Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
mirro napisał:

Yyyyyy pozwolę sobie mieć w tej kwestii zdanie odrębne.

Ja również bo poco atakować port jak można rozpizgać przekop?

mirro napisał:

200 to sporo

właśnie, qwa, sporo...

nie napisał:

nawet afryka wyprzedzi eurokołchoz, dalej trzeba wybierać tych samych

A wiesz, że w afryce zapierdulają za szklanke wody po gotowaniu miski ryżu? Ale tej w oryginale.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał:

dysydent -mamy rok 24 a nie 34 XX w.. widze ze twoja znajomosc niemiec i niemcow zatrzymala na tym roczniku..

ile razy mam ci tlumaczyc ze tych niemiec i niemcow juz dawno nie ma i nie bedzie.

oczywiście że nie będzie; będą ich potomkowie w tym kundle niemiecko tureckie i wszech maści inne których tam jak robactwa się nawpychało a to wcale nie bardziej bezpieczna mikstura niż to co tam się panoszyło wcześniej. to Ty nie znasz Niemiec współczesnych jeśli mierzysz je miarami dwudziestowiecznymi. dwudziesto i wcześniej -wieczne mają za to geopołożenie; to się nie zmieniło i uwarunkowania które przy izolacjonizacji świata akurat tam musi wywołać panikę a ta nawet z najdurniejszego i najmniej agresywnego stworzenia może zrobić bestię

gdy tamten obszar zacznie upadać gospodarczo to będzie sygnał do szykowania się do ataku profilaktycznego na tę zbieraninę zanim ona zaatakuje pierwsza

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

z innej beczki - jakoś mało wpisów w temacie bo pół dnia temu jak wpisałem ja i tylko Twoja @jacus odpowiedź na moj i nikt nic więcej...
sezon ogórkowy? jeszcze za wcześnie a i ogórki w tę suszę nawet jeszcze nie powschodziły
ja nawet dziś profilaktycznie dosiałem nowych w razie by te siane początkiem maja co zjadło czy p- dajmy na to - sparciały czy zaschły tuż po skiełkowaniu.

no nie ma ruchu tutaj
może jutro

z tej telewizji skutecznie szczujnia pisowska wyleczyła, na radio też plują wszyscy że polskich rozgłośni nie da się słuchać no tylko net pozostał i takie współtworzone ... coś jak to tutaj

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Do póki nie dojdzie do jakiś wstrząsów gospodarczych , oburzenia społeczeństwa po podwyżkach cen energii i gazu to ten rząd może rezydować , mając taką większość . Praktycznie od zajmowania się Pisem i obsadzania na stołkach nic nie robią .

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Praktycznie od zajmowania się Pisem i obsadzania na stołkach nic nie robią .

Może to i lepiej że nic nie robią? Tamci robili i dobrze się to nie skończyło. Choćby dlatego że stracili władzę.:brawo:

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, mirro napisał:

Może to i lepiej że nic nie robią? Tamci robili i dobrze się to nie skończyło. Choćby dlatego że stracili władzę.:brawo:

A dzielenie miliardów euro z KPO ? planują sporo oddać z powrotem bo za mało czasu zostało na przydział dla PL .

Opublikowano
50 minut temu, mirro napisał:

Gorsze w tym wszystkim jest tylko to, że to ci teraz objęli władzę.

Jeśli ktoś myślał że gorzej być nie może, to odpowiedź jest teierdząca - tak, może. 

Opublikowano
22 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

planują sporo oddać z powrotem bo za mało czasu zostało na przydział dla PL .

Skoro poprzednicy twierdzili że niepotrzebne te środki, to może i faktycznie oddać? Tak pytam.

1 minutę temu, Agrest napisał:

Jeśli ktoś myślał że gorzej być nie może, to odpowiedź jest teierdząca - tak, może. 

Aaaaa coś wskazywało że nie będzie gorzej? Bo według mnie właśnie wszystko wskazywało że może być już tylko gorzej.

