Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał:

romus ty gornik wiec lubisz skaly,kamienie i beton- piasek i to marny w paru miejscach jest.. zloty rat na wyspie chyba tak sie nazywa ta plaza..

byles  w makarskiej ? 5 rzedow hoteli do gory i 5 metrow "plazy "". lezak za 40 euro.

nie ,lubię jak jest pogoda a nie jechać nad nasze może i w kurtce siedzieć w zimnym Bałtyku , zawsze jak dobry jest hotel leżaki są za darmo  

Opublikowano
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Robią to co obiecali, porządki w TVP, PiSiory do pierdla idą, teraz porządki w prokuraturze ;)

jaki porządki prokuratorzy co pracują 26 lat nie jeden rząd przeszli ... komuna szykują nam 

W tragicznym wypadku zginęły trzy osoby. Wszystkie podróżowały osobowym audi

ale wypadek u mnie 5 osób 

5 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

oUAxUuN5ljnXsztk.jpg

kwej jest wyborczej jeszcze goniec i coś tam jeszcze .......... ciągle ataki antykościelne 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

Spokojnie, współczesna medycyna już pewnie ma na to lekarstwo.:lol:

a jeśli jest w formie szczepionki? akurat Ten pacjent może się okazać szczególnie ... problematyczny?
weź spróbuj i Takiemu zaaplikuj

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

jaki porządki prokuratorzy co pracują 26 lat nie jeden rząd przeszli ... komuna 

Romus jest coś 6 tys prokuratorów i 2 tys będzie na wylocie bo to sługusy ziobry co prowadziło postępowania na zlecenie zera i naszczalnika 😁

Opublikowano (edytowane)

zobacz sobie śniadanie rymanowskiego czy tak jest ... nazwijmy słowa po imieniu żeby kraść trzeba zrobić czystki  

Bodnar odpowiedział, że było to "mocą decyzji pana premiera Donalda Tuska". Wyjaśnił, że odwołanie Prokuratora Krajowego nastąpiło na podstawie art. 47, który mówi o przywróceniu prokuratora ze stanu spoczynku do służby czynnej.

Na te słowa zastępca PG przekazał ministrowi, że jego decyzja "nosi znamiona przestępstwa, ponieważ absolutnie ten przepis nie ma zakresu obowiązywania".

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ok. Dzięki za tak obszerne wyjaśnienie....🤭

do "nowych mediów" byś się nadał

nie potrafię tego krótko wyjaśnić dlaczego, (z resztą nie wiem czy dłużej też) i jedyne co mi przychodzi .. - antymowa antynienawiści ;)

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Romus żeby rozliczyć pisowskie wały trza zwolnić ludzi którzy je blokują i ukrywają w szafach ...to koniec pisowskiego panowania i chronienia swoich ...

a kiedy złodzieje typu Karpiński Brejza ojciec i syn  a doktorek ?   kiedy śledztwo bd wszczęte w aferze wiatrakowej bd ?  

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

Andrzej do PSLu chce się zapisać że na rocznicę urodzin W.Witosa pojechał ?? xD

2 minuty temu, Roman176 napisał:

a kiedy złodzieje typu Karpiński Brejza ojciec i syn  a doktork ?   kiedy śledztwo bd wszczęte w aferze wiatrakowej bd ?  

Jak przez rok się trzyma kogoś w areszcie a zarzutów się nie potrafi postawić to tak wychodzi ... Nowaka ile trzymali w pierdlu i chyba nawet sprawy w sądzie mu nie zrobili xD Karpia 7 miesięcy w areszcie trzymali i co, nawet jednej rozprawy w sądzie xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

do "nowych mediów" byś się nadał

nie potrafię tego krótko wyjaśnić dlaczego, (z resztą nie wiem czy dłużej też) i jedyne co mi przychodzi .. - antymowa antynienawiści ;)

...no staram się ...być....w obiegu..

Opublikowano

a kiedy złodzieje typu Karpiński Brejza ojciec i syn  a doktorek ?   kiedy śledztwo bd wszczęte w aferze wiatrakowej bd ?  

Pytaj nieudacznika zero co nawet przez kilka miesięcy nie potrafił zarzutów postawić ...a Brejza to wygrał w sądzie 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jak przez rok się trzyma kogoś w areszcie a zarzutów się nie potrafi postawić to tak wychodzi ... Nowaka ile trzymali w pierdlu i chyba nawet sprawy w sądzie mu nie zrobili xD Karpia 7 miesięcy w areszcie trzymali i co, nawet jednej rozprawy w sądzie xD

po co siedział 2 lata na Ukrainie z immunitetem ? 

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

a Brejza to wygrał w sądzie 

w innej sprawie 

a w tej 

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-afera-fakturowa-ryszard-brejza-z-zarzutami,nId,5774940

Opublikowano (edytowane)

po co siedział 2 lata na Ukrainie z immunitetem ? 

Ale wrócił, i co, gówno, żadnego wyroku ... A Kamiński i Wąsik wyrok mają :) Tusk chyba dwa lata bez immunitetu i co, zero xD A taki mamy system prawny, że póki nie ma wyroku to dana osoba jest prawnie niewinna ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

a Tuska za co karać kryminalnie?
Kaczyńskiego z resztą też

politycznie to co innego i zdało by się obydwu
tylko to co ja rozumiem jako polityczna kara to woleli by już tę kryminalną ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

a Tuska za co karać kryminalnie?
Kaczyńskiego z resztą też

politycznie to co innego i zdało by się obydwu
tylko to co ja rozumiem jako polityczna kara to woleli by już tę kryminalną ;)

Ale tak się odgrażali PiSowcy przecież, że powinien siedzieć, przez 1.5 roku z punktu prawa był zwykłym obywatelem, z punktu prawa takim jak my i nawet jednego zarzutu nie potrafili mu postawić, a podobno złodziej, oszust, wyprzedał Polskę ...

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v