Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Zafascynowany historią i tajemnicami szpiegowskimi?

Przygotuj się na emocjonującą podróż przez lata międzywojenne w serialu "Pogranicze w Ogniu"!

Wciągnij się w historię dwójki przyjaciół - Czarka i Franka, których losy splatają się w burzliwych czasach po I wojnie światowej. Niestety staną po dwóch stronach barykady - jeden dołączy polskiego wywiadu, a drugi do niemieckich służb tajnych. Przekonaj się, jakie intrygi, tajemnice i niebezpieczeństwa czekają na nich w świecie szpiegowskiej rywalizacji między Polską a Niemcami.

https://www.facebook.com/watch?v=1077526186673154

no a co powiesz o tym? Co zrobić ze zdechłą krową? - PPR

Opublikowano

To przecież ty piszesz że dają więc to ty wymień. No chyba że jak zwykle snujesz jakieś psychotyczne wizje na które nie masz żadnego poparcia w faktach. Umiesz wymienić jakie to nowe socjale teraz wprowadzili skoro piszesz że teraz więcej dają? 

Opublikowano

skoro piszesz że 

25 minut temu, galan99 napisał:

PLATFUSOM BARDZIEJ rozdają nie widzi .

to chyba nie jesteś debilem i wiesz co piszesz. Umiesz cokolwiek wymienić na potwierdzenie swojej opinii?

Opublikowano

-A mój tata ma większego siusiaka

-A nie prawda, bo mój ma większego...

-A ty gupi jesteś

-A ty masz wszy i krzywo sikasz

...

🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Miliardy z KPO trafiły do Polski .

Po wyborach do Unii . Będzie czym płacić za  nieprzyjęcie emigrantów ,20 tys. euro kary . Rudy teraz powiada że nie będzie przymusu ale prawda jest inna .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Ja wiem a ty wiesz czy nie .

Jak  wiesz to udowodnij swoją wiedzę i wymieniaj .

Wprowadźmy tu jakąś logikę. Ty twierdzisz że dają więcej więc chcę żebyś wymienił. Mi nic o tym nie wiadomo i dlatego pytam. Gdybym wiedział to po jaką cholerę miałbym pytać? Nie wiem jak dla ciebie ale dla normalnych ludzi to rzecz zupełnie oczywista.

Tak więc galan - twoim zdniem tuski dają wiecej. Ja o tym nie słyszałem i nic nie wiem. Tak więc jeśli umiesz to wymień o jakich socjalach pisałeś.

Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

taaaa? a co takiego rozdają? 

72 mld socjale dla Ukraińców  ty tak serio czy gupa palisz ? 

5 minut temu, Ulman napisał:

Tak więc galan - twoim zdniem tuski dają wiecej. Ja o tym nie słyszałem i nic nie wiem. Tak więc jeśli umiesz to wymień o jakich socjalach pisałeś.

no widać słychać i czuć  onecie tego nie napiszą 

Może być zdjęciem przedstawiającym 8 osób i tekst „Ci mężczyźni produkują paliwo do mojego samochodu Yanker YankeeMemes Te dzieci produkują lit do Twojego samochodu elektrycznego Beka soku z buraka”

Opublikowano

A ty co ? Adwokat upośledzonego?

Dają tak samo jak PIS a  ja się galana pytam jakie są te dodatkowe socjale których ponoć coraz więcej. Jesli cokolwiek rozumie z otaczającego go świata to z łatwością wymieni.

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze to oni nie produkują ropy ani litu i od razu widać że pisał to jakiś wioskowy głupek. 

Po drugie to jako obsesyjny przeciwnik elektryfikaxji przynajmniej mógłbyś mieć pojęcie jak się wydobywa lit zamiast wierzyć obrazkom tworzonym przez jakiegoś głupka.  Nie raz na takich obrazkach poległeś więc może  teraz diczytaj jak to z tym litem jest.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
14 godzin temu, dysydent napisał:

no w piz..u @galan99
samo se do podwieczorka siadłem a Ten mi tu odchudzanie załatwił do jutra bo teraz to apetyt mi odjęło zanim skleroza nie zadziała i zapomnę

Przyzwyczajaj się🤣

13 godzin temu, jacus napisał:

i rogacz nie zapomnij o rogaczu-

No tak, skoro z ciebie nie ma ,,pożytku" to znalazła zastępstwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v