Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał:

No fakt, prędzej sprawdzi pałą wytrzymałość rolniczego kręgosłupa.  :P Nie widzisz, czy nie chcesz widzieć pewnych różnic?  xD

Ultraprawicowy kanał o małym zasięgu, gdzieś jeszcze o tym mówili, żeby można było to potwierdzić ? Dostał ktoś tą pałą przez plecy ?

Jeżeli będę miał pistolet w kaburze i będę na nim trzymał rękę to znaczy że chcę cię zabić ?

Tam na granicy jest ostro, Ukraińcy atakują naszych, dziwisz się, że pojawiają się tam lepiej uzbrojone oddziały Policji ?

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Wiem wiem, jak wam coś nie pasi to to fotomontaż.    xD Jeżeli mówisz że policja współpracuje to po jaki uj te tarcze i pały? po drogach na co dzień policja spaceruje z tarczami i pałami?  :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Ale zaatakowała ta policja kogoś, zrobili coś komuś ?? A może starym zwyczajem zmieszali się z tłumem i zaczęli go atakować od środka jak jesienią 2020r. ?? 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Desperado napisał:

Jeżeli mówisz że policja współpracuje to po jaki uj te tarcze i pały? po drogach na co dzień policja spaceruje z tarczami i pałami? 

Może po to aby bronić naszych przed banderowską swołoczą ?? Poczytaj sobie trochę jakie ukraińskie media mają zdanie o naszych protestach i jak nas atakują ... Z sojuszników i przyjaciół staliśmy się drugim wrogiem zaraz po Putinie ...

2 minuty temu, Desperado napisał:

Aj przestań, bo zaczynasz robić ze mnie tata wariata, a wiesz dobrze co jest grane.

Dowody że zaatakowali rolników albo skończ z tą PiSowską propagandą ... Wasi atakowali strajkujących i teraz nie pasuje, że ta władza nie robi tego samego ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Może po to aby bronić naszych przed banderowską swołoczą ??

To jest identycznie to samo jakbyś nawalił do pudełka z lodami i wciskał kit że to jednak lody bo jest naklejka z lodami.

W sumie nie uważam Ciebie za aż tak nierozumnego kretyna, także nie pracuj usilnie żeby zapracować na takie miano.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

W sumie nie uważam Ciebie za aż tak nierozumnego kretyna, także nie pracuj usilnie żeby zapracować na takie miano.

Policja nie atakuje rolników, nie utrudnia strajków, czasem nawet pomaga. Oby tak to wyglądało dalej... 

Bo na razie twoje wypowiedzi wyglądają trochę jak oskarżanie Tuska o próby sprzedania Lotosu, podczas gdy PiS sam go sprzedał za grosze ... Szukanie drzazgi u kogoś w oku gdy samemu ma się w nim drewnianą belkę ...

Opublikowano (edytowane)

Szukam w internecie czy policja nie zaatakowała rolników w tym roku, nic nie mogę znaleźć, oprócz tego, że spisano kilku za palenie opon, ale to sam byłem z 20 kilka razy spisany i żadnych konsekwencji z tego nie miałem ;)  Aby podobno rozpoczęto śledztwo przeciwko temu inteligentnemu inaczej z tego JD, co wczoraj miał piękny plakat ozdobiony flagami ZSRR, ale to chyba akurat dobrze ? Tacy lepiej niech siedzą w domu i nie strajkują ... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

xD Ulman toć to jest przedstawiciel rządu na którego głosowałeś, weź nie rób siary.   🙆‍♂️

Nigdy nie głosowałem na PIS ani na PO. Zawsze konfederacja lub byty powiązane z JKM

59 minut temu, Desperado napisał:

No nie mówię że nie, tylko zadaję pytanie czy to zrobią?

Jeśli tak to za jakiś czas. Teraz będą się bać że byłby to "wielce wrogi gest wobec walczącej UPAdliny"

58 minut temu, Tomasz0611 napisał:

W sprawie polityki wobec Ukrainy tylko Konfederacja ma rację ...

