Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

W kongresie USA ma wystąpić izraelski terrorysta z przekazem.  Ma przekazać swoją prawdę na temat wojny z Palestyną🤣🤣🤣

No to przydałby sie i jaki Palestyńczyk dla równowagi.

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Co innego że ja niemieckojęzycznym portalom nie wierzę , grają na osłabienie PIS .

Nie grają na osłabienie, tylko walą w kaczy kuper.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

No to przydałby sie i jaki Palestyńczyk dla równowagi.

Nie ma równowagi. Otwarcie zakomunikowali że będzie ich prawda przedstawiona. A i coś o ratowaniu świata ma być ... pewno przez podpalenie. 

4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Obajtek pilnie poszukiwany a Karpiński za łapówki siedzi sobie w Brukseli . 

Miał siedzieć?

No i siedzi🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Nie znam sprawy ale takie pieniądze dla jakiegoś młokosa to skandal . Co innego że ja niemieckojęzycznym portalom nie wierzę , grają na osłabienie PIS . Jak wg. ciebie kiedy zaczniemy rozliczać PO ,TD , SLD w jakim medium można się coś dowiedzieć o rządach tej koalicji ?

republika tv, od rzeczy. Jeśli przetrwają bez pisowskiej kroplówki.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek1296 napisał:

republika tv, od rzeczy. Jeśli przetrwają bez pisowskiej kroplówki.

Mało coś tego , ty masz kilkanaście , zaglądasz czasem na republikę dla małej równowagi ?

Opublikowano
35 minut temu, jacor73 napisał:

I co Ci te panele dadzą, jak pompa ciągnie najwięcej prądu, to i panele wielkie g..no produkują

Wszystkie normalne źródła ogrzewania albo zakazują albo opodatkują , przecież tego nie da się już słuchać , pompy , pompy ciepła ględzą o nich wokoło nawet głupia indukcja w kuchence może doprowadzić do ruiny a co dopiero pompa ciepła . Jak w te wybory europejskie zostanie status quo to ludzi wykończą te dyrektywy za PRLu można było palić czym się chciało , wole iść do więzienia niż się dostosować tylko rodziny szkoda . Precz z UE , precz z koalicją dzisiaj rządzącą z zielonymi komuchami .

• Like 2
Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

Chwila chwila, czyli Paweł Szopa, zadeklarowany polski patriota i zatwardziały antykomunista, okradał Polaków robiąc biznes z komunistami, aby inwestować w niemiecką motoryzację i hiszpańskie nieruchomości? Dobrze to zrozumiałem? 🤣

55cf6cb4a73d74d7dd06757295d3196047ec7a8c15d1fe05446743c34ef8a311.jpg

42dfc62fdd1b25152f44b34062c13ce09919b0050d1123d2cf684b21cfd0d03c.jpg

533b8bed611784b469ee36898dda9be50cf5550438bffbada90095f9035f0d7c.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Unia szuka , Biliona Euro i znajdą , ludzie zapłacą podatki a tam rewolucja nie zrobi komisji śledczej .

https://next.gazeta.pl/next/7,168930,31023627,potrzeba-az-biliona-euro-a-kasy-krajow-ue-sa-puste-pojawiaja.html

Potrzeba biliona euro, a pieniędzy w kasach brak. Co zrobi UE? Ekspertka podpowiada nowe podatki

Zmiana klimatu, zbrojenia, cyfryzacja - kraje Unii Europejskiej stoją w obliczu ogromnych inwestycji. Ale ich kasy są puste, a zadłużenie wysokie. Skąd wziąć na nie pieniądze?

Zielony Nowy Ład", czyli cel, by Unia Europejska i jej 27 państw członkowskich były neutralne dla klimatu do 2050 roku, jest największym projektem urzędującej obecnej Komisji Europejskiej pod przewodnictwem Ursuli von der Leyen. Będzie to wymagało przeznaczenia rocznie do biliona euro (tysiąca miliardów euro) na inwestycje.