• Haha 1
Opublikowano

A oprocentowanie? Ponoć to kredyt. Ktoś zwróci odsetki?

No tak, my wszyscy🤣

Ale jeśli te pieniądze mają służyć dalszemu zadłużeniu kraju, czyli inwestycje w jakieś ławki, tęcze, sztuczne palmy, uliki dla zapylaczy, place zabaw w środku lasu, oświetlenie pól,  wymianie półrocznych klimatyzatorów w urzędzie i innym takim jakże rozwijającym naszą gospodarkę to niech oddają w pizdu.

Mniej korupcji będzie.

Opublikowano

Pięknie powiedziane przez ,Ministra Czesława Siekierskiego , Ukraina nie stanowi zagrożenia dla Polski .

Polscy rolnicy mieli problemy z wysokimi cenami nawozów i energii i opłacalność była mniejsza . To wszystko się zmienia na korzyść polskiego rolnika . Polskie produkty rolne są w marketach innych krajów .

1 minutę temu, Agrest napisał:

No tak, my wszyscy🤣

Ale jeśli te pieniądze mają służyć dalszemu zadłużeniu kraju, czyli inwestycje w jakieś ławki, tęcze, sztuczne palmy, uliki dla zapylaczy, place zabaw w środku lasu, oświetlenie pól,  wymianie półrocznych klimatyzatorów w urzędzie i innym takim jakże rozwijającym naszą gospodarkę to niech oddają w pizdu.

Mniej korupcji będzie.

Gierek brał kredyty budował zakłady .

Obecni z KPO , promują tęczowe marsze równości i wszystko co kolorowe od ławek po h...e co jeszcze .

10 godzin temu, dysydent napisał:

z innej beczki - jakoś mało wpisów w temacie bo pół dnia temu jak wpisałem ja i tylko Twoja @jacus odpowiedź na moj i nikt nic więcej...
sezon ogórkowy? jeszcze za wcześnie a i ogórki w tę suszę nawet jeszcze nie powschodziły
ja nawet dziś profilaktycznie dosiałem nowych w razie by te siane początkiem maja co zjadło czy p- dajmy na to - sparciały czy zaschły tuż po skiełkowaniu.

no nie ma ruchu tutaj
może jutro

z tej telewizji skutecznie szczujnia pisowska wyleczyła, na radio też plują wszyscy że polskich rozgłośni nie da się słuchać no tylko net pozostał i takie współtworzone ... coś jak to tutaj

Rozgłośnia wolny Berlin będzie nadawał na Polskę , że ogórki w Polsce są nie potrzebnie  uprawiane w marketach nie zabraknie .

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

No to jak dopiero przyszło, to faktycznie trza szybko oddać.;)

10 minut temu, galan99 napisał:

Obecni z KPO , promują tęczowe marsze równości i wszystko co kolorowe od ławek po h...e co jeszcze .

A ławeczki patriotyczne, to były jakoś trafione? A te podesty z dykty?

Opublikowano (edytowane)

Pewnie w myśl zasady czy się robi czy się leży tyle samo się należy.

Kasy nie będzie, ale odsetki będą...

Aaa,  chyba jutro płemieł leci jaki kolejny kredyt nzm załatwić, czy to w tym tygodniu było???🤔

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
50 minut temu, Mariusz2903 napisał:

A dzielenie miliardów euro z KPO ? planują sporo oddać z powrotem bo za mało czasu zostało na przydział dla PL .

Czasu byłoby dużo więcej gdyby nie  twoi idole .

• Haha 1
Opublikowano

19 minut temu, Agrest napisał:

niech oddają w pizdu.

NIEE!!!!niech nie oddają, toż to żyła złota i el dorado dla ,,przedsiębiorczych" Weźmy choćby dopłaty do używanych elektryków, niech ojciec sprzeda synowi i cyk, już jest 40 tysi w kieszonce, po pół roku syn ojcu i cyk, znów 40 tysi w kieszonce.Następnie ojciec szwagrowi, szwagier wujence itd, żyć nie umierać.

