Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, v11 napisał:

jak przyszło ją legitymować to mówi -"matko jak się nazywacie " 

Dobrze że sie nie przyjebał do zdjęcia w dowodzie, że nieaktualne i jej nie rozpoznaje.:lol:

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, v11 napisał:

U nas była taka menda że zatrzymał kobiety wracające z pracy rowerami po ciemku i legitymuje a była tam jego matka i ten jak przyszło ją legitymować to mówi -"matko jak się nazywacie " 

nie wiem jak tytułował jeden z moich (Bogu dzieki trochę dalszych) sąsiadów który jak był czynnym policjantem swojego ojca na młyn zawinął i stosowny rachunek za "kurot" Mu wystawił.
Sprawa się wydała jak sam się po pijaku wygadał.
Nawet mu za bardzo nie wierzono ale po blizszym sprawdzeniu faktów okazało się że to rzeczywiście prawda

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, v11 napisał:

Z mojej młodości ORMO to były takie k**wy sadystyczne co nie umiały do trzech dodawać i starali się wybić uprzykrzając życie innym -mieli prawo karać kierowców ,kontrolować dokumenty no i oczywiście w kościele głośno spiewali 

A teraz to nie ma takich...?

Fotka i pach na milicję bo źle zaparkowane auto....

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

Nawet mu za bardzo nie wierzono ale po blizszym sprawdzeniu faktów okazało się że to rzeczywiście prawda

Yyyyyy no i jak gościowi nie zarzucić że nie uprawiał nepotyzmu w wytrzeźwiałce?:lol:

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

Yyyyyy no i jak gościowi nie zarzucić że nie uprawiał nepotyzmu w wytrzeźwiałce?:lol:

ja to bym oskarżył o uchylanie się od obowiązku alimentacyjnego dzieci wobec rodziców
z oczywistych i jak najbardziej poważnych przesłanek

w sumie to nawet można by i teraz gnoja jakoś potargać na reputacji tylko mamy wokół siebie grubszych sq,,,synów aby na takie dewiancidło czas i nerwy tracić.
Teraz to już emeryt i kończymy go rozpijać po za granice .. przeżywalności; nie wiem, trzy cztery lata i jama

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

nooo, nawet jest specjalna kategoria telefonów komórkowych - "dla seniora"
dziwnym trafem numer alarmowy w takich nadzwyczaj łatwo się włącza ;)
takim "balkoniarom" nawet karta SIM niepotrzebna :P

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Tylko u nas to pokolenie na wymarciu, a inwigilacja wkracza na nowy poziom. 

Kurna każda większa miejscowość przy krajówce ma już kamery na wjeździe i wyjeździe. Miasteczka  okamerowane...

Przed chwilą, dysydent napisał:

nooo, nawet jest specjalna kategoria telefonów komórkowych - "dla seniora"
dziwnym trafem numer alarmowy w takich nadzwyczaj łatwo się włącza ;)

Nad morzem upadł mi telefon i lekko się zamoczył. Pojawił się komunikat o wodzie w gnieździe ładowarki.

No to idzie i trzepie tym telefonem by siĺą odśrodkową może wyrzucić coś wody.

Jak ta cholera zaczęła wyć... włączył się alarm by ludzi przyciągnàć. Wyłączyłem to z automatu wybrał 112 i połączył się nim zjarzyłem o co biega🤣

Nie wiedziałem że tak to działa.

Lepiej nie machać do kogoś z telefonem w ręku🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Czy ja wiem...

Znam gościa z af co z lornetka po oknach lata, a jak syrena wyje to zawiadamia...

To chyba od charakteru zależy, a nie wieku, czy pokolenia.

• Like 1
Opublikowano

Starsze pokolenie emerytów z samotności i nudów filuje przez okno . Jednak kabli tak wielu nie ma, a czasem można uzyskać pomoc od takiej osoby

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Starsze pokolenie emerytów z samotności i nudów filuje przez okno

Sąsiadka kiedys mi walnęła, że przez te świerki co tak urosły, to ona już wcale nie widzi co się u nas dzieje.:lol:

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Sąsiadka kiedys mi walnęła, że przez te świerki co tak urosły, to ona już wcale nie widzi co się u nas dzieje.:lol:

Lepsze świerki jak tuje🤣

Ale mógłbyś zrobić przecinkę. Taki monitoring to skarb🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Ale mógłbyś zrobić przecinkę.

