Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Według iPSOS: 

Screenshot_20240228-200626~2.png

Nigdy , przenigdy nie było takiego poparcia dla rolniczych protestów. Tak jak pisałem wczoraj, tu tłem jest wkurw na upaińców i chęć by im dać przytyczka w nos za pasożytowanie na nas i to jeszcze z wiecznymi pretensjami. 

• Like 1
Opublikowano

Kilka dni temu agenci Centralnego Biura Antykorupcyjnego zatrzymali rektora Collegium Humanum Pawła Cz. i kilku innych jego współpracowników. Trzy osoby, z szefem uczelni na czele, trafiły do aresztu. Zarzuty: korupcja, fałszowanie dokumentów i udział w zorganizowanej grupie przestępczej.

Ciekawie jest we Wrocławiu. Tu Collegium Humanum zarabiało prawdziwą fortunę. Nie tylko na studentach. Przypomnijmy, że kilkadziesiąt osób (liczba może wzrosnąć) z samego magistratu, jak i miejskich spółek uzyskała tytułu MBA tej uczelni, a – co jest najbardziej oburzające – urząd miejski refundował chętnym nawet 80 procent kosztów! (tj. ponad 8 tysięcy złotych). Czyli urzędnicy Jacka Sutryka (on sam też ma taki dyplom MBA i dzięki niemu zasiadał w trzech radach nadzorczych, w których zarobił setki tysięcy złotych) kształcili się w podejrzanej uczelni za pieniądze wrocławskich podatni

We Wrocławiu Collegium Humanum zarabiało też duże pieniądze w inny sposób. Na przykład prowadziło szkolenia 25… motorniczych w MPK! I nie chodziło o poprawę umiejętności jazdy tramwajem, a o edukację w zakresie zostania menedżerem. Dotarliśmy do umowy uczelni z przewoźnikiem, z której wynika, że miejska spółka zapłaciła za to 60 tysięcy złotych

peowska ośmiornica, sutryk jest tak mocno umoczony, że nawet po już go nie chce

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jahooo napisał:

sugerujesz regularnie co 20 lat ich bombardowac prewencyyjnie, jak radził Churchill Niemcy ??

Korporacje szybciej zrobią z gospodarkami ład .

https://www.facebook.com/watch?v=3750019005245388

ich bombardowac prewencyyjnie 

Agroholdingi - Koncerny , Dyktują warunki .

https://www.facebook.com/watch?v=927453475424500   Wielka polityka przed wyborami .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

macie wasze iber all    onet i wp   

Może być zdjęciem przedstawiającym ‎tekst „‎11:32 Onet onet Onet 14godz.. Nowe maszyny to wydatek rzędu od 200 tys. do nawet 2 mln zł i businessinsider.com.pl pl Czym jeżdżą rolnicy? Ciągniki jak Ferrari. Ceny dochodzą do mln zł יœ Lubię to! Dodaj komentarz Wyślij Nie patyczkuję się 362 innych użytkowników Udostępnij Najtrafniejsze Beka soku buraka Szczujnia Onet działa 11 min. Lubię to! Odpowiedz 14 Krzysztof Butryn Beka soku z buraka 10/10 Patrzymy władzy na rece Komentuj jako Beka soku z buraka‎”‎

tym czasem pisojebacy 

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „Najwazniejsze ze odsunÄliÅ›my Pis od władzy”

stanowiska kierownicze,  zamiast dyrektor to pan po szkole do przysposobienia zawodowego chce zarządzać spółką i to jeszcze w amoku alkoholowym. brawo wyborcy tuska 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „ZA DEBILI BEZ WAS BY MNIE NIE BYŁO”

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
49 minut temu, nie napisał:

Kilka dni temu agenci Centralnego Biura Antykorupcyjnego zatrzymali rektora Collegium Humanum Pawła Cz. i kilku innych jego współpracowników. Trzy osoby, z szefem uczelni na czele, trafiły do aresztu. Zarzuty: korupcja, fałszowanie dokumentów i udział w zorganizowanej grupie przestępczej.

Ciekawie jest we Wrocławiu. Tu Collegium Humanum zarabiało prawdziwą fortunę. Nie tylko na studentach. Przypomnijmy, że kilkadziesiąt osób (liczba może wzrosnąć) z samego magistratu, jak i miejskich spółek uzyskała tytułu MBA tej uczelni, a – co jest najbardziej oburzające – urząd miejski refundował chętnym nawet 80 procent kosztów! (tj. ponad 8 tysięcy złotych). Czyli urzędnicy Jacka Sutryka (on sam też ma taki dyplom MBA i dzięki niemu zasiadał w trzech radach nadzorczych, w których zarobił setki tysięcy złotych) kształcili się w podejrzanej uczelni za pieniądze wrocławskich podatni

We Wrocławiu Collegium Humanum zarabiało też duże pieniądze w inny sposób. Na przykład prowadziło szkolenia 25… motorniczych w MPK! I nie chodziło o poprawę umiejętności jazdy tramwajem, a o edukację w zakresie zostania menedżerem. Dotarliśmy do umowy uczelni z przewoźnikiem, z której wynika, że miejska spółka zapłaciła za to 60 tysięcy złotych

peowska ośmiornica, sutryk jest tak mocno umoczony, że nawet po już go nie chce

Zapomniałeś dodać, że rektor dostał parę baniek od Czarnka na te uczelnię i za chwilę wziął se z niej pożyczkę tej samej wysokości i sobie kupił willę. A uczelnia była kuźnią pisowskich kadr. Gdzie MBA uprawniające to pracy w zarządach spółek niektórzy robili w 4 dni gdzie normalnie trwa to od roku do dwóch. Pewnie zrobili by i w 1 dzień. Ale 4 dni trwa druk dokumentu.

