Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tak tak, jesteś idealnym przykładem partyjnego betonu zapatrzonego w PiS, nawet schemat waszej partii przypomina PZPR, macie nieomylnego I sekretarza xD 

Chłopy nie ma co się kłucić, trza patrzeć im wszystkim na ręce i jebać. A  w przyszłe wybory im wszystkim co byli podziękować. 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Szonuś też byś w takie ramy spasował...

Ja nie byłem i nie jestem fanatykiem PiSu, popełnili błędy i to duże, ale przynajmniej coś robili sami a nie że nic nie można bo się unia zdenerwuje.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Chłopy nie ma co się kłucić, trza patrzeć im wszystkim na ręce i jebać. 

Sam protest rolników jest bardzo dobry, dobrze organizowany oprócz kilku niewielkich wpadek. Ale jeżeli strajkujący połączą się z PiSolidarnością to utopią ten strajk, bo dadzą Tuskowi argument do ręki, że strajk jest polityczny, a w TV Republika już sprzedawczyk Duda z PiSolidarności mówi, że chce strajkować z rolnikami ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

już sprzedawczyk Duda z PiSolidarności mówi, że chce strajkować z rolnikami

Tylko dalej nie może pojąć o ciula im chodzi i to go zniechęca do strajkowania.

Opublikowano

Nie wiem, w co gra teraz Tusk, ale jego wypowiedź po negocjacjach jest mocno stonowana i bardziej po stronie rolników, pozwolił sobie nawet na krytykę UE, nie spodziewałem się tego, to człowiek z klapkami na oczach, a jednak cos chyba do niego dociera

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Chłopy nie ma co się kłucić, trza patrzeć im wszystkim na ręce i jebać. A  w przyszłe wybory im wszystkim co byli podziękować. 

Żartujesz? Nie widzisz że trzeba pis rozliczyć a nie obecnym na ręce patrzeć?🤣

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Proszę cię bardzo.

Nie ja twym sumieniem.

Jednak...nie pisz...zbyt wiele pod wpływem...tylko tak sugeruję.

pamiętaj ze pije pierwszy raz od miesiąca ponad ... później mnie nie wyzywaj ja nie pisze po pijanemu raz ci gadałem 

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Nie wiem, w co gra teraz Tusk, ale jego wypowiedź po negocjacjach jest mocno stonowana i bardziej po stronie rolników, pozwolił sobie nawet na krytykę UE, nie spodziewałem się tego, to człowiek z klapkami na oczach, a jednak cos chyba do niego dociera

Uwierzyłeś Tuskowi , to gra tylko gra .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie uszczypliwie, ale sądzę że jesteś...

I myślę że nie tylko ja tak Cię widzę.

Wcale nie ukrywam że głosowałem na PiS, bo dobrze pamiętam, w przeciwieństwie do Was, co ci robili jak rządzili, no i się nie pomyliłem.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Nie widzisz że trzeba pis rozliczyć a nie obecnym na ręce patrzeć?🤣

Jak tymi ręcami łapią PiSowców, to ręce zajęte mają i kraść trudniej.

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

pamiętaj ze pije pierwszy raz od miesiąca ponad ... później mnie nie wyzywaj ja nie pisze po pijanemu raz ci gadałem 

Oki, oki...

To uważaj na to co tam masz podniesione...co to było?

Opublikowano
38 minut temu, hubertuss napisał:

DO PL już i tak pewnie mało co idzie. Większość co jedzie pociągami to kraje zachodniej Europy. A jak zamknie granice to stracimy mówią to sami Ukraińcy bo mamy dodatni bilans handlowy z UA jeśli chodzi o żywność.

Myślałem że mochery mają zryty mózg ale ty go masz przeorany z pogłębiaczem 

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

robili jak rządzili

No a ja przez to nie zagłosowałem...nie dlatego że Tusk lepszy.

Miałem ich po prostu dość....tej buty, arogancji i nie liczenia się z nikim...

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Jak tymi ręcami łapią PiSowców, to ręce zajęte mają i kraść trudniej.

Ale optymizm przez Ciebie przemawia🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v