Proponowałem że wytnę ze dwa ale nie chciała i przychodziła tylko częściej na ploty do teściowej.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Kurna każda większa miejscowość przy krajówce ma już kamery na wjeździe i wyjeździe. Miasteczka  okamerowane...

Nad morzem upadł mi telefon i lekko się zamoczył. Pojawił się komunikat o wodzie w gnieździe ładowarki.

No to idzie i trzepie tym telefonem by siĺą odśrodkową może wyrzucić coś wody.

Jak ta cholera zaczęła wyć... włączył się alarm by ludzi przyciągnàć. Wyłączyłem to z automatu wybrał 112 i połączył się nim zjarzyłem o co biega🤣

Nie wiedziałem że tak to działa.

Lepiej nie machać do kogoś z telefonem w ręku🤣

o to i strach zbliżać się do takich co machają

no ja też pierwsze słyszę no ale ja mam starego szajsunga espiątkę to może jeszcze za stary na takie wynalazki a i ma taką zaślepkę na gniazdo USB3 i jak mi wpadł do betoniarki co dopiero przy wylewaniu betonu się skapłem że mi wypadł jak w taczce wypłynął a że był w etui nic mu się nie stało i po wymyciu pod ciśnieniem ze szlaucha jak gdyby nigdy nic... żadnej wody nie zauważył bo jak?... ze dwa lata temu a działa do dzisiaj i ma się jak nowy, bateria też nad podziw długo trzyma bo na normalne dzwonienie i jakie filmidło czy fotę z raz dziennie to trzy dni minimum a bez fot to i tydzień jedno ładowanie starcza.
Pewnie jak by mu jaką apkę zainstalował to by też ... no na komendę "shoot" fotkę zrobi czyli co nieco rozumie co się doń gada nawet jak jest z netem offline

Opublikowano
15 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Znam gościa z af co z lornetka po oknach lata, a jak syrena wyje to zawiadamia...

Podgląda może sąsiadki jak się rozbierają erossoman jeden.   🙆‍♂️

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

o to i strach zbliżać się do takich co machają

Dobrze że na tej plaży jaki młotek mu sie nie wymsknął z ręki podczas machania.:lol:Ale kto chodzi z młotkiem na plażę?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, mirro napisał:

Ale kto chodzi z młotkiem na plażę?

Każdy Janusz który rozbija parawanowy obóz na pół plaży ?? xD O, żeby coś takiego na plaży postawić xD Czasem zamiast obozu Janusz wydziela dla siebie na wyłączność fragment wejścia do morza xD 

Z rozmachu Janusz zajął hektar plaży – Demotywatory.pl

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano

Jednym z kandydatów do rady miasta Bytomia z list Koalicji Obywatelskiej jest Marek Tylikowski, posługujący się do niedawna niemiecko brzmiącą formą imienia: Markus. To były szef bytomskiego Związku Młodzieży Mniejszości Niemieckiej. Uczestniczył w odsłonięciu tablicy poświęconej "pamięci niemieckich żołnierzy poległych podczas pierwszej i drugiej wojny światowej, bojownikom Selbstschutzu i Freikorpsów oraz zamordowanym i ciemiężonym Niemcom ze Wschodu”.

na zdjęciu z przewodniczącym neonazistowskiej NPD w Dreźnie

Image

i z przewodniczącym niemieckiej PO :D 

Image

Józef Kotyś-  następny działacz Mniejszości Niemieckiej, z list której wielokrotnie startował, obecnie jest kandydatem do sejmiku z listy KO

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Dobrze że na tej plaży jaki młotek mu sie nie wymsknął z ręki podczas machania.:lol:Ale kto chodzi z młotkiem na plażę?

Mnóstwo ludzi.

Weź wbij kołki parawanu w piasek na plaży🤭

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, nie napisał:

Selbstschutzu

jak to się do q..wy nędzy wymawia?! :o

i weź się z taką nacją dogadaj
no nie ma szans

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Każdy Janusz który rozbija parawanowy obóz na pół plaży ?? xD O, żeby coś takiego na plaży postawić xD 

Z rozmachu Janusz zajął hektar plaży – Demotywatory.pl

Musi jaki rolnik z AF pod pszenicę pewnie, widać jakby ślady opon ciągnikowych, pewnie chciał się potem pochwalić że na piachu dała 10 ton.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v