Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Jacuś, nigdy nie lekceważ przeciwnika bo to może się srogo zemścić.Niemce  nie z takich upadków się podnosiły, wystarczy że władzę obejmie ktoś o mentalności Hitlera.

to nie te czasy , 5 milionow polakow ,podobna ilosc turkow , "jugoslowian"" innych muzulmanow.. kto na to pojdzie ci z bylego nrd ?? 

ale kurna zydow wiecej niz przed wojna...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, nie napisał:

europejska żelazna kopuła to takie samo yeti jak europejski wspólny czołg czy myśliwiec :D tylko głupek może wierzyć, że to powstanie 

Przeciez powstało coś takiego jak Eurofigter. Było całkiem niezłe.

Inna sprawa że Polska zawsze miała wyjebane na wszelkie wspólne programy, więc nikt nawet nie próbował ustalać warunków i ceny sprzętu dla nas jako uczestnika programu.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst „., bidoki zablokowaliśmy wam szybkie pociągi i CPK nas nasstać stać na samolot, a wy się tłuczcie 5h do W-wy”

To trza zbudować CPK bliżej Warszawy i nie będzie potrzeby tłuc się 5 godzin.:lanie: Tak oto udowodniłeś tezę że ta lokalizacja ni w pi,dę ni w oko.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

....i jajka sadzone....coś pięknego taka wycieczka...

Nic tylko dzieci robić i podążać śladami Jacusia i jego karty dużej rodziny...

Tak Polska potęgę buduje....

bo mieszka kiele Krakowa to mu zazdrośćta....tylko czego?????

Talerzowki?

Pinciu morgów, 

No ...małej ułomności?

Słowo że nie wiem czego....

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

tego ze jego dzieci nie musza uciekac z domu zeby zyc normalnie...

niespecjalnie lubie jajka,sadzone to nie pamietam kiedy jadlem .. najwyzej z wczesnymi ziemniaczkami z wlasnej uprawy.

onuca - nie wyjezdzaj bron boga za granice-tam seryjny samobojca grasuje .

nie starys jestes ,,moze by se jeszcze jakies dorobil do karty duzej rodziny albo do emerytury 4 +

zeby polska nie zginela to kazda rodzina powinna miec przynajmniej 3 dzieci.. a tak to zapraszacie emigrantow.

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

onuca - nie wyjezdzaj bron boga za granice-tam seryjny samobojca grasuje .

Bóg to chyba z wielkiej litery🤔

Tak jak czekam aż galana opuści choroba, Roman zacznie kojarzyć fakty, tak ciągle mam nadzieję że kiedyś będzie cie stać na jakiś nowy tekst i daj Boże błyskotliwe riposty. 

Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

platforma to jakaś choroba niemiecka Polskie 4F złe, lepsze niemiecki Adidas 

6 minut temu, Ulman napisał:

A kiedy był ostatnio przetarg na stroje reprezentacji?

3 minuty temu, Roman176 napisał:

pewnie 3/4 lata temu bo bo kontrakt podpisany do 2026

Tiaaaaa, i wszystko jasne....... Przez cała kadencję PISu rządziła platforma😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v