Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-znajomy-holowni-wyladowal-w-orlenie-po-fali-krytyki-zlozyl-r,nId,7321611

5 minut temu, Ulman napisał:

Czy ty rozumiesz co napisałeś i o co ja pytam? Interesuje mnie o którym pośle piszesz

czy ty coś bierzesz ? zadajesz pytanie ja ci zaznaczam na czerwono z wyraźną odp a ty zmieniasz szybko na inne pytanie ...   

17 minut temu, Ulman napisał:

No co ty? Juz się zaczęło robić ciekawie tym bardziej że posłowie maja zakaz zasiadania w zarządach radach nadzorczych i innych władzach a ty twierdzisz że ........

to siedzą czy nie czy znowu zadasz durne pytanie następne  

Opublikowano

To co zakreślasz na czerwono nie ma znaczenia bo to tylko paniczna ucieczka przed samozaoraniem

PYTANIE JEST PROSTE

WYMIEŃ Z IMIENIA I NAZWISKA POSŁA O KTÓRYM PISZESZ W POŚCIE PONIŻEJ ORAZ JAKIE STANOWISKO OBJĄŁ

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

dobrze napisałeś partyjniak teraz poszli krok do przodu poseł z wiejskiej bez wyyyykształcenia i doświadczenia mało tego za kłamliwy raport o lotosie też posada gwarantowana Radca prawnemu ... 

Opublikowano (edytowane)

Od kiedy Tomasz Sójka jest posłem i gdzie dostał posadę 

Pytam jeszcze raz 

WYMIEŃ Z IMIENIA I NAZWISKA POSŁA O KTÓRYM PISZESZ W POŚCIE PONIŻEJ ORAZ JAKIE STANOWISKO OBJĄŁ

dobrze napisałeś partyjniak teraz poszli krok do przodu poseł z wiejskiej bez wyyyykształcenia i doświadczenia mało tego za kłamliwy raport o lotosie też posada gwarantowana Radca prawnemu ... 

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Od kiedy Tomasz Sójka jest posłem i gdzie dostał posadę 

Prawnik Tomasz Sójka został jednym z nowo powołanych członków rady nadzorczej Orlenu. W przeszłości pomagał on tworzyć struktury… Polski 2050 Szymona Hołowni.

Jak zauważył Onet, Sójka był związany z kancelarią prawną SMM, która opiniowała fuzję Orlenu z Lotosem, tak obecnie krytykowaną przez obecne władze. Najciekawszy jest jednak związek prof. Sójki z Polską 2050. Z Szymonem Hołownią miał poznać się lata temu, gdy obecny marszałek Sejmu był w nowicjacie u dominikanów w Poznaniu, zaś Sójka w tym czasie był związany z duszpasterstwem jako osoba świecka. Jak swoje związki z Polska 2050 tłumaczy sam Sójka?

https://wpolityce.pl/polityka/681177-pomagal-tworzyc-struktury-polski-2050teraz-trafil-do-orlenu

Opublikowano

Nie powinno się kopać leżącego ale co mi tam. Pan Sójka nie jest posłem i wklejanie rzeczy których nie rozumiesz tego nie zmieni a oszukać w ten sposób mógłbys co najwyzej osobników takich jak ty.

Skoro pan Sójka nie jest posłem to o kim pisałeś w tym poście 

Aż takim głupkiem by nie rozumieć pytania to ty nie jesteś ale jak zwykle po pijaku  wszystko ci sie poj...ło i piszesz rzeczy niestworzone z których nie potrafisz wybrnąć. Nie jest ci głupio tak dac się orac kilka razy w tygodniu? Niczego cie to nie uczy? Wczoraj twój kolega sPISkowiec , spec od CPK też sie kilku rzeczy dowiedział ale przyjął to do wiadomości i nie robił z siebie kretyna. Ucz sie od niego.

Opublikowano
7 godzin temu, saszeta napisał:

Jest różnica czy zapier... u siebie czy u kogoś. Ja robię u siebie i lubię robić 7 dni w tygodniu od rana do wieczora. Nie uznaje żadnych świat. Nie uważam się za biednego durnia. I znam takich jak ja którzy raczej też biedni nie są 

Nie prowokując -Jesteś kolego zniewolony i nawet o tym nie wiesz a zniewalasz się sam lub zniewala cię kasa ,chciwość czy nazwij to jak chcesz -rycie non stop jest właśnie formą zniewolenia nawet jeżeli sami sobie narzucamy czy wmawiamy  takie postępowanie .Może musi upłynąć czas aby zdać sobie z tego sprawę a może trzeba zachorować Wiem jedno to się zmienia z wiekiem 

Opublikowano
8 godzin temu, saszeta napisał:

Jest różnica czy zapier... u siebie czy u kogoś. Ja robię u siebie i lubię robić 7 dni w tygodniu od rana do wieczora. Nie uznaje żadnych świat. Nie uważam się za biednego durnia. I znam takich jak ja którzy raczej też biedni nie są 

Bo przy tym co Ty produkujesz inaczej się nie da. Trzeba dać jest roślinom, zadbać o zebrać .

