Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, masa24 napisał:

sa inwestycje do przeprowadzenia , jest szansa ze przyniesie to zysk to potraficie tylko krytykowac.

Jeżeli przyniesie taki zysk jak fuzja Lotosu z Orlenem to ja podziękuję za taki zysk ...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Dobra, dobra już wczoraj zaorali PiSowskich ekspertów od fuzji Orlenu z Lotosem. Jak to podobne podejście mają do CPK to szykuje się kolejny spektakularny sukces.

Zlikwidować Polskie wojsko , po co jest skoro wystarczy że jest w Niemczech .

Opublikowano

z tego co slychac z ust fachowcow od demokratycznej koalicji to jest tragicznie !! jak tu zyc ??   wszystkie decyzje zle, rozdawnictwo , zlodziejstwo....

to jak wytlumaczyc wzrost wartosci i znaczenia orlenu w europie przez ostatnie lata?  Jak bylo tak zle to dlaczego znacznie wzrosly wplywy do gmin z tytulu podatku dochodowego ??? 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, masa24 napisał:

Jak bylo tak zle to dlaczego znacznie wzrosly wplywy do gmin z tytulu podatku dochodowego ??? 

Tego podatku co to im PiS zabrał Polskim Wałem i zastąpił dotacjami docelowymi ?? xD 

Opublikowano

od marca tez nic nie bedzie, rudy to przeciez oszust.  obiecuje dalej zeby przeciagnac swoje obietnice do wyborow samorzadowych i eu.

pocieszajacy jest fakt ze prawda jest taka ze wasz bog, ryzy donald, jest poprostu kretynem i nieudolnym managerem. niestety glowny problem bedzie mial z branza rolna bo te strajki to jest dopiero poczatek a mysle ze kulminacja bedzie jesienia... i to takie jakich jeszcze u nas nie bylo.  nie poradzi sobie z ta sytuacja i pewnie przytomnie ucieknie do eu  za ursule

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Rudy ma już problem , dwie grupy nie zadowolone mieli być podwyżki od 1 stycznia a teraz się okazuje że dopiero od marca .

Przeciągną do po wyborów i pokażą to co im Kamiński pokazał.

I będzie reforma MEN po myśli Nowackiej - tanio i skutecznie🤣🤣🤣

Tylko debile nie widzą że z debila nie będzie pracownika, bo i łopatę trzeba umieć trzymać. A jak już trafi się taki co umie ją trzymać to dobrze by było by umiał kierunek obrać i głębokoś ogarnąć.

Opublikowano
2 minuty temu, masa24 napisał:

od marca tez nic nie bedzie, rudy to przeciez oszust.  obiecuje dalej zeby przeciagnac swoje obietnice do wyborow samorzadowych i eu.

pocieszajacy jest fakt ze prawda jest taka ze wasz bog, ryzy donald, jest poprostu kretynem i nieudolnym managerem. niestety glowny problem bedzie mial z branza rolna bo te strajki to jest dopiero poczatek a mysle ze kulminacja bedzie jesienia... i to takie jakich jeszcze u nas nie bylo.  nie poradzi sobie z ta sytuacja i pewnie przytomnie ucieknie do eu  za ursule

Zanim ucieknie swój cel musi tu wykonać 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, masa24 napisał:

niestety glowny problem bedzie mial z branza rolna bo te strajki to jest dopiero poczatek a mysle ze kulminacja bedzie jesienia...

A czemu ma mieć problem? 

