Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, andrzej78 napisał:

Kiedy????! 

dokladnie to porozumienia centrum na poczatku lat 90 .

adrian byl czlonkiem uni wolnosci leszka balcerowicza.

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

20 % w PO, to są zbiegi z PiSsu .

Hultaje .

Jak tam galanek z tym naszym wojskiem? Wysłałbyś na upainę czy nie? Masz jakieś zdanie na ten temat?

Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał:

Rządząca partia widać wie ale ty nie bardzo sądząc po twoim zdziwieniu

ty wazeliniarzu nawet nie widzisz, że twoi głupi idole nie wiedzą, gdzie jest granica polsko-rosyjska :D

Projekt MSWiA: zakaz przebywania w 27 miejscach na Podlasiu przy granicy z Białorusią

a co z mieszkańcami żyjącymi z turystyki? :D 

dymać frajerów

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, jacus napisał:

warto wspomniec ze donald byl kiedys czlonkiem pis-u

Kiedy to Donald był członkiem pisu?daty, od do.Kłamco.

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)

kolejny powód aby w najbliższych wyborach wysłać trochę więcej antyoszołomów klimatycznych
PiSu nie lubię to chociaż z konfy; z resztą pisdzielce to jeszcze gorsze oszołomy niż to co w tym PE już siedzi bo rozumne toto nie jest a tylko "wierzy"
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/unia-europejska-wycofuje-sie-z-traktatu-energetycznego/9p5pb5s

wiem - Ci też ryzykowni ale co warte było by życie bez ryzyka?

poziom głupoty brukselskiej i tak już takie poziomy osiągnął że jeszcze większym ryzykiem jest zapewnienie/pozostawienie tam status quo

oczywiście te Brauny i korwinopodobne .."filozofy" to też kretyny
ale innego rodzaju

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Niestety sondaże o wyborach europejskich nie pozostawiają złudzeń będzie tak jak było czyli EPL , Socjaliści , Liberałowie będą mieć większość , prawica trochę zwiększy stan posiadania ale nie będą rządzić . Dalej będą robić w UE pajacy z ludzi .

3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Udało im się oszukać wielu wyborców , kłamali i wygrali są tacy co zagłosują na stół bez nóg aby PIS nie rządził .

Opublikowano (edytowane)

pajac z człowieka pajaca nie zrobi
co najwyżej ludzie się wqrwią i .. wypatroszą trociny z imbecyli jak za dużo sobie zaczną pozwalać.
już lepiej  niech tam paraliż decyzyjny zapanuje niż to co teraz wyczyniają

xujnia i tak już się rozpada, szkopy przedłużyli kontrole na granicach czyli jest cofnięcie w idei strefy szengen a gospodarczo - już widać - xujnia jednolitym organizmem nie będzie to i politycznym nie powinna nawet próbować

"gospodarka przede wszystkim" bo jeśli ktoś twierdzi że polityka to jest imbecylem a właśnie mamy ... no chyba nie muszę tłumaczyć

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

pajac z człowieka pajaca nie zrobi
co najwyżej ludzie się wqrwią i .. wypatroszą trociny z imbecyli jak za dużo sobie zaczną pozwalać.
już lepiej  niech tam paraliż decyzyjny zapanuje niż to co teraz wyczyniają

xujnia i tak już się rozpada, szkopy przedłużyli kontrole na granicach czyli jest cofnięcie w idei strefy szengen a gospodarczo - już widać xujnia jednolitym organizmem nie będzie to i politycznym nie powinna nawet próbować

Nie rozpadnie się bo już veto praktycznie nie obowiązuje czyli taki kraj jak Polska jest tylko terenem leżącym w UE bez prawa krajowego .

Opublikowano

zaczynając szkołę średnią też nie liczyłem że za mojego życia się okołosowiecki syf rozleci a - patrz

procesy i w ewolucji biologicznej przyspieszają w tempie wykładniczym to dlaczego w kwestiach cywilizacyjno- politycznych miało by być inaczej?

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

I pis na to pozwolił?

Jak stawiali opór to miał być Polexit nie pamiętasz ? Polacy chcą być w UE bez względu na warunki , eurosceptyczne partie takie jak np. Konfederacja tracą dlatego właśnie poparcie . 

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Ulman napisał:

Co myślicie o taśmach Ziobrowych ludzi?  Facet  ich nagrywał z własnej inicjatywy czy był peowskim lub pisowskim kretem? 

Tam byli tacy co przeczuwali, że to ebnie i się zabezpieczali. Pisowcy myśleli, ze bedą rządzić po koniec świata i się nie pilnowali ani trochę. Natomiast niektórzy liczyli, ze mogą przyjść inni i się zabezpieczali. Mraz jest tego przykładem. Można tez liczyć, że zwyrodnienie kolesi z suw polu dla niektórych oznaczało zbyt wiele i nie mogli tego akceptować. Ponoć Mrazów jest jeszcze 6 ludzie Giertycha sprawdzają nagrania.