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

Nie ma równowagi. Otwarcie zakomunikowali że będzie ich prawda przedstawiona.

Prawda jaka jest, to każdy widzi. Tylko czy aby ich prawda nie zwycięży? Bo jest fajniejsza.

1 godzinę temu, tomek222 napisał:

Chwila chwila, czyli Paweł Szopa, zadeklarowany polski patriota i zatwardziały antykomunista, okradał Polaków robiąc biznes z komunistami, aby inwestować w niemiecką motoryzację i hiszpańskie nieruchomości? Dobrze to zrozumiałem? 🤣

55cf6cb4a73d74d7dd06757295d3196047ec7a8c15d1fe05446743c34ef8a311.jpg

42dfc62fdd1b25152f44b34062c13ce09919b0050d1123d2cf684b21cfd0d03c.jpg

533b8bed611784b469ee36898dda9be50cf5550438bffbada90095f9035f0d7c.jpg

Że tak zapytam. O co kaman? Bo na tej koszulce po prawej to jest odznaka skoczka spadochronowego pomieszana z Polską Walczącą. Sam mam swoją wyskakaną i trochę mnie mierzi ta tandeta odpustowa.

Opublikowano
3 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Wszystkie normalne źródła ogrzewania albo zakazują albo opodatkują , przecież tego nie da się już słuchać , pompy , pompy ciepła ględzą o nich wokoło nawet głupia indukcja w kuchence może doprowadzić do ruiny a co dopiero pompa ciepła . Jak w te wybory europejskie zostanie status quo to ludzi wykończą te dyrektywy za PRLu można było palić czym się chciało , wole iść do więzienia niż się dostosować tylko rodziny szkoda . Precz z UE , precz z koalicją dzisiaj rządzącą z zielonymi komuchami .

Unia szuka biliona Euro , więc wszystko opodatkują .

To się podoba piękna zmiana na lepsze .

Opublikowano
4 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

https://wpolityce.pl/media/694026-rodowicz-o-opolu-bardziej-politycznie-niz-kiedykolwiek

Brawo , brawo przerost hipokryzji sięga zenitu to są nowe lepsze standardy nowej władzy , ośmieszyli się Opolem , festiwal sięgnął dna za PIS zabawa była na całego .

a ogladales choc ??

czy jak zwykle bredzisz ??

3 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Janusz Schwetner nie Polski dziennikarz , lewak o żydowsko - niemieckim nazwisku .

a tak szafernaker, rau, braun ??kornhauser ?? 

Opublikowano

Elewator zbożowy Andreas w Porcie Szczecin ma zostać sprzedany i zlikwidowany. Elewator i terminal Andreas to już trzeci tego typu obiekt, którego przyszłość w Polsce jest wysoce niejasna. Całkiem niedawno błyskawicznie został unieważniony wynik przetargu na terminal zbożowy w Gdyni, a przetarg na terminal w Gdańsku – odwołany bez podania przyczyn.

Terminal Andreas przeładowuje ok. 650 tys. ton zbóż i pasz, z tego ok. 500 tys. ton zbóż. Wszystko wskazuje, że zarobią na tym Niemcy. Do Gdyni ze Szczecina jest 355 km, a do portu Mukran w Niemczech – jedynie 130 kilometrów.

***** *** 👍

Opublikowano
5 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

https://wpolityce.pl/media/694026-rodowicz-o-opolu-bardziej-politycznie-niz-kiedykolwiek

Brawo , brawo przerost hipokryzji sięga zenitu to są nowe lepsze standardy nowej władzy , ośmieszyli się Opolem , festiwal sięgnął dna za PIS zabawa była na całego .

Żenada na całego ,a szczególnie " kabareton ". 

Cytując klasyka: 

„I śmiech niekiedy może być nauką, jeśli się z przywar nie z ludzi natrząsa” 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v