Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie potrafisz nawet ogarnąć tego o ile trzeba pogłębić tor wodny? W internecie nie znalazłeś i nie wiesz🤣 Spróbuj jutro, może na trzeźwo będzie ci łatwiej🍻

Opublikowano

czytam i z tego co widze to zawsze sie mowilo ze zwolennik pisu to jest stary moher ktory oglada tylko tvp , slucha rydzyka i nic nie mozna mu przetlumaczyc.

tylko ze ten opis pasuje do zwolennikow rudego. co sie jeszcze ma wydarzyc zebyscie przejrzeli na oczy? nikt nie mowi ze pis jest super, ale to co robi rudy przechodzi wszelkie pojecie. on nie ma zadnych hamulcow, ciekawe dokad zajedzie.   sady zle bo sedziowie mu nie pasuja, ale jak wymieni na swoich to bedzie wszystko ok

o zbozu jakos cisza, cos tam mowi sie o cukrze i drobiu ale przyjmuje za rok referencyjny rok 2023 gdzie juz tych towarow wjezdzalo duzo

cpk zablokowane, przekop zly, elektrownia atomowa tez sie nie podoba .... a wy przyklaskujecie. macie taka mentalnosc jak u nas wszyscy po 90 roku, wszystko co panstwowe zle, wszsytko sprywatyzowac i sprzedac dla zachodnich koncernow, wtedy jest ok !! i wy tak samo.  wszystkie inwestycje ktore moga byc pozyteczne sa zle, wszystko wstrzymac i karmic sie energia z wiatru oraz czekac na miliardy euro z unii

• Like 6
Opublikowano
3 minuty temu, masa24 napisał:

czytam i z tego co widze to zawsze sie mowilo ze zwolennik pisu to jest stary moher ktory oglada tylko tvp , slucha rydzyka i nic nie mozna mu przetlumaczyc.

tylko ze ten opis pasuje do zwolennikow rudego. co sie jeszcze ma wydarzyc zebyscie przejrzeli na oczy? nikt nie mowi ze pis jest super, ale to co robi rudy przechodzi wszelkie pojecie. on nie ma zadnych hamulcow,

Oni dobrze wiedzą że będzie dużo gorzej, ale pocieszają się że wykopali PiS   :D  

• Like 3
Opublikowano
9 minut temu, masa24 napisał:

cpk zablokowane, przekop zly, elektrownia atomowa tez sie nie podoba .... a wy przyklaskujecie. macie taka mentalnosc jak u nas wszyscy po 90 roku, wszystko co panstwowe zle, wszsytko sprywatyzowac i sprzedac dla zachodnich koncernow, wtedy jest ok !! i wy tak samo.  wszystkie inwestycje ktore moga byc pozyteczne sa zle, wszystko wstrzymac i karmic sie energia z wiatru oraz czekac na miliardy euro z unii

a gdzieś ty to wszystko wyczytał?

Może ty wiesz jaki sens ma przekop i co tam jeszcze trzeba zrobić bo Roman zasłabł intelektualnie

Opublikowano

Cpk to niszczenie ludzi ,zabieranie dorobku pół darmo ...a sobie to kabzy nabili a nic nie zrobione  ....sens tego będzie jak ten nieszczęsny przekop....klapa i tyle PiS  czego się nie dotknie to wszystko spierdolił bo to banda zlodzieji i oszustów .

To totalne głąby ekonomiczne 😲

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Cpk to niszczenie ludzi ,zabieranie dorobku pół darmo ...a sobie to kabzy nabili a nic nie zrobione  .

najlepiej nic nie budujmy nigdzie nie jedzmy i bd ok 

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

najlepiej budujmy coś i róbmy cokolwiek😁

stadiony pis budował złe ? 

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

PiS niczego sensownego nie zbudował ...tylko kradł 😲

najwięcej autostrad  stadiony też były bee  a dzisiaj zarabiają kokosy 2 lata trzeba rezerwować na imprezy 

Opublikowano (edytowane)

rudy jakby był cwany a nie chvuj to by tamtych  ursule i innych szachował i kołował kase na infrastrukture  w Polsce bo ja widze po tych filmach z brukseli ze oni mu "ufają" 😅

PS zobaczcie jak jest siatka autostrad w Polsce a na zachodzie... drugie tyle

Edytowane przez GABBER85
Opublikowano

Obecnie wiecej  funduszy otrzymujemy z UE niż wpłacamy do wspólnej kasy i trzeba to wykorzystać,bo w niedalekiej przyszłości ta zależność się odwróci i będziemy w podobnej sytuacji jak obecnie Niemcy . Jednak z taką różnicą, że Niemcy zarabiają na unijnej gospodarce ,właśnie na wspólnotowym handlu ,do czego obecnie my nie mamy infrastruktury, a mielibyśmy okazję pod warunkiem kontynuacji rozpoczętych inwestycji. 

Co do kwestii przekopu , to jest - " pikuś"  w porównaniu z planem regulacji rzeki Ren ,w celu ratowania transportu rzecznego w Niemczech. Jest tu na pewno inna skala nakładu i czasu zwrotu . 

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

stadiony pis budował złe ? 

najwięcej autostrad  stadiony też były bee  a dzisiaj zarabiają kokosy 2 lata trzeba rezerwować na imprezy 

Masz jakieś wyliczenia ile te stadiony zarabiają bo to że trzeba rezerwować imprezy niewiele mówi.

4 minuty temu, Roman176 napisał:

brakło ci argumentów 

Nie uciekaj od dyskusji. Połapałeś się ze pogłębienie bajora o kilkanaście metrów na szerokości kilkuset metrów i kilku kilometrach długosci to idiotyzm i kleisz głupa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v