Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

nie napisał:

ohydne manipulowanie to jest przystawianie późniejszych zmian do decyzji podjętej zgodnie z obowiązującą w danej chwili wykładnią napisali, że w podręczniku znajdują się: "kłamliwe, obraźliwe, absurdalne treści o dzieciach z in vitro" - i za to kłamstwo muszą przepraszać

Zadałem pytanie jak w referendum i nie padła prosta odpowiedź. Jakoś szczególnie się nie starałem i może dlatego nie dotknąłem wzorca - nie zrozumiałeś... Tamten podręcznik koleżko to nie jest wykładnia. Stał się wykładnią dopiero na potrzeby harmideru o dwóch takich. Treść przeprosin odniosła się tylko do pojęcia in vitro które faktycznie nie pada ale jest ładnie dookoła wymalowane. Chwycili to też politycy PiS bo zrozumieli przenośnię i nazwali ją wprost za co później przepraszali. Sprawa z wyborczą została załatwiona polubownie i gdyby papudze skarżącemu zależało to nagłośnił by ją jsk Ty teraz - ale tego nie zrobił.

Opublikowano (edytowane)

a historyk sztuki Janecki to wybitny ekspert prawniczy :P

widziałem Go w jakimś programie jeszcze w poprzedniej odsłonie szczujni i jest to tylko zwykła wesz propagandowa

ani Tusk straszył Dudę ani Duda się przestraszył dyplomatrycznie usuwając się policji z pałacu na czas zawinięcia skazańców i tego ten Janecki nie pojmuje że jeszcze Mu daleko do Tych obydwu gdzie Obaj przynajmniej co do nieprzekraczania pewnego poziomu schlewienia kraju potrafią znać ten poziom bo ta wesz na pewno nie zna żadnych poziomów  i to przez takich nadsłużbistów mamy teraz ... to co mamy w Polsce

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Autor, PiSowski szczekacz do niedawna nadający w TVP INFO xD Jakiś swój program wieczorem miał z tego co pamiętam, czysta, najgorsza, PiSowska obłuda tam leciała ...

Wiem, że Wikipedia nie jest dość wiarygodnym źródłem ale o Janeckim piszą tak:

W 2017 magazyn „Press" opisał przypadki nierzetelności dziennikarskiej Janeckiego. Dotyczyły one m.in. sceny politycznej w Holandii czy powoływania się w materiale prasowym na fikcyjnego członka sztabu NATO w Brukseli Ronalda van der Werve. Krytyka obejmowała także stosowane przez Janeckiego metody zarządzania pracą redakcji oraz jego koneksje polityczne, mające wpływać negatywnie na jego wiarygodność jako dziennikarza[12].

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Budżet nie uchwalony a jutro 10 stycznia , a czas jest maksymalnie do końca stycznia .

Czasu mało głosowanie po, Niedzieli jeśli znajdą kasę na wszystko bo brakuje dużo . 

Zapowiedziano co dadzą w tym roku , i teraz pytanie gdzie szukać kasy ? .

Żaden sojusznik nie ustąpi z rewolucji 15 paź.

Szymon Hołownia i Donald Tusk

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

rewolucji 16 paź.

a nie 15-ego?

bo już się gubię w tych "rewolucjach" co tak naprawdę takie to rewolucje jacy rewolucjoniści i obyśmy takiej prawdziwej nie musieli ...

gówniażeria się kłóci o zasady gry w picipolo na małe bramki i całkiem nieźle ich niejaki Rak podsumował gdzie w obliczu faktu jak niemiecka świnia sobie z ryja sama drut wyciągać próbuje podrugowojenny dywagacjami o broni jądrowej to u nas jakieś wąsiki i inne popierdółki tematem naczelnym

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Autor, PiSowski szczekacz do niedawna nadający w TVP INFO xD Jakiś swój program wieczorem miał z tego co pamiętam, czysta, najgorsza, PiSowska obłuda tam leciała ...

