Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

to se usun program sprawdzajacy-ja tak zrobilem i mam swiety spokoj.

niektórym nawet ten program nie pomoże 

Opublikowano
24 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Wymień choć jedną inwestycję jaka ma powstać po zmianie władzy ?

Fabryka koreańskich czołgów? Chyba że to była ściema poprzedników.:lol:

6 minut temu, nie napisał:

Dziennikarka zauważyła, że "na razie widać, iż do rad nadzorczych idą głównie osoby wskazane przez partie".

Przecież nikt inny tam nie chce iść.:lol:

Opublikowano
1 godzinę temu, Jurek87 napisał:

Elektryki same w sobie są super opcją , jednak naturalnym jest gdy jedna technologia wypiera drugą bo ma przewagę ,a teraz jest to robione troche na siłę. 

MI tam pistoletu do głowy nikt nie przystawiał. Czy ja wiem czy na siłę. Ludzie sami wybierają bo wielu przygodach z mechanikami i awariami coraz bardziej skomplikowanych aut spalinowych. Tesla model y najlepiej sprzedające się auto w Europie w 2023 ze wszystkich. W stanach na riviana czeka się w kolejce po kilka lat. Miejsce możesz sprzedać z zyskiem. Chiński BYD przeskoczył poziomem sprzedaży teslę. Ja wiem czy na siłę.

8 minut temu, nie napisał:

"W audycji radia Tok FM Dominika Wielowieyska przypomniała, że w "100 konkretach na pierwsze 100 dni rządów" Koalicji Obywatelskiej wskazano, że nabór na poszczególne stanowiska w spółkach Skarbu Państwa miał być przeprowadzony "w transparentnych konkursach, w których decydować będą kompetencje, a nie znajomości rodzinne i partyjne". Dziennikarka zauważyła, że "na razie widać, iż do rad nadzorczych idą głównie osoby wskazane przez partie".

nawet w wyborczej widzą jak tusk dyma swoich wyznawców 

Patrz i się ucz to się nazywa niezależne dziennikarstwo. Rzecz wam w pisie nie znana.

main_16szara_eminencja_polskiej_polityki.jpg

main_02daniel_szuka_schronienia_ny_bluefrog.jpg

main_01powt_rka_z_rozrywki.jpg

Opublikowano

nie-cwoku ze wsi. ile razy mam ci tlumaczyc ze w obietnice donka wierzyli tylko tacy cwiercinteligenci jak ty . kazdy wyborca po wiedzial ze bedzie inaczej ...

jedyni wyruchani bez mydla to wyborcy trzeciej nogi-pardon drogi ,oni uwierzyli w dobra zmiane a wyszla dojna..

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Miło słyszeć, ale trochę mnie przeceniasz.

Myślę że logicznie wytłumaczyć nie potrafisz.

sprawa jest banalnie prosta- ja moge jechac autem albo autobusem czy pociagiem o samolocie nie wspomne -takie zacofanie.. a ty nie masz zadnego wyboru i to jest wlasnie postep....

gdy bedziesz mial 70-80 lat to jak pojedziesz ?? gdy zaczna na powaznie badac kierowcow wtedy bedziesz udupiony..

1 godzinę temu, Desperado napisał:

Sam powinieneś wiedzieć, bo taki był twój rodzinny dom w tamtych stronach xD, ale na pewno dla światowego turysty z PKS-u.   :P

no wlasnie byl.. a twoj jest 🤣.

jaki pks ?? niewiele ich zostalo...ty wlasnie zostales na poziomie pks-u ..

48 minut temu, Roman176 napisał:

taka fabryke powinni postawic we wlodawie a nie we wroclawiu-znowu tysiace rodzicow  w polsce wschodniej, bedzie plakac ze ich dzieci wyjechaly na ten zgnily zachod polski..

7 minut temu, v11 napisał:

niektórym nawet ten program nie pomoże 

mi nie pomoze a tobie ?? ten niewiele pomoze....

gllupo ale ortograficznie 🤣

Opublikowano
18 minut temu, nie napisał:

"W audycji radia Tok FM Dominika Wielowieyska przypomniała, że w "100 konkretach na pierwsze 100 dni rządów" Koalicji Obywatelskiej wskazano, że nabór na poszczególne stanowiska w spółkach Skarbu Państwa miał być przeprowadzony "w transparentnych konkursach, w których decydować będą kompetencje, a nie znajomości rodzinne i partyjne". Dziennikarka zauważyła, że "na razie widać, iż do rad nadzorczych idą głównie osoby wskazane przez partie".

R.Kropiwnicki odp. "A kogo mamy powoływać?"

