Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Widziałeś otoczenie Prezesa?

No raczej tak wiek emerytalny większość.

Sanatorium Miłości, to przy nich dyskoteka szkolna.

• Haha 2
Opublikowano

Mi się podobała konferencja PISu. Patrzę na nich - miny zmieszane, wymuszony uśmiech, więc już widzę co się kroi. Na pasku czytam że przegrali. Patrzę dalej a Rysio Czarnecki wygląda jakby sie w gacie zesrał. Mineła chwila - komunikat że Rysio misio sie nie dostał. No i wszystko jasne.😂

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Przeciw pomysłom Wojciechowskiego.

Tusk ma lepsze, nie bój żaby, Wojciechowski i tak był na wylocie. Zresztą ok. skoro nie odczułeś że jest gorzej, to czemu dzisiaj nie głosowałeś na PO? chyba że też, mówisz jedno a robisz drugie.

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Był czas przywyknąć , młodzi nie pamiętają onucy w Polce ale mogą zasmakować .

Dlatego głosują na konfę.

1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Putin przejmie UA kwestia czasu, UA to nie partner dla Polski i jestem pewny ze finalnie dogadaja sie z Ruskim pewnie nie oficjalnie . I tak źle i tak nie dobrze dla nas .

Mozę przejmie może nie ale jak będą rządy w Europie sprzymierzeńców Putina to przejmie szybciej i da nam popalić a ci sprzymierzeńcy obecni konfy z innych partii prawicowych powiedzą, że my jesteśmy w strefie Putina i cześć.

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

dogadaja sie z Ruskim pewnie nie oficjalnie .

Bardzo ciekawe tylko jak by to miało wyglądać ?.

A jak to teraz wyglada? Twierdzisz że Rosjanie i Ukraińcy nie robią intereswo ?

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Mozę przejmie może nie ale jak będą rządy w Europie sprzymierzeńców Putina to przejmie szybciej i da nam popalić a ci sprzymierzeńcy obecni konfy z innych partii prawicowych powiedzą, że my jesteśmy w strefie Putina i cześć.

wina @Ulman jemu pachnie onuca .

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Mineła chwila - komunikat że Rysio misio sie nie dostał. No i wszystko jasne.😂

Ale kto mu spakuje te szaliki z biura w Brukseli, co jako wierny kibic wszędzie wywiesił?

Opublikowano

Oj Szonuś.

Szukasz chyba ujścia swej złości. Nie do mnie z tymi pretensjami.

Olewam polityków i politykowanie.

Nie to mi w głowie.

Mój los zależy ostatnio nie od tego jaką opcja gdzie zwycięża.

To wszystko bajki dla dzieci...

Te obietnice, walka o coś tam i temu podobne.

Czym tu się rajcowac.

Zrobią z prostym ludem co zechcą.

Wystarczy trochę cukierków gawiedzi sypnąć by zadowolona była.

Opublikowano (edytowane)

Murgrabio @jacus jako że pochodzisz i żyjesz w lepszych warstwach społecznych , może uraczył byś zacofany wschodni lud spostrzeżeniami na temat wyników wyborów 

Będzie nam się lepiej żyło po tej stronie Wisły?

Edytowane przez marulekk
  • Haha 2
Opublikowano

Samo to gdzie żyje, nie czyni go mądrzejszym...

Chyba już każdy to zauważył?😆

1 minutę temu, marulekk napisał:

Murgrabio @jacus jako że pochodzisz i żyjesz w lepszych warstwach społecznych , może uraczył byś zacofany wschodni lud spostrzeżeniami na temat wyników wyborów 

Opublikowano

Aż z ciekawości sprawdziłęm.  Rysio Czarnecki  trzepał hajs w PE przez 20 lat. Nic dziwnego że taki zesrany stał.😆

1 minutę temu, witejus napisał:

To samo Kotłownia, Kamyk, Biedroń, Mentzen

A czym Mentzen ma się martwić?

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

To jest sprzeciw wobec polityki głównego nurtu. Bardzo dobrze, że mają dobry wynik. Może jakiś kubeł wody się przyda aktualnym decydentom. 

Niski wynik lewicy też cieszy. Może przestaną podskakiwać w koalicji.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Oj Szonuś.

Szukasz chyba ujścia swej złości. Nie do mnie z tymi pretensjami.

Olewam polityków i politykowanie.

Nie to mi w głowie.

Mój los zależy ostatnio nie od tego jaką opcja gdzie zwycięża.

To wszystko bajki dla dzieci...

Te obietnice, walka o coś tam i temu podobne.

Czym tu się rajcowac.

Zrobią z prostym ludem co zechcą.

Wystarczy trochę cukierków gawiedzi sypnąć by zadowolona była.

Nie mam nic do Ciebie, ale dokładnie takimi stwierdzeniami że to nic nie da, będzie to samo, mamy od upadku komuny, no i mamy co mamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v