Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A wiecie że teraz protest rolników to w sumie inaczej?

No że 30 dyniowy...cza by kanapki brać 🙆‍♂️

Oooo to Pan Telus prawdziwy twardziel, że teraz tak bezwzględne protesty ogłasza. Czyżby coś się zmieniło? Bo pierw jakoś nie skory był żeby protestować.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Oooo to Pan Telus prawdziwy twardziel, że teraz tak bezwzględne protesty ogłasza. Czyżby coś się zmieniło? Bo pierw jakoś nie skory był żeby protestować.

A bo oni przeciwko oderwaniu od koryta protestują. Tam wyżej Ci wstawiłem te informacje o tworzeniu tego państwa federalnego tylko za faszystow to jakoś inaczej chyba się nazywało 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Powinni rolnicy pognać ich 

a dlaczego?

no chyba że na samo czoło tego protestu :P
wystarczy nie słuchać czy do głosu nie dopuszczać i na sam epitet - polityk - zganiać z wszelkich mównic itp

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

dawno w szwajcarii nie bylem . biorac pod uwage ustroj kantoralny to ciekawe by to bylo..troche malo ludzi. .

ja tez dopiero terz zalapalem 🤣

im wiecej samochodow tym wieksze zacofanie...

chłopie trochę ortografii - nie oczekuję żeby było bezbłędnie bo sam błędy popełniam ale na czerwono już mi ekran wypalają twoje posty 

Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie będziesz bronił Polski jeśli nas napadną?

Nie po tych obietnicach wobec zachodu .polskie jednostki będą w pełnej gotowości i w dyspozycji Unii Europejskiej.

Kosiniak-Kamysz dodał, że podczas ostatniej wizyty w Brukseli, zadeklarował, że już w 2024, 2025 r. polskie jednostki będą w pełnej gotowości i w dyspozycji do utworzenia sił szybkiego reagowania Unii Europejskiej.

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Nie po tych obietnicach wobec zachodu

Bardzo mnie to zmartwiło...to na wymówkę tylko wygląda...

Przed chwilą, dysydent napisał:

wybuchowy pacyfista to też żołnierz
tylko jednorazowego użytku no ale zawsze

Trochę słaba perspektywa, no ale cóż...

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

no chyba że na samo czoło tego protestu :P

Jak ogłaszają 30 dni protestu, to przez te 30 dni powinni siedzieć tam gdzie jest protest. Reszta może się zmieniać, ale organizatorzy maja siedzieć twardo i protestować. Może następnym razem wykazali by się większą finezją i pomysłowością?

1 minutę temu, dysydent napisał:

wybuchowy pacyfista to też żołnierz

Toż to saper.:lol:

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Trochę słaba perspektywa, no ale cóż...

Mam kumpla sapera. Taki kumpel od szkoły średniej a nawet z tej samej klasy. Zaczął od Jugosławii zakończył podwójną turą Afganistanu. Przez ten czas miał 160 podjęć badziewia wszelakiej maści z reguły ustawianego specjalnie. Żyje, nic mu nie urwało, czyli oszukał przeznaczenie.

Opublikowano
29 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Telus to się tylko przykleić do protestu chce. Tak jak Kołodziejczak.

Telus jak Telus rolnikiem jest niech protestuje jak chce choć pisior mi nie przeszkadza. Ale Kowalczyk za te mówienie rolnikom by zboża nie sprzedawali lepiej niech się trzyma od tego z daleka.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Telus jak Telus rolnikiem jest niech protestuje jak chce choć pisior mi nie przeszkadza. Ale Kowalczyk

A weź przestań ich dzielić na mniej i bardziej szkodliwych. Obydwaj po jednej wodzie, a raczej po jednym namaszczeniu. To że Telus zgodził się zastąpić Kowalczyka nic nie zmieniło, bo gdyby był na prawdę mądrzejszy to sam by głośno wrzeszczał że głupoty Kowalczyk odwala.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

To sobie broń zachód  i giń za tą kasę , jak nic ona nie będzie znaczyć .

Kto zachodowi zagraża? Muzułmanie? Tak. Ale wewnętrznie. Zewnętrznie? Może jakieś księstwo Monako czy coś w ten deseń? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v