Opublikowano

Jacku, musiałby rząd pisu podać się do dymisji kilka lat temu. 

Przeszkodą były kamienie milowe. Okazało się że zostały źle zdefiniowane. Wystarczyło na nowo je określić. I tak jedynym kamieniem milowym okazała się praworządność.

I tu też wystarczyło przedefiniować . 

Praworządność = wasalstwo niemieckie.

I tak w chwilę dało się zrobić coś , co wydawało się nieosiągalne.

Tylko dlaczego szuflady pełne ustaw są nadal zamknięte i brak pomysłów?

Opublikowano
12 minut temu, jacek1296 napisał:

Czasu byłoby dużo więcej gdyby nie  twoi idole .

To twój idol Czaskoski mówił że pieniądze będą mrożone a jak wrócą do władzy to ujnia je odmrozi, zaprzeczysz?

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Jacku, musiałby rząd pisu podać się do dymisji kilka lat temu. 

Przeszkodą były kamienie milowe. Okazało się że zostały źle zdefiniowane. Wystarczyło na nowo je określić. I tak jedynym kamieniem milowym okazała się praworządność.

I tu też wystarczyło przedefiniować . 

Praworządność = wasalstwo niemieckie.

I tak w chwilę dało się zrobić coś , co wydawało się nieosiągalne.

Tylko dlaczego szuflady pełne ustaw są nadal zamknięte i brak pomysłów?

A kto na te kamienie się zgodził? Nie wiedział co podpisuje?

Co do pomysłów i ustaw: jesteś na tyle inteligentny by wiedzieć, że każdą "grubszą" ustawę uwali obrońca przestępców.

10 minut temu, witejus napisał:

To twój idol Czaskoski mówił że pieniądze będą mrożone a jak wrócą do władzy to ujnia je odmrozi, zaprzeczysz?

Nigdy nie był moim idolem.

W przeciwieństwie do Sławka z inteligencją u ciebie gorzej i przez to nie jesteś w stanie pojąć, że pieniądze przeznaczone dla Polski "będą zamrożone" do czasu zmian w prawie ( lub chociaż ich wiarygodnych zapowiedzi ), których wymagały kamienie milowe. Jak wiesz na kamienie zgodził się pinokio, ale zmian w prawie robić nie zamierzał.

Opublikowano

Teraz w polsat news polityka, niejaki Chwedoruk stwierdził że ta komisja będzie przekonywaniem przekonanych.Komisja do poszukiwania ruskich agentów, myślę że się POpaprańcy pokapowali że kolejny raz strzeliliby sobie w jaja, bo okazałoby się że największym agentem rusko-niemieckim jest sam Tłuk i jego junta.Samemu Donkowi rura zmiękła bo  stwierdził w wystąpieniu że komisja nie ma na celu kogoś eliminować z polityki i że będzie szukać agentów od dziś, czyli od momentu objęcia władzy przez Koalicję Oszustów.🤣

Opublikowano
5 minut temu, jacek1296 napisał:

W przeciwieństwie do Sławka z inteligencją u ciebie gorzej i przez to nie jesteś w stanie pojąć, że pieniądze przeznaczone dla Polski "będą zamrożone" do czasu zmian w prawie ( lub chociaż ich wiarygodnych zapowiedzi ), których wymagały kamienie milowe. Jak wiesz na kamienie zgodził się pinokio, ale zmian w prawie robić nie zamierzał.

Ty sam jesteś idiotą czy mnie uważasz za idiotę?Wystarczyło że Tłuka Urszula dopchała do władzy i nagle wszystkie kamienie się spełniły?prawo się zmieniło?wiarygodne zapowiedzi TŁUKA, kpisz czy o drogę pytasz?Pinokio to naiwniak, delikatnie, mówiąc który gonił za fatamorganą-mamoną jak pies za kiełbasą powieszoną na kiju przed jego pyskiem.Podpisywał wszystko co mu podsunęli pod gembe, łudząc się że mu dadzą kasę, mimo że wielu go ostrzegało że nie dostanie

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v