Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, galan99 napisał:

Szybkość  była .

Tragedia w okolicy Krasnegostawu. Na drodze krajowej nr 17 w miejscowości Małochwiej Mały kierowca BMW podczas wyprzedzania na łuku drogi stracił panowanie nad pojazdem, zjechał do rowu i uderzył w drzewo. 33-latek poniósł śmierć na miejscu. Służby badają okoliczności zdarzenia. W miejscu wypadku ruch odbywa się wahadłowo.

za wolno jechał i pas startowy mu się skończył

Opublikowano
1 godzinę temu, Roki212 napisał:

Ale mnie nie interesuje akurat co kto o tym myśli a tym bardziej taki ty 🥱 jak już wspomniałem gdyby w tym miejscu były prowadzone jakieś roboty drogowe i był wyznaczony objazd też winni by byli robotnicy że zablokowali bo coś akurat robią i karetka musiała sobie innym zjazdem zjechać... gdyby nie miała jakiejkolwiek możliwości przejazdu byłbym innego zdania, ale w tym przypadku... Więc po h*j drażysz temat jesteś przeciwnikiem protestów to sobie bądź, tylko i wyłącznie świadczy to o tobie rolniku zza klawiatury 🤦

Brnij w głupotę dalej. Jak jest remont to często fizycznie nie ma opcji przejazdu. Jak jest strajk to można ustawić traktory tak by awaryjnie przejazd był bo czasami ciągniki stoją na długości nie wiem 1 km a może coś się stać któremuś z uczestników i tez karetka powinna odjechać Ty naprawdę jesteś pusty jak bęben. Nikt tu się nie kłóci a ty tak. Kierowca karetki jedzie na wezwanie najkrótszą i najszybszą droga nie ma czasu by omijać jak mówi ta tępa dzida jakieś zgłoszone blokady. Przykre, że nie rozumiesz tak banalnej sprawy.

1 godzinę temu, masa24 napisał:

To nie jest rolnik , to jest hejter i dupowlaz Tuska. Może to ten pablo morales?

Ty nie wyzywaj od hejterów ruska propagando i piąta kolumno. Siejecie tylko dezinformacje nic się nie dzieje a wy szerzycie panikę. Dlatego twierdze, że nie ma lepszego sprzymierzeńca Putina w PL jak pis i jego wyborca.

1 godzinę temu, nie napisał:

jak to będzie po polsku? :D 

dla niektórych czasy zawsze są inne

Do szkoły nie chodziłeś?

1 godzinę temu, nie napisał:

Wniosek o uchylenie immunitetu senatorowi Tomaszowi Grodzkiemu cofnięty – dowiedział się reporter RMF FM. Taką decyzję podjęło nowe kierownictwo Prokuratury Regionalnej w Szczecinie.

praworządność 🤮

A co mu uchylać immunitet mają bo kilku dziadków sobie przypomniało po kilkunastu latach, że łapówkę dali jak chłop marszałkiem został? A gdzie byli wcześniej?

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Ło kurła Tusk wpisując przejścia graniczne z Ukrainą w infrastrukturę krytyczną idzie z wojskiem na rolników. I macie coście chcieli😂👍

Kolejny ruski trol. Nic się nie stało ale panikę i dezinformacje szerzyć pierwsi.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

To się pięknie przełoży na nastroje antyupaińskie. 

Nastroje anty ukraińskie to już są. Tu jest ruska piąta kolumna co chce nastojów anty tuskowych o powrotu kaczora do władzy.

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Obiecasz że tak zrobisz?

ja nie mam głupich pomysłów z przezbrajaniem czego kolwiek ani nie szerzę dezinformacji o jakimś zwarciu.

Opublikowano (edytowane)

pisowcy. Im się marzy rozlew krwi upadek rządu i powrót kaczora. Zobacz jak tu zwarcia oczekują oczywiście siedząc wygodnie w domu niech innych leją.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertuss napisał:

Przykre, że nie rozumiesz tak banalnej sprawy.

Przykre jest to że jesteś tak pustym człowiekiem który nie może rozumieć że ktoś może mieć swoje zdanie na dany temat jakie by ono nie było i nie musi być ono zgodne z twoim🤦normalnie porażka za takiego rolnika zza klawiatury który tylko dużo szczekać i trollowac potrafi 🥱

Już ci kiedyś pisałem gdzie tam koło Siemiatycz jesteś mam blisko zobaczymy jaka pipka jesteś 🤣

Edytowane przez Roki212
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ty przeciwnik przepuszczania przez z blokady karetek do potrzebujących nazywasz mnie pustym człowiekiem.

ja nie mam problemu z blokadami ale są granice przyzwoitości. Na razie to ty jesteś trolem który nie rozumie, że życie i zdrowie jest najważniejsze ważniejsze niż jakaś blokada której na czas przejazdu karetki nikt nie każe likwidować tylko przepuścić karetkę. i Można dalej blokować. Obyś nie musiał i się nie przekonał jak potrzebna jest taka karetka którą jakieś cymbały zablokują. To jest znieczulica. I jeszcze głupie tłumaczenie tego, że się ma potrzebującego w d*pie bo strajk.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, Roki212 napisał:

Bo do Twojej pustej głowy nie dociera 🤣 że miałbym problem jakby całkowicie nie mogła przejechać bo wszystko zablokowane, ale nie w tym odosobnionym przypadku.

Ale mija czas. Ty naprawdę jesteś pusty. W tym przypadku nikt nie ucierpiał a jak kiedyś ucierpi to kto będzie winny.

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

O jej...

Ktoś tak nazwał?

....pochlebca...

Mam gdzieś to jak nazywa mnie człowiek który nie rozumie co to karetka na sygnale bo on sobie wystawia świadectwo nie mi.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, hubertuss napisał:

Ty przeciwnik przepuszczania przez z blokady karetek do potrzebujących nazywasz mnie pustym człowiekiem.

Czemu fałszujesz rzeczywistość ?

Czemu liczba mnoga?

Jedna karetka nie puszczona przez głąba...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

pisowcy. Im się marzy rozlew krwi upadek rządu i powrót kaczora. Zobacz jak tu zwarcia oczekują oczywiście siedząc wygodnie w domu niech innych leją.

Oni sa za mało lotni by tak kalkulować. Ot lubią drzeć ryja i to teraz robią. Jakby skończyło sie rozlewem krwi to by się darli że to wina Tuska.  W PIS mało kto rozumie zalezność przyczynowo skutkową  - najpierw otworzyli granicę i wmawiali żeby zboża nie sprowadzać a potem zdziwieni że jest gigantyczny problem. Najpierw podpisali Fit for 55 a potem zdziwieni że wymogi zdemolują gospodarkę. Ok 80% posłów to durnie którzy nie rozumieją jak działaja najprostsze mechanizmy

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Ale mija czas. Ty naprawdę jesteś pusty. W tym przypadku nikt nie ucierpiał a jak kiedyś ucierpi to kto będzie winny.

Trollu nie poc się tam tyle bo tylko więcej pryszczy dostaniesz 🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Czemu fałszujesz rzeczywistość ?

Czemu liczba mnoga?

Temu fałszuje bo widziałem jak ratownik z pogotowia apelował by na strajkach ustawiać ciągniki tak by służby ratunkowe mogły szybko przejechać. 

1 minutę temu, Roki212 napisał:

Trollu nie poc się tam tyle bo tylko więcej pryszczy dostaniesz 🤭

Z autopsji radzisz? Mi nie gorąco.  Aty się widać zapociłeś bo głupotę ci wytknąłem. Więcej luzu bo spoiłeś się za bardzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v