10 godzin temu, nie napisał:

ty wazeliniarzu nawet nie widzisz, że twoi głupi idole nie wiedzą, gdzie jest granica polsko-rosyjska :D

Projekt MSWiA: zakaz przebywania w 27 miejscach na Podlasiu przy granicy z Białorusią

a co z mieszkańcami żyjącymi z turystyki? :D 

dymać frajerów

Tak tak 200 m od granicy zakaz i turyści na bank nie przyjadą. Bo wiadomo wszystkie hotele na Podlasiu stoją najdalej 200 m od granicy. To są właśnie wasze fejki i wasza ruska propaganda. Frajerem tutaj jesteś tylko ty. Bo albo wierzysz w te brednie które publikujesz albo liczysz ,że znajdzie się jakiś głupszy co uwierzy. Zakaz to 200 m od granicy. Podlasie rozciąga się dalej niż 200 m od granicy i dalej jest co oglądać. Jedynie kto cierpi na tej całej sytuacji to jest transport i handel ale tu sytuacja nie odbiega niczym od tej za pisu.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
16 minut temu, dysydent napisał:

zaczynając szkołę średnią też nie liczyłem że za mojego życia się okołosowiecki syf rozleci a - patrz

procesy i w ewolucji biologicznej przyspieszają w tempie wykładniczym to dlaczego w kwestiach cywilizacyjno- politycznych miało by być inaczej?

Lewicowość Europy zaszła za daleko , powstał także zielony odłam lewicy i w połączeniu z libertynizmem trawi społeczeństwa europejskie bezpowrotnie . 

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Ulman napisał:

Jak tam galanek z tym naszym wojskiem? Wysłałbyś na upainę czy nie? Masz jakieś zdanie na ten temat?

Dręczysz to ci coś powiem .

Tak powinni wejść wojska  Polskie na Ukrainę w obronie , Polskich obywateli co zamieszkują dawne tereny Polski . Jak by Onuca przełamała linie oporu .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Tam byli tacy co przeczuwali, że to ebnie i się zabezpieczali. Pisowcy myśleli, ze bedą rządzić po koniec świata i się nie pilnowali ani trochę. Natomiast niektórzy liczyli, ze mogą przyjść inni i się zabezpieczali. Mraz jest tego przykładem. Można tez liczyć, że zwyrodnienie kolesi z suw polu dla niektórych oznaczało zbyt wiele i nie mogli tego akceptować. Ponoć Mrazów jest jeszcze 6 ludzie Giertycha sprawdzają nagrania.

Tak tak 200 m od granicy zakaz i turyści na bank nie przyjadą. Bo wiadomo wszystkie hotele na Podlasiu stoją najdalej 200 m od granicy. To są właśnie wasze fejki i wasza ruska propaganda. Frajerem tutaj jesteś tylko ty. Bo albo wierzysz w te brednie które publikujesz albo liczysz ,że znajdzie się jakiś głupszy co uwierzy. Zakaz to 200 m od granicy. Podlasie rozciąga się dalej niż 200 m od granicy i dalej jest co oglądać. Jedynie kto cierpi na tej całej sytuacji to jest transport i handel ale tu sytuacja nie odbiega niczym od tej za pisu.

10 KILOMETRÓW nikt nie będzie jechał aby tylko jedno poważniejsze wydarzenie było na granicy .

Opublikowano (edytowane)

CO ty nie powiesz a na Podlasiu od turystów aż się roi. Starsi jada pociągami nawet z południa Polski młodsi rowerami całe tabuny. A wy fejkami pisowsko ruskiej propagandy żyjecie. Chłopie przyjedź i zobacz jak jest a nie brednie powtarzasz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

zielony odłam lewicy i w połączeniu z libertynizmem trawi społeczeństwa europejskie bezpowrotnie

jeśli trawi to w końcu strawi i się zes.a a że - jak wyżej pisałem - procesy metaboliczne zachodzące w systemach istot żywych na tej planecie tylko przyspieszają to relatywnie szybko po tym wszystkim pozostanie z xujni nie tylko "nieboszczyk wypukły co umarł na sraczkę" ale i kupa tego co po sobie zostawi a na gówn.e szybko nowe życie się odradza bo nawozy organiczne są najefektywniejsze.. A Polska? xuj z Polską jeśli dla kraju takiej wielkości nawet wyprodukowanie samodzielne przysłowiowego zwykłego młotka jest za wysoką technologią to i tak nie ma szans na samodzielną egzystencję czy to się komu podoba czy nie.

na więcej nie mam czasu ale piszę przecież na rolniczym forum i te metafory na pewno są w lot rozumiane że nie muszę nawet więcej ;)

Opublikowano
21 minut temu, galan99 napisał:

ak powinni wejść wojska  Polskie na Ukrainę w obronie , Polskich obywateli co zamieszkują dawne tereny Polski

Aaaaaa jak to sie stało że patriotyczny rząd Zjednoczonej Prawicy zostawił tam na pastwę losu polskich obywateli? Widać było trudniejsze jak sprzedawanie wiz.:lanie:

Opublikowano
24 minuty temu, mirro napisał:

Aaaaaa jak to sie stało że patriotyczny rząd Zjednoczonej Prawicy zostawił tam na pastwę losu polskich obywateli? Widać było trudniejsze jak sprzedawanie wiz.:lanie:

Pis sprzedawał wizy a PO wprowadzi dziesiątki tysięcy obcokrajowców z Afryki bez wiz .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v