Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@v11

1 godzinę temu, v11 napisał:

Czy ty jesteś naprawdę ograniczony ? Nie chodzi o pier**lone tony zboża  tylko o destabilizację i ogarnięcie europejskiego rynku rolnego bo tu jest kasa a nie w Afryce a wiadomo że w Polsce może być embargo którego durne nie potrafią egzekwować bo nie chcą -rządziło bydło i rządzi bydło .Tobie trzeba zaznaczyć co jest przewrotnie pisane ? Masz prawo być zachwycony obecnym rządem inni byli zachwyceni pisem też mieli prawo ale trzeba spojrzeć obiektywnie że wszyscy rządzący Polską mają gdzieś gospodarkę liczy się kasa jaką da się wytargać w 4 lata -najlepszy nr to dzień pracy za 250 000 tego nawet największy złodziej w historii Polski nie pobije . Była szczujnia tvp co się zmieniło dalej jest szczujnia tyle że obrócona o 180* od rana do wieczora same sukcesy na przemian pedały aborcja i Jachira k**wa zdechnąć idzie -gospodarczo ni be ni me wieczne rozliczenia i knucie -winnych osądzić zamknąć rozstrzelać  i koniec  ale nie trzeba latami jątrzyć komisje Żeby kolesie mieli dodatkową kasę -jesteś tak zaślepiony że nie widzisz tego -każda skrajność jest niebezpieczna i szkodliwa Swiętych nie ma i nie było natomiast była jest i chyba będzie chołota wstyd żyć w tym j**niętym kraju 

Ty nadal nie rozumiesz jeśli akurat @hubertussowi takie rzeczy tłumaczysz tak jak by był tylko obserwatorem układu
On coraz bardziej potwierdza że jest tego układu częścią i tu racjonalne tłumaczenie nie pomoże, z wyznawcami trzeba walczyć ich własnymi metodami a że to trudne to już inna sprawa zwłaszcza jeśli trafi się jakiś szczególnie inteligentny wyznawca.

system w xujni jest chory i to coraz bardziej i to właśnie la tego rosja sobie wojny wszczyna gdzie i jakie chce a xujniarze potrafią tylko gadać
i co z tego że nawet czasem błyskotliwie i nawet składnie?

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-polityk-konfederacji-docenil-wystapienie-ministra-sikorskieg,nId,7351842

no zobaczymy czy lepiej teraz sobie ta zbieranina poradzi z tą wojną bo jak na razie to marnie im idzie nawet we własnym kraju i ile by ich klakierzy nie czarowali to póki co mamy największy bajzel od dekady a Polsce i tylko od pogody zależy a nie sprawności tych pajaców kiedy bajzel przygaśnie a od czego zależy los Ukrainy to i ja nie wiem ale na pewno nie od poczynań tych mocnych w gębach xujniarzy bo jak do tej pory to idzie na Ukrainie na odwrót do buńczucznych zapewnień tej durnowatej Leyen w rosji też bankructwa nie widać i prędzej już w tej xujni... po owocach wystarczy poznać a co se tam szczekają ? a niech se szczekają, przyjdzie czas to nie z nimi będzie przeprawa bo pouciekają po kątach jak to kundelki tym bardziej że "pokojowe" :P

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, v11 napisał:

Czy ty jesteś naprawdę ograniczony ? Nie chodzi o pier**lone tony zboża  tylko o destabilizację i ogarnięcie europejskiego rynku rolnego bo tu jest kasa a nie w Afryce a wiadomo że w Polsce może być embargo którego durne nie potrafią egzekwować bo nie chcą -rządziło bydło i rządzi bydło .Tobie trzeba zaznaczyć co jest przewrotnie pisane ? Masz prawo być zachwycony obecnym rządem inni byli zachwyceni pisem też mieli prawo ale trzeba spojrzeć obiektywnie że wszyscy rządzący Polską mają gdzieś gospodarkę liczy się kasa jaką da się wytargać w 4 lata -najlepszy nr to dzień pracy za 250 000 tego nawet największy złodziej w historii Polski nie pobije . Była szczujnia tvp co się zmieniło dalej jest szczujnia tyle że obrócona o 180* od rana do wieczora same sukcesy na przemian pedały aborcja i Jachira k**wa zdechnąć idzie -gospodarczo ni be ni me wieczne rozliczenia i knucie -winnych osądzić zamknąć rozstrzelać  i koniec  ale nie trzeba latami jątrzyć komisje Żeby kolesie mieli dodatkową kasę -jesteś tak zaślepiony że nie widzisz tego -każda skrajność jest niebezpieczna i szkodliwa Swiętych nie ma i nie było natomiast była jest i chyba będzie chołota wstyd żyć w tym j**niętym kraju 

Wyżaliłeś się ale dalej nie rozumiesz tego co zacytowałeś.