Ja też jak muszę to pryskam, zbieram, szykuje towar  czy podlewam. Przychodzi sezon i towar musi być gotowy na poniedziałek bo klient na niego czeka

38 minut temu, v11 napisał:

Nie prowokując -Jesteś kolego zniewolony i nawet o tym nie wiesz a zniewalasz się sam lub zniewala cię kasa ,chciwość czy nazwij to jak chcesz -rycie non stop jest właśnie formą zniewolenia nawet jeżeli sami sobie narzucamy czy wmawiamy  takie postępowanie .Może musi upłynąć czas aby zdać sobie z tego sprawę a może trzeba zachorować Wiem jedno to się zmienia z wiekiem 

Jak się zasieje pszeniczki, buraków, rzepaku czy kuku to na tygodniu nie ma co robić a co dopiero w niedzielę 😄. Najpierw zapoznaj się z tym co kolega produkuje a potem oceniaj

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, nie napisał:

Image

10m2? to mój pies ma większy kojec :D 

Co chcesz. Jeden z efektów dobrej zmiany. Po wrzuceniu w 2020 na rynek około 200 mld zł przedsiębiorcy zamiast ratować firmy polecieli po mieszkania. Bo w pisie nikt nie pomyślał by zastrzec na co te forse można wydać. Ceny mieszkań wtedy wystrzeliły. Potem kredyt 2 % jeszcze podbił ceny i mamy efekty rządów pisu. Gamonie niszczyły każdy sektor gospodarki jak się tylko dało a ludzi robili coraz biedniejszych. Ale tumanili, ze pincet dajo.

Pis uczynił Polskę drogim krajem dla biednych ludzi. Kumpel zabrał teściów pisiorów do Londynu. Spodobało im się no i zauważyli to co każdy ostatnio. Tam nie jest tak drogo zwłaszcza gdy weźmiesz pod uwagę ich zarobki. Oczywiście mieszkań nie kupowali ale powiedzmy takie turystyczne wydatki jak obiady bilety itd.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
8 godzin temu, saszeta napisał:

Czasem dobrze, czasem źle. 

Pewnie chodzi Ci o socjal.

Ja w poprzednich wyborach na PiS głosowałem tylko dlatego żeby Platforma nie wygrała( mam gdzieś socjal). A w tych głosowałem na Konfederację ale nie przeciwko PiSowi. 

Wygrała bo codziennie w każdym serwisie informacyjnym na tvp leciało tusk to niemiec i won do berlina i oczywiście tylko afery po z przed kilku lat a o pisowskich nic. Dzisiaj to samo masz w tv republika. Holecka codziennie zaczyna serwis od przekazu "zapraszam na prawdziwe polskie wiadomości "😄

Socjal trochę sypneli ale to nie on odegrął kluczową rolę .

Dziś masz ten socjal bo jeszcze nic nie zabrali a te same ludzie z wpojonym starym przekazem powtarzają te same rzeczy

Zawsze się głosuje za albo przeciw czemuś co było

Opublikowano
Opublikowano

Prawda jedna pada deszcz .

Włączył telewizor i jedną ze sprawiedliwych stacji TVN i co usłyszał ,Marcin Kierwiński nadaje - Donald Trump . Oddaje Europę , Rosji i gdzie tu sprawiedliwość i bezpieczeństwo .

Władysław Kosiniak-Kamysz, Radek Sikorski , Donald Tusk , zaniepokojeni wypowiedzią  Trumpa . Paliwo  zastępcze do Listopada , następnie Granatnik w Policji ,

Wybory samorządowe , sejmiki , powiaty i gminy paliwo zastępcze do kwietnia do końca wyborów .

Gdzie jest rudy dawno, widział w telewizji ?.

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Przypomniało mi się jak   oglądam ten materiał filmowy jak dostałem pałą na proteście w 1999 roku .

....zgaduje że od swoich?😆 

Bo po tym co wypisujesz to sam bym....🤭

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

....zgaduje że od swoich?😆 

Bo po tym co wypisujesz to sam bym....🤭

To jedź na granicę jak Rudy wyda rozkaz pałować to  będzie pała, jak to powiadasz od swoich .

Opublikowano

Dlatego domagajmy się by tak nie było.

Rusz tyłek.

Czym nas więcej na protestach, tym bardziej się z naszym zdaniem liczyć będą.

Póki co to tylko obietnice.

Zacznij popierać. Nie zniechęcaj 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Dlatego domagajmy się by tak nie było.

Rusz tyłek.

Czym nas więcej na protestach, tym bardziej się z naszym zdaniem liczyć będą.

Póki co to tylko obietnice.

Przecie popieram .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v