Toż ja to twierdzę od początku i nie jeden fiut mnie tu zwyzywał od ruskich agentów. Teraz dopiero zaczyna do ludzi docierać z jakim draństwem mamy do czynienia. Spokojnie , poczekajcie jaką "wdzięczność" te parchy nam okażą.

Opublikowano

Jam Ci to sugerował. Tylko dlatego iż chwytałeś w lot i powielałeś co tam ruskie wiadomości w świat pchały... Masz emocjonalne podejście do Ukraińców to co się dziwisz?

Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Szukam w internecie czy policja nie zaatakowała rolników w tym roku, nic nie mogę znaleźć, oprócz tego, że spisano kilku za palenie opon,

Kiedyś z kumplem walnęliśmy za dużo  w Piwnicy Świdnickiej i nieopacznie wleźliśmy na patrol prewencji a że to było po Iraku, to generalnie wesoło nam było. Stwierdzili że chyba trza nam pomóc, ale jeden był nerwowy jakiś. Zaczął coś o napędzeniu rozumu z d*py do głowy. W końcu kumpel stwierdził" słuchaj nas nie szkolili po to żebyśmy się naparzali z polską policją, a Was po to żebyście tłukli się z polskimi żołnierzami" No i tu sprawa zakończyła się wezwanie taksówki.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, DTaras napisał:

Jam Ci to sugerował. Tylko dlatego iż chwytałeś w lot i powielałeś co tam ruskie wiadomości w świat pchały... Masz emocjonalne podejście do Ukraińców to co się dziwisz?

Widać ruscy dobrze ukrów znają i mieli dużo racji a nam się tylko wydawało że będą nam dozgonnie wdzięczni.  Ba , wydawało się że w ogóle będą za cokolwiek wdzięczni - im się po prostu wszystko należy. UPAina nigdy nie była i nie będzie nam przyjazna i czas to przyjąć do wiadomości.

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Toż ja to twierdzę od początku i nie jeden fiut mnie tu zwyzywał od ruskich agentów. Teraz dopiero zaczyna do ludzi docierać z jakim draństwem mamy do czynienia. Spokojnie , poczekajcie jaką "wdzięczność" te parchy nam okażą.

Muszę przyznać że Konfederacja ma ładne kobity w swoich szeregach. :P

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Widać ruscy dobrze ukrów znają i mieli dużo racji a nam się tylko wydawało że będą nam dozgonnie wdzięczni.  Ba , wydawało się że w ogóle będą za cokolwiek wdzięczni - im się po prostu wszystko należy.

Znają nie znają, ale wiedzą że muszą być krótko trzymani, inaczej zaczynają brykać.

Opublikowano
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Chłopaki od nas jechali w 2021 albo 2022r na Warszawę, teraz już dokładnie roku nie pamiętam, ciekawe na czyje polecenie zostali zatrzymani w podożarowskich Broniszach ... Pewnie Tusk albo Kosiniak taki rozkaz wydali policji xD 

lata ci sie pomyliły 2015 tak było 

Opublikowano
12 godzin temu, racyl napisał:

8 lat głosowali na PiS a teraz protesty może my wam czasie żniw zablokujemy dojaz do pola ? W części z wami się zgadzamy ale nie możecie niszczyć innych branż.

11 godzin temu, racyl napisał:

Protest tak ale nie przeciwko zwyklym ludziom. Sa biura poselskie ministerstwa rolnictwa, kto sie na to godzil i podpisywal rozne papierki w Brukselj tych blkkowac a tak zwyklym obywatelom utrudnianie zycia.

Może być zdjęciem przedstawiającym wielbłąd dwugarbny i tekst „Dlaczego masz cycki na plecach? ...pyta ten, kto ma chuja na twarzy!”

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie pomyliły mi się, dobrze pamiętam ...

Trzaskowski 😛 

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, jahooo napisał:

To fakt - demokracja prowadzi do socjalizmu, socjalizm do lenistwa i zbierania sie leni w związki zawodowe a potem to tylko coraz więcej roszczeń bo "im się należy"  i  ten proces tylko się nakręca, nakręca aż zbankrutuje. Głód i bieda uczy myślenia, roboty i uzdrawia społeczeństwo.

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v