Kurcze Czarnek wspierał uczelnię która pomagała Sutrykowi normalnie szok. A ci od Sutryka to pikuś. Papiery kupowali tam sobie politycy pisu. Znowu będzie smród koło pisowskich złodziei.

Opublikowano

Postępowanie w sprawie przeprowadzenia audytu w zakresie weryfikacji i oceny harmonogramów Spółki Centralny Port Komunikacyjny dla części lotniskowej oraz kolejowej (w zakresie linii kolejowych tzw. „Y”) zostało unieważnione.

takich debili u władzy to jeszcze nie mieliśmy

Opublikowano
18 minut temu, nie napisał:

Postępowanie w sprawie przeprowadzenia audytu w zakresie weryfikacji i oceny harmonogramów Spółki Centralny Port Komunikacyjny dla części lotniskowej oraz kolejowej (w zakresie linii kolejowych tzw. „Y”) zostało unieważnione.

mieliśmy i to jeszcze kilka miesięcy temu

A tu coś w temacie kompetencji o których pisał Roman i twoich dywagacji o Collegium Humanum

Zmiana prezesa w Nitro-Chemie. Krzysztof Kozłowski nadal w zarządzie spółki (metropoliabydgoska.pl)

Protegowany Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej, fachowiec akwarysta dokształcony w Collegium Humanum którego za zasługi niecały rok temu zatrzymało CBA CBA zatrzymało Krzysztofa K. To były prezes zakładów Nitro-Chem - Money.pl

Opublikowano
Ulman napisał:

Nigdy , przenigdy nie było takiego poparcia dla rolniczych protestów. Tak jak pisałem wczoraj, tu tłem jest wkurw na upaińców i chęć by im dać przytyczka w nos za pasożytowanie na nas i to jeszcze z wiecznymi pretensjami.

Jako, że żyjesz na takim a nie innym pograniczu nie zrozumiesz żyjącego w bliskości Białorusi bo tam ognisko "rusofobii"...

Opublikowano
v11 napisał:

. mnie to wisi tyle że debilizm polityczny  powinien być piętnowany a  może nie zrozumiałeś przekazu?

Skoro Ci to wisi to już rozumiem. Wtórne dziewictwo bez perspektyw - mnie to jeszcze nie dopadło. Tylko czemu innym łaskawco narzucasz swoją niepełnosprawność? Tego przekazu nie rozumiem.

Opublikowano

Staruszek zapisuje się na lekcję łaciny.
- W tym wieku? - pyta zdziwiony lektor. - Po co?
- Chcę w niebie rozmawiać ze świętymi w ich języku.
- A jeśli pójdzie pan do piekła?
- Rosyjski i niemiecki już znam.

------------------------

mój net z orange ustanowił kolejny rekord prędkości: 0,5Mb/s 💪 jest moc, jeszcze nigdy nie przekroczył 10, przy cenie 60zł/msc

Opublikowano
Ulman napisał:

A jakież my z tą Białorusią mamy problemy?

Jak jeszcze tam bywałem to Białorusini na Białorusi byli drugą kategorią. Kasę trzymali przybysze na zsyłce z Petersburga. Najpierw zatopiono Gustlofa a potem weszli wschodni zdobywcy i tak powstała historia nie mniejszej wagi niż rzeź na Wołyniu. Zresztą. NKWD dobrze ulokowało kasę i zwyroli reszta to był owczy pęd jak całkiem niedawno w Afryce...

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, nie napisał:

CO ty te cpk tak przeżywasz masz pod to ziemie do sprzedania czy jak. W Polsce są ważniejsze problemy a ty przeżywasz to jak lewica aborcje.

7 godzin temu, Ulman napisał:

mieliśmy i to jeszcze kilka miesięcy temu

A tu coś w temacie kompetencji o których pisał Roman i twoich dywagacji o Collegium Humanum

Zmiana prezesa w Nitro-Chemie. Krzysztof Kozłowski nadal w zarządzie spółki (metropoliabydgoska.pl)

Protegowany Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej, fachowiec akwarysta dokształcony w Collegium Humanum którego za zasługi niecały rok temu zatrzymało CBA CBA zatrzymało Krzysztofa K. To były prezes zakładów Nitro-Chem - Money.pl

@nie wkleja bełkot w którym robią im wodę z mózgu. Colegium Humanum to przede wszystkim kuźnia pisowskich kadr pchających się do spółek skarbu państwa. A im pcha się do łbów kit, że Sutrykowi motorniczych szkolili.

Colegium Humanum dostało od Czarnka prawie 10 mln. Rektor natychmiast wziął sobie podobną sumę kredytu z uczelni i kupił mieszkanie. Program willa plus działa.

@nie nie wklejaj tego bełkotu bo poza pisowcami nikt tych filmików nie odpala. Bo co to niby za autorytety są. Militarne zero? Dobre sobie. Chcesz powiedzieć, ze pis zrobił przez 8 lat z Polski militarne zero? Myślisz nad tym co wklejasz i co mówią ci idioci?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Wracamy do starego nam znanego hasła . NIEM PIENIĘDZY I NIE BĘDZIE .

Rząd wycofał się z obietnicy danej przedsiębiorcom .

Premier Donald Tusk podczas kampanii obiecał obniżenie składki zdrowotnej dla przedsiębiorców i osób samozatrudnionych. Teraz okazało się, że takich zmian nie będzie. Powodem ma być brak pieniędzy w budżecie. Biznes apeluje: zmiany są potrzebne i to nie powierzchowne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v