Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Mieszkam na Kujawach to strasznie suszyło

Widziałem marchewki latem na Kujawach, to faktycznie wielka nędza tam była.

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Nie kompromituj się już. To jest udowodnione. I za ten przekręt wizowy pisowcy będą prosto do celi czwórkami szli parafrazując pewien wiersz. Ludzie wywalani przez Polską SG jechali do Mińska i kupowali wizy. Tam w myśl waszej retoryki ze śmieci i bydła stawali się pożytecznymi pracownikami i studentami. Ilość sprzedanych w konsulacie wiz prawie 1400. Ale podobne procedery trwały w wielu krajach, że nawet po lasach nie trzeba było się tłuc. Przychodził arab w Afryce lub Azji do straganu przed polskim konsulatem uiszczał opłatę i z śmiecia i bydła stawał się studentem i pracownikiem. Bez żadnej weryfikacji niczego. Płacił i odbierał towar.

Ty już jesteś dość skomromisowany w każdym temacie i w kółko powtarzasz tefałenowskie pierdy.Jak jest udowodnione to dawaj te dowody, tu i teraz, leszczu, bo gówno jest udowodnione i gówno masz nie dowody.Ludzie wywalani przez SG, to po co tam koczowali w lesie i żarli szkło z termosu skoro mogli od razu iść do konsulatu i ,,kupić " wizy?co?wiesz dlaczego nie poszli?bo gdyby poszli i złożyli wniosek w konsulacie to nie mogliby w Niemczech złożyć wniosku a tym samym nie dostaliby niemieckiego socjalu.A dwa, to byli trzymani pod karabinami przez białoruskie wojsko które uniemożliwiało tym którzy by chcieli iść do konsulatu taką możliwość, bo Łukaszenka po to ich sprowadził na granicę by właśnie nielegalnie przekraczali granicę i siali zamęt, leszczyku.O śmieciach i bydle to nie ,,waszej" retoryka tylko wypowiedź muzułmańskiego duchownego, pokaż no jakieś zdjęcia tych ,,straganów" z wizami w Afryce i gdzie te stragany były, z pominięciem tego fejkowego filmiku z tymi dwoma murzynami ,,protestującymi" że ich oszukano, to po co tłukli się po lasach jak mogli ,,kupić" wizy u siebie na straganie, komu ten arab uiszczał opłatę i w jakiej wysokości?

Odpowiesz wreszcie jasno na pytania, przedstawisz niezbite dowody, czy dalej będziesz szczekał pierdy tefałenu?

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Właśnie pacze....szalone ceny..

Ze sprzęgłem....było tak....że pojęcia nie miałeś czemu drugi stopień wcisnąć się nie da...a właściwie zaciągnąć 

Wytłumaczylem wtedy.....se poszukaj...🤭

zepsules -odpowiedz jest prosta 🤣, jest pare mozliwosci-,z oddali trudno odpowiedziec. a co mu bylo ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

zepsules -odpowiedz jest prosta 🤣, jest pare mozliwosci-,z oddali trudno odpowiedziec. a co mu bylo ??

Taaa, ja Ci powiem , a Ty później będziesz kasę młócił i udawał że się znasz.

Nie ja zepsulem.

Zwykle zużycie elementów.

Dziwne że nie pamiętasz. Roztlumaczylem wtedy dokładnie co było.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Czeka na mnie w Złote Tarasy.

Był tam kiedyś jakiś wypadek, zleciał ktoś za barierki.

Nic nie mówiłeś  tym zajściu🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v