Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Klimat się zmieniał i będzie zmieniał. Wpływ ludzkości na to Pewnie jest ,co najwyżej my to wszystko trochę przyspieszamy...

Jak już chce Unia tak redukować emisję CO2 ,to powinno iść wraz z tym  rozwija gospodarki leśnej...

Unia to sobie może redukować🤣🤣

Europa jest odpowiedzialna za 2% światowej emisji CO2

• Thanks 1
Opublikowano

Będą mieli darmową siarkę ile to będzie   oszczędności dla rolnictwa .

Władze gminy Widuchowa w woj. zachodniopomorskim są zaniepokojone doniesieniami na temat planowanej rozbudowy rafinerii w niemieckiej miejscowości Schwedt. Niemcy chcą podwyższyć emisję dwutlenku siarki. Rafineria leży w odległości 10 km w linii prostej od Widuchowej.

Opublikowano (edytowane)

Lewica szaleje .

Będą emerytury stażowe? Jest projekt Lewicy

Kobiety będą mogły przejść na wcześniejsze świadczenie po 35 latach pracy, a mężczyźni — po przepracowaniu 40 lat, ale pod warunkiem, że wypracowali co najmniej świadczenie minimalne. Takie rozwiązanie przewiduje poselski projekt Lewicy, który trafił już do Sejmu.

Muszą poprzeć pozostali bo inaczej nic nie  przegłosują .

Lewica złożyła projekt w sprawie emerytur stażowych. Na zdjęciu politycy Lewicy w trakcie konferencji z 16 grudnia 2023 r.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
58 minut temu, Agrest napisał:

Wiesz co ? Bruksela płonie😁

Nie ma co żartować bo strajkują paląc opony przed parlamentem , są przeciw obłędnym dyrektywom które dotkliwie dotkną również ciebie , Wybory do PE już nie długo więc twój głos może się przydać bo rolnicy z EU głosowali na zielonych to teraz mają .

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Wybory do PE już nie długo więc twój głos może się przydać bo rolnicy z EU głosowali na zielonych to teraz mają .

I ile tych rolników jest % w UE ? W Polsce też niby sporo, ale tylko w statystykach, bo prawdziwych rolników jest o wiele wiele mniej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Nie ma co żartować bo strajkują paląc opony przed parlamentem , są przeciw obłędnym dyrektywom które dotkliwie dotkną również ciebie , Wybory do PE już nie długo więc twój głos może się przydać bo rolnicy z EU głosowali na zielonych to teraz mają .

Jak zagłosujesz na gwiaZdy pis było i bedzie to samo

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Nie zamierzam zmarnować go głosując na koalicję bandy trojga jak i na pis. I zamierzam uczestniczyć.

Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał:

Racyl- sodomito jeden. Już Ci pozdejmowali te tablice w Niedrzwicy ze strefa wolna od LGBT i szalejesz?:lol:

Tak witamy gejów z otwartymi rękami, możesz przyjeżdżać z kolegami 😂

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

I ile tych rolników jest % w UE ? 

Tu nie chodzi o samych rolników, jak inni nie poprą rolników, to ja cienko widzę wyżywienie w Europie, oszołomy jakieś się dorwały do władzy.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I ile tych rolników jest % w UE ? W Polsce też niby sporo, ale tylko w statystykach, bo prawdziwych rolników jest o wiele wiele mniej ...

To spokojnie lewactwo w Unia będzie królować i tak samo w Polsce bo inne grupy społeczne popierają .

1 minutę temu, Agrest napisał:

Nie zamierzam zmarnować go głosując na koalicję bandy trojga jak i na pis. I zamierzam uczestniczyć.

Nowa władza .

Saga Zmierzch: Przed świtem. Cz. 2 - Cineman

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Tu nie chodzi o samych rolników, jak inni nie poprą rolników, to ja cienko widzę wyżywienie w Europie, oszołomy jakieś się dorwały do władzy.

Ale inni nie poprą rolników, miasto ma nas gdzieś, jeździmy drogimi traktorkami na strajki i jeszcze chcemy kasy, oni tak to widzą ... Zresztą, im te ekooszołomy pasują ...

Zresztą, miasto się teraz cieszy, cukier tanieje, drób tanieje, mleko tanieje, oni się z tego cieszą ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Z twoich preferencji wynika że oddasz i tak głos mało ważny ale rozumiem to głos protestu . Banda trojga powróciła ze zdwojoną siłą a miało być tak pięknie , jakoś inaczej czy tam trzecia droga . Myślę że te ohydne zagrywki Tuska będą go w końcu drogo kosztować .

• Haha 1
Opublikowano

Wydaje mi się że banda czworga czyli ko i pis zdziwią się w wyborach do europarlamentu.

Pis niby propagandowo dobrze wypadał sprzeciwiając się Unii, ale co innego przed kamerą, a co innego na papierze.

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Brawo! Gadałem ostatnio z chłopem na którego oddałeś głos w parlamentarnych. Dziękuję z całego serca, może następnym razem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v