Nie oglądam info nie wiem co tam było i co jest teraz

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

A w PiS czekali aż porywacze zadzwonią i będą chcieli okupu.:lol:

to akurat zupelnie inna sprawa. 

poszukaj filmu -uprowadzenie agaty- taki sobie ale dla piosenke krajewskiego mona obejrzec.

znacznie ciekawsza byl prawda i to co sie zadziala po sprawie

22 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

strraszenie kazdego obywatela jest przestepstwem ,sciganym przez prokurature.. co innego ostrzeganie.😂

2023_galeria05.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Wiem, że Wikipedia nie jest dość wiarygodnym źródłem ale o Janeckim piszą tak:

W 2017 magazyn „Press" opisał przypadki nierzetelności dziennikarskiej Janeckiego. Dotyczyły one m.in. sceny politycznej w Holandii czy powoływania się w materiale prasowym na fikcyjnego członka sztabu NATO w Brukseli Ronalda van der Werve. Krytyka obejmowała także stosowane przez Janeckiego metody zarządzania pracą redakcji oraz jego koneksje polityczne, mające wpływać negatywnie na jego wiarygodność jako dziennikarza[12].

Z połowę tego towarzystwa za same wiadomosci o tej modnej chorobie powinni zamknąć 

Opublikowano

9 stycznia, czyli w dniu, w którym doszło do bezprawnego aresztowania posłów Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika, w programie neo-TVP o nazwie "19:30" wyemitowano kłamliwy materiał na temat Centralnego Portu Komunikacyjnego. Oto "czysta woda" w wykonaniu Czyża i Płuski.

no nowe ale jak by stare 😆

Opublikowano
nie napisał:

Sąd rejestrowy oddalił wniosek o wpis zmiany danych w Krajowej Rejestrze Sądowym - dotyczący TVP. W uzasadnieniu tej decyzji możemy przeczytać, że uchwały o powołaniu rady nadzorczej oraz zarządu TVP "zostały podjęte przez organ nieuprawniony". 

nielegalni dziennikarze będą oddawać wynagrodzenia?

sienkiewicz następny do odsiadki

Sądy rejestrowe to jedynie nadzorcy. Tam też są opcje. Jest to TVP w likwidacji czy nie? Na moje oko lepiej aby było bo lepiej się zrestrukturyzować niż potem walczyć z upadłością.

Opublikowano
galan99 napisał:

Budżet nie uchwalony a jutro 10 stycznia , a czas jest maksymalnie do końca stycznia .

Czasu mało głosowanie po, Niedzieli jeśli znajdą kasę na wszystko bo brakuje dużo . 

Zapowiedziano co dadzą w tym roku , i teraz pytanie gdzie szukać kasy ? .

Żaden sojusznik nie ustąpi z rewolucji 15 paź.

Duda jest sponiewierany to się może mścić. Zapomniałeś dodać.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst „Podobno tankowałaś kiedyÅ auto Więc będziesz prezesem Orlenu”

Ciekawe za ile będzie pracować ?.

Jej hasło każdy zna jakie powiedziała .

Może znajdzie kasę dla Tuska , bo brakuje mu , bardzo dużo do spięcia budżetu .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
dysydent napisał:

a historyk sztuki Janecki to wybitny ekspert prawniczy :P

widziałem Go w jakimś programie jeszcze w poprzedniej odsłonie szczujni i jest to tylko zwykła wesz propagandowa

ani Tusk straszył Dudę ani Duda się przestraszył dyplomatrycznie usuwając się policji z pałacu na czas zawinięcia skazańców i tego ten Janecki nie pojmuje że jeszcze Mu daleko do Tych obydwu gdzie Obaj przynajmniej co do nieprzekraczania pewnego poziomu schlewienia kraju potrafią znać ten poziom bo ta wesz na pewno nie zna żadnych poziomów  i to przez takich nadsłużbistów mamy teraz ... to co mamy w Polsce

ooo miło że ktoś to wreszcie zauważył i zdjął piętno z autobusów warszawskich...

Opublikowano
Roman176 napisał:

9 stycznia, czyli w dniu, w którym doszło do bezprawnego aresztowania posłów Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika, w programie neo-TVP o nazwie "19:30" wyemitowano kłamliwy materiał na temat Centralnego Portu Komunikacyjnego. Oto "czysta woda" w wykonaniu Czyża i Płuski.

Ty znowu o CPK...

Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

Jestem za CPK, byle nie w Baranowie ani w okolicach Warszawy, proponuję Śląsk, tam dużo przemysłu, nowe lotnisko się przyda xD Może na twoim polu Roman, a w miejscu twojej chałupy pas startowy ?? xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v