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, nie napisał:

Oj tam,oj tam przecież w TvŁENIE non stop informują, że od teraz tylko wysokiej klasy specjaliści będą zasiadać na kierowniczych stanowiskach. Tym sposobem prezesem ARiMR agencji odpowiedzialnej za przepływ milionowych środków jest facet który dotychczas był dyrektorem szpitala psychiatrycznego w Tworkach 🤣🤣🤣

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Gupie pytanie ...

Normalnie...motórem....😆 

A i jeszcze ...taxi mamy...

ilu znam ludzi ktorym rodziny odebraly samochody bo stanowili zagrozenie nie tylko dla siebie ale i dla innych .. nawet policja nie musiala im zabrac prawa jazdy..przychodzi pewien wiek i nie ma zmiluj - glowa nie pozwala. chcoby i 40 km na h jezdzili, znajoma nuczycielka byla uparta po 4 wypadku-2 auta skasowane,dala sobie spokoj.

auta to byly fiaty wiec stluczka i do kasacji,zadne duze wypadki.

taxi ?? pierwsze slysze ..

10 minut temu, Desperado napisał:

jacus się nie wysilaj  xD wiem skąd pochodzisz i co tam było, bida z nyndzą.

byla.............ty tez pochodzisz -podobno-od nas.. tyle ze ty zostales na poziomie dziadkow...

wstydzisz sie podac gdzie mieszkasz i skad pochodzi twoja rodzina ??? mozemy porownac jak to teraz wyglada.. tego sie boisz ?? 

wtedy przestaniesz bajki pisac..

jeszcze raz wsiowi wyborcy pis-u -w bajki tuska wierzycie tylko wy ...

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

ilu znam ludzi ktorym rodziny odebraly samochody bo stanowili zagrozenie nie tylko dla siebie ale i dla innych .. nawet policja nie musiala im zabrac prawa jazdy..przychodzi pewien wiek i nie ma zmiluj - glowa nie pozwala. chcoby i 40 km na h jezdzili, znajoma nuczycielka byla uparta po 4 wypadku-2 auta skasowane,dala sobie spokoj.

auta to byly fiaty wiec stluczka i do kasacji,zadne

Wiesz. Myślę że jak już samochodem rady nie dam, to i komunikacją nie pojadę.

No i dałeś przykłady samochodem...znaczy motocyklem można...

Opublikowano
12 minut temu, binek napisał:

Tym sposobem prezesem ARiMR agencji odpowiedzialnej za przepływ milionowych środków jest facet który dotychczas był dyrektorem szpitala psychiatrycznego w Tworkach 🤣🤣🤣

a według ciebie jakie powinien mieć kwalifikacje i doświadczenie zawodowe?

Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał:

Ty jednak jesteś sfrustrowany,

Twój nerwowy chichot i wypisywane bzdury dobitnie świadczą o TWOJEJ frustracji.

5 godzin temu, dysydent napisał:

godziny się pisze przez samo "h" bo dopiero za drugim razem załapałem o czym piszesz

Pewnie wydeptała 2,5ha pola czekając 2,5 godziny na autobus😆

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

byla.............ty tez pochodzisz -podobno-od nas.. tyle ze ty zostales na poziomie dziadkow...

wstydzisz sie podac gdzie mieszkasz i skad pochodzi twoja rodzina ??? mozemy porownac jak to teraz wyglada.. tego sie boisz ?? 

wtedy przestaniesz bajki pisac..

Ja pochodzę z Pomorza chłopczyku, i nie przyrównuj tego grajdoła u siebie z Pomorzem, tyle się u ciebie zmieniło że młócisz 3 tony żyta na 3 klasie, a kukurydzy jeszcze nie zebrałeś.   :P

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Pytaj tych co poparłeś . Zameldował gotowość .

To samo Radosław Sikorski Szef MSZ .

Kosiniak-Kamysz dodał, że podczas ostatniej wizyty w Brukseli, zadeklarował, że już w 2024, 2025 r. polskie jednostki będą w pełnej gotowości i w dyspozycji do utworzenia sił szybkiego reagowania Unii Europejskiej.

Źle coś zrobił? Miały być niegotowe czy coś? 

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Źle coś zrobił? Miały być niegotowe czy coś? 

Wojsko Polskie nie MOŻE być do dyspozycji Niemców.Czego nie rozumiesz?

5 godzin temu, jacus napisał:

wtedy sie martwili ze ziemi zabraknie zeby tyle owsa siac dla koni..

i co z końskim gównem zrobić.

