Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Krzysztof Stanowski jutro będzie miał gościa Prezydenta Polski będzie wywiad .

No i ?? Przecież wiadomo co Maliniak powie ... A przy okazji znowu zrobi z siebie błazna ...

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Bo prądu w Polsce nie będzie jak węgla zabraknie . I mus dopłacać nawet w 100 % .

Większość krajów w europie nie ma węgla a ma prąd. To jakiś cud czy moce nieczyste?

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Chyba to było przed tym zanim oswoili zwierzęta i zaczęli pola uprawiać 

Gdzie. Było coś takiego jak mała epoka lodowcowa,  i wtedy zaczęto masowo kolonizować Amerykę, i inne kontynenty. 

Opublikowano
3 minuty temu, danielhaker napisał:

Hmm, nie przekonuje mnie to. Nie w przypadku rządu mającego najwięcej ministrów na świecie :ph34r:

Biurokracja rośnie od końca komuny niezależnie od tego kto rządzi i to się nie zmieni.

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Biurokracja rośnie od końca komuny niezależnie od tego kto rządzi i to się nie zmieni.

Wiem o tym, nikogo nie bronię bo z każdym rządem jest coraz gorzej. W Polsce 1/4 pracujących to budżetówka. W Niemczech 10%

Liczba tych osłów na wiejskiej to też parodia. Pięćdziesięciu posłów, po jednym przedstawicielu z każdego okręgu/dawnego województwa wystarczyłoby w zupełności

Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał:

Większość krajów w europie nie ma węgla a ma prąd. To jakiś cud czy moce nieczyste?

jaka to większość ? 

Przed chwilą, Ulman napisał:

czemu nie piszesz tuskowce idioci itp ? 

Opublikowano
28 minut temu, Ulman napisał:

Niemcy mają, już większości nowych kabelków położona. Także z chęcią nam sprzedadzą 😎

Opublikowano
18 minut temu, Roman176 napisał:

aleś ty głupi 3 kraje tylko ... 🤣 ale nie ze nieżywa ograniczyła o neutralność   😁

Wszystkie oprócz 3 krajów mają węgiel? Daj dane na potwierdzenie.

To wytłuszczone  przetłumacz na polski albo napisz na trzeźwo

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

większość co rządzi dumne używa węgla 

No nie mogę😆 Znowu nie doczytałeś o czym mowa i teraz musisz zmienić narrację na "wiekszość rządzacą"? Czy ty sie kiedyś nauczysz czytać ze zrozumieniem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v