Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Ani Pan redaktor, ani Pan Jakubiak żadnego z problemów związanych z rolnictwem nie dotknęli. Tak se pogawędzili o Tusku i rozstali się w atmosferze zrozumienia oraz uprzejmości. Ale ponieważ musieli coś z siebie wycisnąć aby nie olać gorącego tematu, to wyszło jak wyszło.

Czasami mam wrażenie że Pan Jakubiak , chorąży rezerwy obsługi naziemnej lotnictwa, kiedy serwisował te MIG 21, to musiał się pewnego razu ustawić z tyłu samolotu i mu podmuch silnika czapkę zerwał.

Jak słucham Jakubiaka to mi się śmiać chce. Niby poważny człowiek z pieniędzmi a jednak klaun.

4 godziny temu, GABBER85 napisał:

Chopy !  PSL czyli Trzecia droga - nie idzie wam na ręke,  partia która trzymała z rolnikami, wystawiła WAS  !   SPRZEDALI WAS, ....  i co  z tego  i tak zagłosujecie ...

Po 8 latach rządów pis który mienił się najbardziej pro rolniczą partią to już chyba rolnikom wszystko jedno. Większość już wie, że żadna partia nie będzie nad nimi płakać.

Opublikowano

burze i u nas zapowiadali, ale chyba nie pada,za to w poludnie pare minut lunelo..

wuj z deszczem -robota idzie na calego,po piatkowym falstarcie..nawet w ogrodzie udalo sie zaorac na zime 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Kurna u mnie grzmi, błyska się i pada. A nic dzisiaj nie piłem.:lol:

Jak grzmi i błyska to pewnie jakiś tuningowany elektryk strzela z wydechu😆

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Przez rok Ukraińskie zboże jechało bez ograniczeń

podziękuj brukseli

samo nie jechało, to firmy przetwórcze sprowadzały i sami rolnicy sprowadzali tanie ukrainskie, żeby w polsce sprzedać za 2500zł :D taki biznes zrobili

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

winy nie ma po stronie ani przedsiębiorców ani rolników. Głupki z ue i pis nam to zafundowali.

a teraz KO i trzecia noga kontynuuje i idzie w zaparte, więc wkrótce sami będa współwinni

zaczynanie jakiejkolwiek wypowiedzi od "winien jest PiS" premierza obecnego rządu, gdy sam nic nie robi w tej sprawie przestało byc juz dawno śmieszne

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, nie napisał:

samo nie jechało, to firmy przetwórcze sprowadzały i sami rolnicy sprowadzali tanie ukrainskie, żeby w polsce sprzedać za 2500zł :D taki biznes zrobili

I kto na to pozwalał, twój ukochany PiS któremu włazisz w 4 litery xD 

Terapie Mejzy też nieskuteczne, pacjent który cudownie wstał z wózka inwalidzkiego niestety nie żyje ... @jacus mnie uprzedził ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał:

producent broni odpowiada za użycie jej czy ten co strzelał?

Ale za powszechny dostęp do broni też ktoś odpowiada.

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał:

producent broni odpowiada za użycie jej czy ten co strzelał?

Pokrętna i nie trafiona  analogia Co niezgodnego z prawem zrobili kupujący upadlińskie zboże?

Opublikowano (edytowane)

No i wypaczona, jak TVPis. W wersji oryginalnej brzmiała, że "karabin sam nie zabija" a "długopisy same błędów nie robią".

Edytowane przez mirro
Opublikowano
15 minut temu, Ulman napisał:

Co niezgodnego z prawem zrobili kupujący upadlińskie zboże?

a kto powiedział, że zrobili?

Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

Z pewnościa kretyni z pis i obecne przygłupy poprzez publikowanie list kupujących.

buachaachaachaaaaaaaa :D

to już wszystkie twoje mądrości? czy takie publikacje są niezgodne z prawem? a może masz coś do ukrycia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v