Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

spokojnie panowie my mamy już mobilizacje dotkną was to rozjebiemy wawe pozdrawiam górnik z jsw 

i na jaki efekt liczysz? 

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Chyba nie po to go wzywają. Obawiam się że raczej w sprawie tego co się dzieje na froncie. 

oby
Oni tam mają głupawkę przedwyborczą tak że wszystkiego można się spodziewać a zaskoczonego później zawsze można przecież udawać

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Roman poka co Rudy dziś odjebał.

Co z tą granicą?

Coś usłyszałem, ale nikt mi nic ..

8 postów wstecz  wyznaczył gdzie strajkują rolnicy granicami strategicznymi  😁 zakaz blokowania ...  

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Romuś słyszałem. Tylko nie mogę pojąć czemu się nakręcacie.

nie nakręcam się czekamy na rozwój   pamiętaj jak rudy rządził    dzisiaj my jutro wy 

Opublikowano
5 godzin temu, Roman176 napisał:

„Tusk właśnie uznał pierwszeństwo interesu oligarchów ukraińskich”. Gorące komentarze po decyzji Tuska w sprawie ochrony banderlandu

https://legaartis.pl/blog/2024/02/22/tusk-wlasnie-uznal-pierwszenstwo-interesu-oligarchow-ukrainskich-gorace-komentarze-po-decyzji-tuska-w-sprawie-ochrony-banderlandu/

Obraz

Tusk idzie na zwarcie z rolnikami. Co ciekawe prawo o zgromadzeniach nie zakazuje organizacji zgromadzeń w pobliżu obiektów infrastruktury krytycznej, ale pewnie będą próbować postępować jak PiS z przewoźnikami co ostatecznie upadło przed sądem. #ProtestRolników nie dajcie się!💪🏻

vUds0bwS_mini.jpg

Anna Bryłka

@annabrylka
Czyli rozwiązanie protestu rolników, bez rozwiązania protestu Panie Premierze @donaldtusk? @AgroProfil @farmer_pl @TPRolniczy

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Roman poka co Rudy dziś odjebał.

Co z tą granicą?

Coś usłyszałem, ale nikt mi nic ..

masz link tylko nie wiem czy dokładnie mi się moment skopiował ale jakieś dwadzieścia sekund od linkowanego momentu o tym zaliczeniu do infrastruktury krytycznej dowolnie wybranych przejść granicznych i dróg komunikacyjnych

puszczę, obejrzę i ew poprawię lub zostawię jeśli dobrze mi się skopiowało

obejrzałem, zostawiam, nno może trzydzieści sekund wypowiedzi ale zmienia wiele bo infrastruktura krytyczna jest wyłączona z praw m in i strajkowych na zasadzie praw wojennych i tu można stosowne zapisy w prawie już samodzielnie sobie wyszukać

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v