Opublikowano
12 minut temu, v11 napisał:

nawet nie wkurwiaj bo mi slinianki wpadają w rezonans i nie nadążam łykać 

A w skiepie zawsze w nadzieja że w końcu ta malinówka" krajowa" piękna kształtna wybarwiona to jest to a to uj po pierwszym kęsie 

Zamów sobie ze szklarni  Ryczywół k. Kozienic.

Mieli drogiego ale kapitalnego pomidora..ostatnio zrównali kilkanaście ha z ziemią i postawili nowe szklarnie. 

Mają wiele punktów dystrybucji

Opublikowano (edytowane)

Amerykanie nas lubią .

Ogromne złoża kruszcu w Polsce. Amerykański raport: Polska na pierwszym miejscu na świecie

Według najnowszego raportu "Mineral Commodity Summaries 2024" wydanego przez Służbę Geologiczną Stanów Zjednoczonych (USGS), Polska stała się liderem światowych zasobów srebra, wyprzedzając takich potentatów jak Chiny, Australia i Peru.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Przed chwilą, dysydent napisał:

jak trafna Ci recepta wyszła na reformę xujni? xD

Nic nowego. Lotnisko w Radomiu było wcześniej. widać metoda się przyjmuje.:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

zdajesz sobie sprawę jak trafna Ci recepta wyszła na reformę xujni? xD

Jak ją zrównać i wybudować od nowa?🤭

Opublikowano
1 minutę temu, v11 napisał:

bo nie ma rzeki ? za to wwóz działa sprawnie bo są drogi i tory 

Po co stać na granicy, jak Wice Minister powiada że nic z Ukrainy nie wpływa nie wjeżdża .

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał:

Po co stać na granicy, jak Wice Minister powiada że nic z Ukrainy nie wpływa nie wjeżdża .

Henio i pan od pożarów w rolnictwie też tak mówili, to jakoś wszyscy wyznawcy pewnej partii wierzyli, a teraz im się pozmieniało ?? xD 

Towar z UPAdliny jechał, jedzie i będzie jechał, taka jest prawda ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Co to ma być .

Przed chwilą, mirro napisał:

Ale że nie wlatuje, to już się boi powiedzieć?:lol:

Co miało wlatywać do Polski czy wlecieć , nic takiego nie miało miejsca .

• Like 1
Opublikowano

/

1 minutę temu, galan99 napisał:

nie piłem nie paliłem ,zycie było może nie piękne ale znośne dziś rozmyślania czy nie warto wkręcić się w jakiś nałóg może będzie lżej przeżyć finisz - jak widzę jak nas robią to mi się złogi cholesterolu odrywają  

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Ale że nie wlatuje, to już się boi powiedzieć?:lol:

Ale jak się usypuje to się ukrom nie podoba a opisują to jakby im wymordowali najbliższą rodzinę piszą o zbrodniach k**wa co to za porównanie ? zdrada zbrodnia  przeciw ludzkości im już się we łbach pojebało jak to takie cenne te pleśnie to łopata odkurzacz szczoteczka  i zbierać 

Opublikowano (edytowane)

Jak będziecie się zgadzać z rządem nie będzie problemów mieli .

Sami wybrali też drą japę .

Rząd jest od myślenia i wydawania decyzji nie szary człowiek co drze japę .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, v11 napisał:

a opisują to jakby im wymordowali najbliższą rodzinę piszą o zbrodniach k**wa co to za porównanie

Nakręcają się jak nasi infrastrukturą krytyczną.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Kuźwa tabletki na cholesterol mi sie skończyły. Muszę w poniedziałek na teleporade się umówić,

ja nie biorę nie badam "mani wiysz lepi spisz" -niby forum agro a tu proszę również medical 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Kuźwa tabletki na cholesterol mi sie skończyły. Muszę w poniedziałek na teleporade się umówić,

A to badasz poziom cholesterolu?

Jeszcze nie sprawdzałem, ale ogólnie widzę że na kwaterę mnie coś ciągnie. Co chwilę nowe niespodzianki🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v