Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pierwszych stronach wiodących portali próżno szukać informacji o protestach rolników w całej europie, o protestach Węgrów przeciwko rządowi , ale informacja, że kilka osób się podtruło mięsem z uboju gospodarczego jest wszędzie

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

piwo po 20, 50 za dyche..butelka po 70..ktorego mlodego stac ??

To jest uj  byłem na zaproszenie w Las Vegas hotel Bellagio  ile miałem przegrać przegrałem ale w któryś dzień rozbolała mnie głowa w hotelu w pokoju stoi w butelce woda -popiłem tabletkę jeden łyk przy wymeldowaniu te uje mnie skasowały 30$ za łyk wody -na Saharze bym się nie zastanawiał ale w hotelach  wszędzie gratis woda w pokoju -co przegrałem nie ważne ale te 30$ to zbrodnia

• Haha 2
Opublikowano
30 minut temu, Roman176 napisał:

jak tam na strajkach bywasz co na to rudy ? 

Z głupim się widziałeś czy w lustro spojrzałeś? A skąd niby  ja mam to wiedzieć?

20 minut temu, Roman176 napisał:

galan nie znasz się jest teraz dobrze  @Ulman prostaka poczytaj

Po co zaczepiasz? O zaoranie sie prosisz? 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Roman176 napisał:

słabo ci wychodzi udawanie głupka 

wiem co to znaczy ...   bywa często reakcją na nudę, sposobem na zdobycie pozycji w sieci, pokazaniem znajomym swojej siły, odreagowaniem swoich niepowodzeń, przejawem zazdrości. o czymś to świadczy ...  

dlatego człowiek dla mnie jest nikim ... nie mam ciebie na myśli ... 

w tłumie tak - człowiek jest nikim, ja też i każdy z nas

zatem jeśli jakaś doza hejtu pozwala się ... chm; a na czym budowana przez pojedynczych krzykaczy jest władza nad tym tłumem? od satanistów po przez polityków po samych "papieży"? tylko na hejcie - nienawiści no przez jednych do tzw normalności przez papieży do zła jakkolwiek jedni i wszyscy inni sobie to hejtowane cokolwiek tłumaczą.

jedyne co możemy to zakreślić jakieś maksymalne poziomy akceptowalności hejtu bo bez niego życie stanie się jeszcze nudniejsze niż jest ;)
no bo z czego wtedy się będzie można śmiać? tylko z rzeczy nudnych i ... no z niczego śmiesznego a tego byśmy nie znieśli :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Na pierwszych stronach wiodących portali próżno szukać informacji o protestach rolników w całej europie, o protestach Węgrów przeciwko rządowi , ale informacja, że kilka osób się podtruło mięsem z uboju gospodarczego jest wszędzie

zatem trzeba prostować gdzie się da że nie mięsem i już tylko z sugestią że podejrzana jest żelatyna z Ukrainy dodana do galarety i wtedy niech udowadniają że to nieprawda a naturalna tendencja większości do wiary w spiskową teorię dziejów zrobi resztę ;)

nic tak nie propaguje informacji jak jej dementi

• Like 1
Opublikowano

ukraińcy na granicy podtarli sobie flagą PL d*pę to było w nocy i cisza w wolnych mediach - czyżby te media były aż tak wolne -dorożką z przejścia jadą czy posłańca pieszo wysłali z informacją 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, v11 napisał:

ukraińcy na granicy podtarli sobie flagą PL d*pę to było w nocy i cisza w wolnych mediach - czyżby te media były aż tak wolne -dorożką z przejścia jadą czy posłańca pieszo wysłali z informacją 

o widzisz @v11 zapewne nawet nie zdawałeś sobie sprawy pisząc powyższe jak bardzo podpasuje pod jeszcze .. powyższe zalecenie i nawet wiarygodność Twojego moje umniejsza że nawet trochę żałuję że tak wyszło

Przed chwilą, Ulman napisał:

eskalacja konfliktu polsko ukraińskiego jest nieunikniona zwłaszcza że mają w tym interes i rosja i niemcy (ta część niemców z małej litery czyli największe rody biznesu niemieckiego które właśnie to one nam pchają za bezcen wyzysk ukraińskiej ziemi i samych Ukraińców)
Wątpię aby udało się wytłumaczyć to przeciętnemu Ukraińcowi wychowanemu w etosie "trizuba" i ludobójców wołyńskich zwłaszcza że dzięki owemu ludobójstwu właśnie ten Wołyń jest teraz ukraiński

to jest tak skomplikowane że nie wierzę aby ktokolwiek był w stanie nad tym zapanować a już na pewno nie jakiś knypek populista Kaczyński czy szemrany cwaniaczek Tusk
ciemno ja to widzę i nie dla tego że akurat teraz siedemnasta trzydzieści i zapadł zmierzch

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
25 minut temu, dysydent napisał:

o widzisz @v11 zapewne nawet nie zdawałeś sobie sprawy pisząc powyższe jak bardzo podpasuje pod jeszcze .. powyższe zalecenie i nawet wiarygodność Twojego moje umniejsza że nawet trochę żałuję że tak wyszło

jak bardzo podpasuje pod jeszcze .. powyższe zalecenie i nawet wiarygodność Twojego moje umniejsza że nawet trochę żałuję że tak wyszło 

Weż mi to napisz prościej  bo nie ogarniam -jestem ze wsi 

Opublikowano (edytowane)

zalecam puszczanie choćby i plotek jeśli media mainstreamowe milczą na tematy niewygodne dla ... no właśnie; dla kogo i dlaczego?

a Ty zaraz pod spodem informujesz o fakcie autentycznym co w kontekście mojego zalecenia jest moją niedźwiedzią przysługą akurat na ten przypadek

wystarczy wyjaśnienia czy jeszcze...?

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Widzę że jutro masz wolne, więc Panie Romanie kończę tu naszą krótką dyskusję..

myślisz ze ja staczam się tak jak ty żeby przy małych dzieciach pić ? pracuje jeżdżę autem  alkomat w pracy przed i po z pracy na ciągnik  i tak kończy się dzień ...  a ty praca wokół domu możesz chlać ile wlezie 

55 minut temu, v11 napisał:

to jest niemożliwe mamy nowy rząd do Sikorskiego napisali żeby ukarać rolników tych co wyspali zborze na drogę .. no gdzie by taka sytuacja 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Roman176 napisał:

ty praca wokół domu możesz chlać ile wlezie 

Nie odczuwam takiej potrzeby Romuś.

Nic tam o piciu nie napisałem...

Jednak jak wkradają się ciebie lapsusy językowe to takie mi się podejrzenie pojawia.

wystarczyło powiedzieć że jutro na rano masz...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
15 minut temu, dysydent napisał:

zalecam puszczanie choćby i plotek jeśli media mainstreamowe milczą na tematy niewygodne dla ... no właśnie; dla kogo i dlaczego?

a Ty zaraz pod spodem informujesz o fakcie autentycznym co w kontekście mojego zalecenia jest moją niedźwiedzią przysługą akurat na ten przypadek

wystarczy wyjaśnienia czy jeszcze...?

styknie 

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

wystarczyło powiedzieć że jutro na rano masz...

napisałeś mi to nie raz a na rano pracuje cały  czas 

3 minuty temu, dysydent napisał:

macie kto ikonę kocioła z gankiem? xD

z czym ? 

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v