Opublikowano
13 minut temu, nie napisał:

co se tam piszą wszem i wobec bo se piszą ale jednym z pomysłodawców CPK i chyba pierwszym prezesem był Bartosiak *Ten od strategy &future

no i dopóki sam se prezesował to ... se prezesował ale jak Mu pisiaki kumpli zaczęli podsyłać i po swojemu ustawiać co i jak to rzucił to w pis-du pono z przyczyn osobistych
no pewnie że osobistych bo jak by chciał machloje poujawniać to by teraz ze Stonogą se mogli kanał na yt prowadzić a nie s&f bo podobny los by mógł Go spotkać.
Do dziś nic nie mówi co się tam naprawdę działo choć za CPK nieustannie lobbuje.
Ja nie wierzę w rzeelność obecnych audytów ale i nie wierzę że bez audytów tam ma szansę cokolwiek powstać w przewidywalnej przyszłości naszych... a co tam wnuków, prawnuków
to państwowa inwestycja i czy kiedykolwiek w Polsce coś z raz państwowego wyszło? polityk jak by potrafił cokolwiek zbudować do tego syfu jak polityka by się w obecnych czasach nie pchał a takie odpady jakie teraz są w polityce to psu budy nawet nie zbudują no chyba że z pisowskich banerów wyborczych co gdzieś w necie byłem kiedyś wyczytałem na co się te płachty jako tako nadają

Opublikowano
11 minut temu, masa24 napisał:

to jak wytlumaczyc wzrost wartosci i znaczenia orlenu w europie przez ostatnie lata? 

Zauważyłeś że Saudyjczycy powoli, a raczej ostatnio dość stanowczo odcinają się od USA a tworzą koalicję wręcz anty USA w regionie? Że nie wspomnę iż łaskawie spoglądają w kierunku Putina. Jak sobie w takim razie wyobrażasz , albo co ich powstrzyma przed wywinięciem wolty z ARAMCO? 

• Like 2
Opublikowano
20 minut temu, masa24 napisał:

wiekszosc z was to wychowana jest w duchu ze wszystko co europejskie jest super i jak najwiecej europejskich firm u nas. takie podejscie po 90 roku, wszystko sprywatyzowac, sprzedac i cieszyc sie rozwojem tylko juz z zachodnimi wlascicielami.

sa inwestycje do przeprowadzenia , jest szansa ze przyniesie to zysk to potraficie tylko krytykowac.

A robisz gratami polskimi czy zagranicznymi? 

• Like 1
Opublikowano

sprawdz dane ile rocznie ubywa gospodarstw rolnych ,ile likwiduje sie stad.a potem opowiadaj bajki o potedze rolnictwa.

w wiekszym centrum biznesowym - pracuje wiecej ludzi niz hoduje krowy albo swinie..w krakowie w outscoringu pracuje polowa tego ile jest prawdziwych gospodarstw w calym kraju..

rolnicy to jaki procent spoleczenstwa ??  

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Powiedz o co ci chodzi....?

przegladnij forum z ostatnich dni-ile masz takich pustych postow..

zadalem ci proste pytanie to problem ze sprzetem-same sie wysylaja ,bez tresci czy z glowa ?? piszesz cos i zaraz usuwasz...sam dochodzisz do wniosku ze to glupie jest ?? to zanim wyslesz to przeczytaj i przemysl..

tylko tyle .konie ctematu.

1 godzinę temu, nie napisał:

w twoim przypadku to Anormalnej :D 

w stosunku do stalych klientow szpitali psychiatryczny-czytaj wyborcow pis-u- to na pewno na drugim biegunie normalnosci..🤣

16 minut temu, masa24 napisał:

wiekszosc z was to wychowana jest w duchu ze wszystko co europejskie jest super i jak najwiecej europejskich firm u nas. takie podejscie po 90 roku, wszystko sprywatyzowac, sprzedac i cieszyc sie rozwojem tylko juz z zachodnimi wlascicielami.

a co ty widzisz we wsi pgr-owskiej ?? 

ile lat masz ?pamietasz jeszcze komunizm ?? jego lata swietnosci ?? 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Słyszeliście dzisiejszą wypowiedź Kaczyńśkiego?  Wąsik i Kamiński byli torturowani na polecenie Tuska. Jarek odlatuje. Ja myślę, że on w pisie nie doczeka końca kadencji jako szef. Był już jawny bunt 16 pod przywództwem Czarnka w sprawie odwołania Bosaka. Ale widać ci młodsi podniosą głosy i rękę na odklejonego dziadka.

