Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał:

wydało się skąd po-lszewiki czerpią inspirację 

Łooooo Panie Kolego. Ten fragment bardziej pasuje do jakiej pracy doktorskiej doktorów prawa. :lol:

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kolego kiedy wy zrozumiecie ze ładują was w tylek z jednej i drugiej strony a wy się kłócicie kto bardziej 🤣

zacząłem pisać to samo ale się spóźniłem to bodaj zacytuję aby się lepiej utrwaliło
to że popaprańcy używają kulturalniejszego języka od pisowców wcale nie oznacza że treść przekazu jest uczciwsza czy mądrzejsza
krzyczą tuski jakoby w Polsce pis całkiem demokrację skasował no to bardzo podejrzane jak doszli obecni do władzy? czyli albo łżą jak psy albo sami nie lepsi bo bezprawie im służy

dobrze wiedzieć ;) .

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Tak nie straciłem nic . 

A teraz jest rudy i pszenica tania .

No To i udzieliłeś sobie sam odpowiedzi na to czy po rządach PO ich zwolennicy będą zadowoloni. Krzyczysz tu o rewolucji z 15 października a tania pszenica jest już od ponad półtorej roku. 

Opublikowano

Krótka historia Żydów w Europie. Co jest w tym narodzie takiego, że gdziekolwiek się pojawi rodzi się i narasta konflikt z otoczeniem? Podsumowanie z okazji zbliżających się dni Judaizmu w Kościele Katolickim.

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ponoć naszczalnik takie pisał 🤣

Tak , o Marksie, Engelsie, Leninie, krajowa wierchuszka partyjna też się załapała, a i Urbana zacytował w swojej pracy doktorskiej xD Od początku lubił komunizm, i na stare lata mu to zostało xD Ale co się dziwić, mamusia i tatuś popierali tą ideologię i z nią współpracowali, to i na synka przeszło ...

Według informacji tygodnika "Polityka" z 2007 roku, praca doktorska Jarosława liczy 265 stron, z których 36 zajmują przypisy i bibliografia (121 pozycji, wśród nich nawet artykuł Jerzego Urbana). Tygodnik zaznacza, że w doktoracie Kaczyńskiego jest sporo odwołań do wypowiedzi przywódców i ideologów PRL-u: Gomułki, Bieruta, Cyrankiewicza, Kliszki, Sokorskiego, Werblana, a nawet Kąkola.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

No To i udzieliłeś sobie sam odpowiedzi na to czy po rządach PO ich zwolennicy będą zadowoloni. Krzyczysz tu o rewolucji z 15 października a tania pszenica jest już od ponad półtorej roku. 

jak sam, w sierpniu mogłem  sprzedać pszenicę za 900 zł a teraz ledwie za 750 zł . Bo krzyczeli rewolucja nadchodzi .

1 minutę temu, dysydent napisał:

@galan99  wypędzenie z USA zatem jeszcze przed Nimi

Że Polaków wypędzą z Polski ?.

Opublikowano
23 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A PiSda co dała rolnikom, tanie zboża i drogie nawozy

idąc twoim tokiem rozumowania trzeba napisać, że po i psl dali rolnikom asf :D 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał:

że po i psl dali rolnikom asf :D 

I bardzo dobrze, bo wtedy już mnie nosiło, żeby skasować hodowlę świń, a ASF tylko utwierdził mnie w tym przekonaniu ... 

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

jak sam, w sierpniu mogłem  sprzedać pszenicę za 900 zł a teraz ledwie za 750 zł . Bo krzyczeli rewolucja nadchodzi .

Ale wungiel staniał. A jak wungiel tanieje, to rewolucji nie będzie.:lol:

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale to za każdej władzy ta bezstronność jest 

to wiadomo :) 

przed po nigdy wcześniej nikt nie uzurpował sobie wyłącznego prawa do nominacji sędziowskich i obsadzania sądów w tym tk i sn

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

....i uwierzyłeś?

Taki naiwny?

Wszystko przewidujesz....czipy, meteoryty...., a tu taka skucha?

Nie do końca , bo szprycy nie brałem .

Co do kosmosu, to Nasa tak podaje  nie ja .

Czipowanie psa polega na wszczepieniu mu pod skórę małego urządzenia wielkości ziarenka ryżu.

Jak się to sprawdzi i będzie skuteczne , to kto wie czy ludzi nie potraktują jak psa .

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał:

przed po nigdy wcześniej nikt nie uzurpował sobie wyłącznego prawa do nominacji sędziowskich i obsadzania sądów w tym tk i sn

I w ramach walki z tą niesprawiedliwością PiS wsadził do TK Piotrowicza i Pawłowicz xD 

Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

Że Polaków wypędzą z Polski ?.

A jeszcze rok wcześniej mogłeś sprzedać po 2tysiace. Ty winu Pisu w tym nie widzisz i jesteś zadowolony z ich rządów, później się będziesz dziwił peowcom że są zadowoleni z rządów pomimo takiej samej sytuacji?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

później się będziesz dziwił peowcom że są zadowoleni z rządów pomimo takiej samej sytuacji?

No nie takiej samej, bo 2tys za pszenicę nikt dawał nie będzie.:lol:

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Nie do końca , bo szprycy nie brałem .

Co do kosmosu, to Nasa tak podaje  nie ja .

Czipowanie psa polega na wszczepieniu mu pod skórę małego urządzenia wielkości ziarenka ryżu.

Jak się to sprawdzi i będzie skuteczne , to kto wie czy ludzi nie potraktują jak psa .

A może "przyjazne znamię"?

Opublikowano (edytowane)

Dwa lata pod rząd , dobrze pszenica sprzedana i malina tak samo i inne płody .

No tak, świetne ceny na malinę były w 2023 xD Tylko dlaczego producenci malin strajkowali a PiS wprowadzał pomoc dla nich xD 

A na pszenicę cena była dobra przez rok, od późnej zimy 2022 do późnej zimy 2023 ... W styczniu 2023 jeszcze pszenżyto sprzedawałem jakoś po 1100 albo 1200, a za 3 miesiące już po niecałe 900 było, czyli tyle co w grudniu 2021 ...

Opublikowano

Dwa lata pod rząd , dobrze pszenica sprzedana i malina tak samo i inne płody .

A teraz rudy z rewolucją nastał i co jest , połowa tego nawet i tego niema .

A to musicie sobie z Hubertem wyjaśnić 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v