Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@jacus Coś powiadają w czeladnej że , Kraków ma 9 miliardów długu ?.

Skarp Państwa się nie spina , nie pomoże , nie dosypie kasy .

Jak to będzie . podniosą podatki o 200 % .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, DTaras napisał:

ooo miło że ktoś to wreszcie zauważył i zdjął piętno z autobusów warszawskich...

nie bywam w Warszawie i nie łapię przenośni, o ile tu bywanie tam potrzebne co tym gorzej dla mnie no ale jakie "piętno z autobusów"?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

nie bywam w Warszawie i nie łapię przenośni, o ile tu bywanie tam potrzebne co tym gorzej dla mnie no ale jakie "piętno z autobusów"?

A to nie słyszałeś że podobno Rafał Trzaskowski kierował tym autobusem co to wyjazd PAD z Belwederu zablokował gdy w Pałacu zakładali biżuterię Kamińskiemu i Wąsikowi ?? xD

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A to nie słyszałeś że podobno Rafał Trzaskowski kierował tym autobusem co to wyjazd PAD z Belwederu zablokował gdy w Pałacu zakładali biżuterię Kamińskiemu i Wąsikowi ?? xD

a nie słyszałem
Bogu dzięki bo to tłumaczy że przez niedoinformowanie a nie tempotę nie załapałem

i co? skutecznie zablokował czy ominęli?

Opublikowano (edytowane)

"Co gorsze, na karcie naklejony był PIN, który trzeba wpisać przy logowaniu do systemu. Szczęśliwy znalazca mógł sprawdzić, czym interesuje się aktualnie BSW."

oj toto, niech sie loguje ten znalazca to będzie go można namierzyć kto zacz
ten artykuł to z kolei zwykła podpucha na głupców xD no w tym przypadku na tego jednego ale żeby "szczęściarzem" nazywać to już jak dla mnie cyniczne przegięcie :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał:

a nie słyszałem
Bogu dzięki bo to tłumaczy że przez niedoinformowanie a nie tempotę nie załapałem

No chyba skutecznie zablokowali skoro tych dwóch siedzi na Grochowie xD 

Opublikowano

Teraz wlazłem do rodziców i patrzę a tam dalej jazda... Wszyscy zatroskani o losy kraju to zamiast po szerokości zająć się budżetem pompują temat dwóch takich co siłą łapali. Toć już dwa tygodnie wiadomo iż jak się nie zreflektuje ten co wykonuje to chłopaki będą musieli smarować dupę cebulą. Wszystko to gra o gnój a grono zwycięzców z drugiego miejsca to gówniarze...

PRZMAS19821982 napisał:

Było. To było do przewidzenia. Niema kasy poprzednia rada w wyniku luki pracować nie może to zacznie się jazda o likwidację i tu będzie się czym interesować.

Opublikowano
17 minut temu, dysydent napisał:

I tu wypada zadać pytanie o ewakuację PAD w przypadku takiego numeru jak blokada tego wyjazdu. Domyślam się że nie ominęli, a przynajmniej tak wychodziło z tych newsów. Czyli paździerz, 3 metry mułu i Boże miej nas w opiece.

Opublikowano
galan99 napisał:

Rolnictwo pod dachem to nowość i nie trzeba ziemi rewelacyjne .

W tym miejscu rosną warzywa, które nie zawierają pestycydów. Czy rolnictwo pod dachem to rolnictwo przyszłości?

https://www.facebook.com/watch?v=875091084344953

Jak zachowasz sterylność i grzyby nie wpier...lą to tak. Pieczarki jak się hoduje?

mirro napisał:

17 minut temu, dysydent napisał:

I tu wypada zadać pytanie o ewakuację PAD w przypadku takiego numeru jak blokada tego wyjazdu. Domyślam się że nie ominęli, a przynajmniej tak wychodziło z tych newsów. Czyli paździerz, 3 metry mułu i Boże miej nas w opiece.

Niby na czerwonym się usztywnił czyli temat jest opanowany. SOPy same doprowadziły Policję do uciekinierów - to wiesz jak mogło być. Znalazł się po prostu ktoś mądrzejszy albo prezydent ich wystawił bo spotkanie spokojnie można było przełożyć.

Opublikowano
31 minut temu, DTaras napisał:

Było. To było do przewidzenia. Niema kasy poprzednia rada w wyniku luki pracować nie może to zacznie się jazda o likwidację i tu będzie się czym interesować.

Pewnie że wszystko było do przewidzenia 

25 minut temu, galan99 napisał:

A to ciekawe , bardzo ciekawe . Polscy nic się nie stało , wyszło jak zwykle .

https://www.facebook.com/watch?v=1414768146061665

image.jpeg

Wybierasz go na przewodnika narodu

Opublikowano

Za zaistniałą sytuację w Polsce muszę także obwinić PIS , teraz wyszło że byli za mało skuteczni przez 8 lat bo , nie utworzyli własnych mediów , bali się UE nie potrzebnie nie zdymisjonowali sędziów co chodzili z napisami konstytucja , nie wsadzili nikogo do więzienia , cele zostawili puste po 8 latach to teraz się zapełniają pod rządami tuska . Po jaki grzech stosowali się do traktatów UE jak bruksela aktualnie mówi że nie ingeruje w aktualną sytację prawno - polityczną w PL . Kaczyński był za miękki to teraz zobaczył jak się rządzi .

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v