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, jacus napisał:

nie-cwoku ze wsi. ile razy mam ci tlumaczyc ze w obietnice donka wierzyli tylko tacy cwiercinteligenci jak ty . kazdy wyborca po wiedzial ze bedzie inaczej ...

jedyni wyruchani bez mydla to wyborcy trzeciej nogi-pardon drogi ,oni uwierzyli w dobra zmiane a wyszla dojna..

sprawa jest banalnie prosta- ja moge jechac autem albo autobusem czy pociagiem o samolocie nie wspomne -takie zacofanie.. a ty nie masz zadnego wyboru i to jest wlasnie postep....

gdy bedziesz mial 70-80 lat to jak pojedziesz ?? gdy zaczna na powaznie badac kierowcow wtedy bedziesz udupiony..

no wlasnie byl.. a twoj jest 🤣.

jaki pks ?? niewiele ich zostalo...ty wlasnie zostales na poziomie pks-u ..

taka fabryke powinni postawic we wlodawie a nie we wroclawiu-znowu tysiace rodzicow  w polsce wschodniej, bedzie plakac ze ich dzieci wyjechaly na ten zgnily zachod polski..

mi nie pomoze a tobie ?? ten niewiele pomoze....

gllupo ale ortograficznie 🤣

Skończyłeś specjalną czy jakiś poważniejszy uraz ? czy nawet specjalnej nie skończyłeś ?

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał:

Wojsko Polskie nie MOŻE być do dyspozycji Niemców.Czego nie rozumiesz?

i co z końskim gównem zrobić.

To znowu o Niemcach rozmawiamy? Od lat nasze wojsko jest do dyspozycji międzynarodowych organizacji, kontyngentów itd. cały świat tak robi. Na tym polega współpraca. 

I dokładnie to jednak nie wojsko ale wybrane oddziały 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
18 minut temu, witejus napisał:

Twój nerwowy chichot i wypisywane bzdury dobitnie świadczą o TWOJEJ frustracji.

Pewnie wydeptała 2,5ha pola czekając 2,5 godziny na autobus😆

Tak se to tłumacz a twoje zaczepki i wyzwiska i tak będą ci przeczyć

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Wiesz. Myślę że jak już samochodem rady nie dam, to i komunikacją nie pojadę.

No i dałeś przykłady samochodem...znaczy motocyklem można...

nie wdzisz roznicy miedzy tym gdy siedzisz na siedzeniu kierowcy a pasazera ?? 

pewnie gdy cie wioza to niewiele widzisz i pamietasz 🤣

1 godzinę temu, Ulman napisał:

a według ciebie jakie powinien mieć kwalifikacje i doświadczenie zawodowe?

dyrektor szpitala psychiatrycznego to idealny kandydat.. procentowo podobna ilosc rolnikow i pacjentow szptiali glosuje na pis.

jeden z poprzednich dyrektorow skonczyl dokladnie ta samo szkole i ten sam kierunek co moja corka....technolog zywienia -czytaj kierownik stolowki..

1 godzinę temu, Desperado napisał:

Ja pochodzę z Pomorza chłopczyku, i nie przyrównuj tego grajdoła u siebie z Pomorzem, tyle się u ciebie zmieniło że młócisz 3 tony żyta na 3 klasie, a kukurydzy jeszcze nie zebrałeś.   :P

a myslisz ze o tym zapomnialem  ?? twoi dziadkowie wyjechali od nas i na tym rozwoj cywilizacyjny twojej rodziny sie zakonczyl ..

czemu nie napiszesz skad pochodzisz a skadprzyjechali twoi przodkowie - porownamy jak to dzsiaj wyglada..

remontowales juz cos  w poniemieckim domu ??

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Teraz to Uber króluje, albo i co nowego 😜

jest pare firm-cala noc kraza..

1 godzinę temu, v11 napisał:

Skończyłeś specjalną czy jakiś poważniejszy uraz ? czy nawet specjalnej nie skończyłeś ?

nie kazdy ma taka szkole jak ty.. w uraz to chyba jestes mistrzem ??

po tylu nieszczesciach o ktorych pisales nic dziwnego ze cos ci sie miesza..

w tym roku miales juz jakas katastrofe ??

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

a myslisz ze o tym zapomnialem  ?? twoi dziadkowie wyjechali od nas i na tym rozwoj cywilizacyjny twojej rodziny sie zakonczyl ..

czemu nie napiszesz skad pochodzisz a skadprzyjechali twoi przodkowie - porownamy jak to dzsiaj wyglada..

remontowales juz cos  w poniemieckim domu ??

Chyba nie myślisz że będę się porównywał z takim papraczem co młóci 3 tony żyta na 3 klasie. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v