie obecnie występują. 

Pan Błaszczak wpie.rdolił mundurowych w bagno od samego początku a teraz rwie szaty że nikt nic z tym nie robi.

• Like 1
Opublikowano

Gdzie od Romana chcesz akt prawny. NO bez jaj on wie co to jest.

Pis robi histerię, że zakuto tych żołnierzy. Okazuje się, że zapis żołnierzy skuwano około 500 razy. I znowu propaganda wzięła w łeb. Żołnierze polscy od początku roku używali na granicy broni około 1300 razy. I znowu pisiorki się przeliczyły z propagandą, ze żołnierze się boją jej użyć. I dlatego zginął ten żołnierz bo rzekomo bał się strzelać. Propaganda durni dla durni.

• Like 1
Opublikowano

Trochę dziwi mnie to że jak się zaczynał kryzys na granicy to pełowcy krzyczeli że frontex powinien tam być i pomagać przy kontroli granicy ponieważ to granicą unii europejskiej. Teraz rządzą już tyle czasu i frontexu na granicy nie ma i jakoś cisza 🤔

Opublikowano (edytowane)

E tam zaraz hipokryzję po prostu wyciągnęli pewne wnioski w końcu człowiek całe życie się uczy. Gdyby był frontex skończyło by się wywalanie do BY tych co ich złapano po naszej stronie. Z drugiej strony frontex pozostaje w odwodzie gdyby zrobiło się bardziej problematycznie. Ale myślę, że po euro wyborach napór na granicę lekko osłabnie. Być może będą używane mniej radyklane metody. Bo ja jednak myślę, ze to nie emigrant zadźgał naszego. Jak trzeba mocno i czym pchnąć człowieka by będąc z przodu uszkodzić mu rdzeń kręgowy. Uszkodzenie ośrodkowego układu nerwowego było jedną z przyczyn śmierci drugą rana płuca gdzie ludzie bez płuca potrafią żyć.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v