Podpisał tusek o tych tabletkach? 

Screenshot_20240125_180731_TikTok.jpg

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

zadalem ci proste pytanie to problem ze sprzetem-same sie wysylaja ,bez tresci czy z glowa ?? piszesz cos i zaraz usuwasz...sam dochodzisz do wniosku ze to glupie jest ?? to zanim wyslesz to przeczytaj i przemysl..

tylko tyle .konie ctematu.

.🤣

Kim ty jesteś żebym ja musiał na twoje pytania odpowiadać...

Wiem ile ich jest i może być ich jeszcze więcej,co ci do tego......

Się nie zaczyna tematu jak się nie umie go skończyć...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Na pewno ci nie zarażeni zaraza pisowska przejdą do tygryska albo Hołowni ....w Po to nie mają raczej czego szukać 

Część i w konfie znajdzie miejsce 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano

większość wiesza psy na pisiorach a nie pamiętają co było za tuska przez osiem lat .jak jeszcze w pierwszej kadencji im sie chciało tak w drugiej mieli wyjebane na wszystko handlowali co sie da i mieli w d*pie wszystkich a tusk wiedział że idzie do brukseli i tak se bimbali do wyborów jak wygrali pisiorki i troche postawili sie ekodebilom z brukseli rzucili troche grosza ludziom to ekomafia doszła do wniosku że trza donka zpowrotem eksportować do polszy bo lipa i tak wymyślali różne hujstwa aby pisiorom było pod górke do tego doszła gówno pandemia w której h*j wie o co chodziło ale wszystkie porażki szły na konto pisu ale władek wszystkich wyleczył w trymigi kurek z gazem zakręcili i lipton,więc szwaby ze spółką tak jebali od lewa do prawa że w końcu naród uwierzył że kaczor zły i powiedział finito ,tylko czy obecne kierownictwo naszego kraju troszczy sie o nasze interesy czy ma na celu zemste totaltarną na pisorach i ma wyjebane co będzie jutro

Opublikowano
31 minut temu, masa24 napisał:

z tego co slychac z ust fachowcow od demokratycznej koalicji to jest tragicznie !! jak tu zyc ??   wszystkie decyzje zle, rozdawnictwo , zlodziejstwo....

to jak wytlumaczyc wzrost wartosci i znaczenia orlenu w europie przez ostatnie lata?  Jak bylo tak zle to dlaczego znacznie wzrosly wplywy do gmin z tytulu podatku dochodowego ??? 

A patriota masa na kogo głosował? 

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Podpisał tusek o tych tabletkach? 

Screenshot_20240125_180731_TikTok.jpg

sam nie uzywasz to innym nie bron 🤣.. to teraz byl jakis problem w zakupie tabletek w internecie ??

8 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Kim ty jesteś żebym ja musiał na twoje pytania odpowiadać...

Wiem ile ich jest i może być ich jeszcze więcej,co ci do tego......

Się nie zaczyna tematu jak się nie umie go skończyć...

to jednak nie sprzet nawala........

Opublikowano
21 minut temu, mirro napisał:

Wczoraj oglądałem ale zapomniałem wrzucić. Chodzi o drugą część rozmowy, tę z Panem Furmankiem . Ktoś kiedyś tu ze mną dyskutował na temat Obrony Cywilnej. Myślę że to co obejrzy i wysłucha albo mu rozjaśni temat, albo wpędzi w stan ciężkiego strachu.

https://www.polsatnews.pl/wideo-program/punkt-widzenia-24012024_6831739/

Ja to wiem, nic nowego, przecież o tym mówiłem, że praktycznie nie istnieją żadne struktury na wypadek W do działań za linią frontu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v