Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Rolnicy z Solidarności opuścili spotkanie z rządem w Centrum Dialog. Powód - związkowcy chcieli podczas spotkania więcej przedstawicieli rolniczych blokad i jak mówią „Rząd próbuje rozgrywać rolnikami .

Te pisowskie sk***ysyny nie powinni zostać nawet wpuszczeni. Nie " rząd próbuje rozgrywać", tylko związkowcy, w tym duda, któremu trza by mordę obić.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Ruskie społeczeństwo nie będzie sie zastanawiało, tylko postawi sprawę jasno, że chce odwetu i to ostatecznego. Oczywiście Putinowi to na rękę by było, bo mógłby zacząć rozważać a o tych rozważaniach opowiadać światu.

A myślisz że jeżeli wypchną ruskich to Włodkowi ręka się zawaha -moim zdaniem nie 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Tym żeś głosował na niego z jego niby planem.

A PiS jaki miał plan, oprócz dawania kasy co nie załatwiało problemu a tylko odpychało go w czasie ?? "Ekoschematy to większe dopłaty", pamiętasz takie hasło lansowane wiosną 2023 ?? A może planem było zachęcanie do magazynowania a w międzyczasie sprowadzanie ukraińskich śmieci ?? xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
mirro napisał:

czyszczenie terenu

Aby to do końca ogarnąć potrzeba im więcej wojska. Plan więc wygląda na przygotowanie otumanionych Rosjan to bitwy w zemście. Taka inna postać... Ale to wisz - umysł sie ma spaczony...

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A PiS jaki miał plan, oprócz dawania kasy co nie załatwiało problemu a tylko odpychało go w czasie ?? "Ekoschematy to większe dopłaty", pamiętasz takie hasło lansowane wiosną 2023 ??

ile czasu jeszcze będziesz usprawiedliwiał nieudolność tej ekipy tamtą?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

A ile czasu ty jeszcze będziesz lizał d*pę poprzedniej władzy mimo tego, że brała rolników bez mydła ?

Obecne problemy to efekt nieudolności poprzedniej władzy ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, v11 napisał:

A myślisz że jeżeli wypchną ruskich to Włodkowi ręka się zawaha -moim zdaniem nie 

Idą wybory i choć Władek ma w zasadzie wygraną w kieszeni, to jednak pragnienie sukcesu na froncie jest wielki. A sukces to zatknięcie flagi na zdobytym terenie. Naciśnięcie czerwonego przycisku to raczej byłby akt desperacji a nie działanie zwycięzcy.

2 minuty temu, Desperado napisał:

Jaaaaaa to bym tak z 6 lat, ale o 10 też bym sie pokusił.

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Pozostałe 38 pewno już w centrum dystrybucji biedronki Lidla i dino

Bo to lepsze miejsce od składu celnego.

6 minut temu, Desperado napisał:

Tak 8 ale te przed 8.

Tamte PiS wygumkował, bo powiedział że przed nimi Polska nie istniała. 

@galan99 zobacz, Świat sie kończy i LGBT nawet u humbaków się panoszy. Bij na alarm.

https://wiadomosci.wp.pl/milosne-spotkanie-humbakow-u-wybrzezy-hawajow-baraszki-dwoch-samcow-7000931298003936a

Opublikowano

A tych malin i cebuli to ile zatrzymali?

Pewno jednego busa by podkreślić zaangażowanie w obronę polskiego konsumenta

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, mirro napisał:

Bo to lepsze miejsce od składu celnego.

Tamte PiS wygumkował, bo powiedział że przed nimi Polska nie istniała. 

@galan99 zobacz, Świat sie kończy i LGBT nawet u humbaków się panoszy. Bij na alarm.

https://wiadomosci.wp.pl/milosne-spotkanie-humbakow-u-wybrzezy-hawajow-baraszki-dwoch-samcow-7000931298003936a

Co mnie obchodzi jakieś tam LGBT .

Kiedy jedziesz na misję na Ukrainę .

k.....wa mam pytanie .

https://www.facebook.com/reel/3642429016027196

Edytowane przez galan99
Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

A tych malin i cebuli to ile zatrzymali?

Oj, drażliwe pytania zadajesz.

1 minutę temu, galan99 napisał:

Długo będziesz czekał na kwit ?.

Tyle ile trzeba,

Opublikowano (edytowane)

Udało się zebrać większość zboża wysypanego z wagonów pod Bydgoszczą. Zajmująca się ich transportem spółka Ecco Rail podkreśla, że nie było ono importowane do Polski.

Ecco Rail: Zboże wysypane z wagonów pod Bydgoszczą jechało do Irlandii .

Ecco Rail: Zboże wysypane z wagonów pod Bydgoszczą jechało do Irlandii

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v