Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Nie miałem na myśli marketów. Kupuje prosto od hodowców gdzie jest ryba już gotowa.

https://rybypustelnia.pl/product-category/ryby-swieze/

Hodowcy idą już w tym kierunku żeby oferować w swoich punktach gotowe ryby i to żadna nowość czy chłam z lidla czy biedronki.

Wystarczy popatrzeć jakie są kolejki w takich miejscach .

Na żywą rybę też można się nadziać także wyhamuj kolego

ja też jeżdżę do hodowcy pokazuje palcem i zabija mi na miejscu 

Wystarczy popatrzeć jakie są kolejki w takich miejscach

bo ludzie mają dość marketowego chłamu  

Na żywą rybę też można się nadziać także wyhamuj kolego

wyhamować to może lewica , Szkoda, że dzieci nienarodzone nie mają u was tak wysokiej pozycji w rankingu

Opublikowano
8 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kraków też był czerwony, TW Bolek tam górował xD 

Już nie mówiąc o tym że w 2015 i 2020 głosowaliście na klauna xD W 2015 klaun miał większe poparcie w małopolsce, niż w lubelskim czy podlaskim xD nawet na podkarpaciu klaun miał mniejsze poparcie niż w Polsce A xD 

walesa tak samo jak ty byl milosnikiem prawdy😂

wsrod gorali na pewno-oni rownie falszywi jak adrian. w krakowie i okolicach przegral.

8 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Do mnie piejesz?

uderz w stol a nozyce sie odezwa..

z jednego po latach udal sie wydusic ze glosowal na czerwonych...sam przed soba sie wstydzi

7 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Wzajemnie 

Moderatorzy może by tak wyłączyć ten temat na czas świąt, niektórym może na zdrowie by wyszło 🤔

to nie zagladaj tutaj,spedz swieta z zona i dziecmi..

6 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Jeszcze to tylko😁zaskoczył mnie skubaniec😁

Wesołych świąt panowie i panie 🌲 

nie widziales jak wystepowal lata temu w szansie na sukces ??

3 godziny temu, Roman176 napisał(a):

jesteś chory ........ dzisiaj zabiją ci na miejscu wiec wole widzieć co kupuje niż śmierdzący płat marketowy ...... wiem ze ryba była odmulona itp  

skad ta pewnosc ze wszystko co swojskie jest lepsze niz sklepowe ??

Opublikowano

poczytaj na fb fora wytworcow domowych wedlin czytaj trucizn...

az sie dziwie ze oni jeszcze zyja.. chyba temu ze 2 razy w roku jedza swoje wytwory..gdy widze zdjecia ich produktow to juz mnie brzuch boli..

Opublikowano
29 minut temu, jacus napisał(a):

😂

uderz w stol a nozyce sie odezwa..

z jednego po latach udal sie wydusic ze glosowal na czerwonych...sam przed soba sie wstydzi

nie widziales jak wystepowal lata temu w szansie na sukces ??

A ty na kogo głosowałeś? Na zielonych?😁

Nie.

Opublikowano
W dniu 11.03.2024 o 21:28, racyl napisał(a):

Tusk patologiczny oszust od 2007 toku zaczal kariere klamcy od 3 x15 ( cit pit ivat mial byc obnizony do 15 %) potem same klamstwa na koniec 100 klamstw na 100 dni . Natomiast jako lokaj berlina sprawdza sie swietnie. Wdraza zielony komunizm tak jak obiecal swoim mocodawcom za stolek w brukseli

Jaka szmatą trzeba być żeby tak poglądy zmieniać. Choragiewka

6 godzin temu, racyl napisał(a):

Bo to jest prawdziwy polak, prawdziwy mąż stanu a nie na pokaz zakłamany pełen jadu katolik z żoliborza

Opublikowano

@saszeta powiedz to milionom ludzi którzy dają szansę raz jednym a raz drugim

W marcu to sobie jaja robiłem z lokalnych pisowców 😄 Może telewizor zaciął mi się na tv republika  i taki oto skutek był 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

o pinokiu piszesz ?? czy o doradcach walesy ?? 

na czarnych 😂

Antifa? 

Szykujesz się na pasterkę? Może się na wrócisz bezbożniku 😁

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał(a):

poczytaj na fb fora wytworcow domowych wedlin czytaj trucizn...

az sie dziwie ze oni jeszcze zyja.. chyba temu ze 2 razy w roku jedza swoje wytwory..gdy widze zdjecia ich produktow to juz mnie brzuch boli..

Co Ty chcesz od swojskich wyrobów?🤭

Screenshot_20241221_175008_Facebook.jpg

Opublikowano (edytowane)

Po co to wszystkie życzenia spokojnych świąt zwłaszcza od polityków katolickich z prawej strony jak się nie umie uszanować wigilii i 2 dni świąt i napierdziela od samego rano w Boże narodzenie szczuciem, jadem i kłamstwem w tv republika, wpolsce24.pl

Jakie to wartości,  tradycja, poszanowanie wartości, religii w prawicy jak to @Roman176 wypisuje

Edytowane przez racyl
Opublikowano

mylisz katolikow z chrzescijaninami...

11 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Antifa? 

Szykujesz się na pasterkę? Może się na wrócisz bezbożniku 😁

modli sie pod figura, a diabla ma za skora..

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

mylisz katolikow z chrzescijaninami...

modli sie pod figura, a diabla ma za skora..

Znałem takich asów, już niektórzy nie żyją, na księdza na Boga to tamto. Jak żona zmarła cało mszę siedział, potem przyszła na niego kolej, ale był normalny pogrzeb.

Opublikowano
12 minut temu, Wpaw napisał(a):

Znałem takich asów, już niektórzy nie żyją, na księdza na Boga to tamto. Jak żona zmarła cało mszę siedział, potem przyszła na niego kolej, ale był normalny pogrzeb.

co ksiadz ma wspolnego z bogiem ? chyba ze ci co swoich kochankow wyslali do nieba ..

kazde jedzenie jest trucizna-nawet woda mozna sie otruc-wszystko zalezy od dawki.

na szczescie organizm ludzki przyzwyczajony od tysiacleci do podlego jedzenia co najwyzej sraczka reaguje...

10 godzin wedzenia w beczce po ropie.

tygodnie w smierdzacej zalewie. 

wbrew pozorom wiele osob ma zdrowy rozsadek i to wyrzuca- co chwile takie posty na fb widze.

nakupia borniakow i potem 2 razy  wedza-pierwszy i ostatni 🤣

Opublikowano
10 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

o co chodzi z tymi truciznami w swojskich wyrobach?

O to że oprócz prawdziwych rzemieślników bierze się za to sporo patałachów, którzy do końca nie wiedzą co robią ...

Opublikowano (edytowane)
W dniu 23.12.2024 o 21:35, Roman176 napisał(a):

a czemu mi zadajesz te pytanie ? 

NO widzisz ona wg ciebie i tego kto to tu psial jest głupia. A realnie bardzo bogata. Ty wg siebie niby mądry jesteś a do emy będziesz fedrował na kopalni i 1/10 tego co ona ma nie zgromadzisz. To kto tu jest głupi?

image.png.b87fe124b3463cc23160ee3d7d6937fb.png

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v