Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, mirro napisał(a):

To Ty nie wiesz że na dźwięk nazwiska Putin, krowy w kołchozach same się doją?

a skąd mam wiedzieć? u nas kołch... znaczy PGRów nie było
ale jakimś chudym mlekiem bo masło nie wychodzi

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
10 minut temu, witejus napisał(a):

Tuskiem się jeszcze nie rozczarowałeś?

Ja nie żyje nadzieją, że Tusk każe władzy jakiegoś kraju robić tak czy siak. A wy wyborcy pisu myślicie, że jak Trump obejmie urząd to każe Tuskowi podać się do dymisji i oddać władze Kaczyńskiemu.

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Zapytaj kogoś w USA Australii Kanadzie czy Japonii gdzie te Węgry czy ta Polska. Wam się wydaje, że waszym Romanowskim i tym całym lamentem świat się przejmuje a świat ma to gdzieś. 

To kiedy tak upadliśmy? Wychodzi, że przez ostatni rok, bo jak jeszcze się Duda błaźnił w USA podpisując umowę na stojaka to krzyczałeś, że wstyd na cały świat, a teraz piszesz, że Polska to nieistotne gówno. To jak to z tym jest?

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja nie żyje nadzieją, że Tusk każe władzy jakiegoś kraju robić tak czy siak. A wy wyborcy pisu myślicie, że jak Trump obejmie urząd to każe Tuskowi podać się do dymisji i oddać władze Kaczyńskiemu.

coś podejrzanie wiesz jak wyborcy pisu myśla.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Dla równowagi wklej zdjęcia Makarona, Stolca, Tuska i kilku innych.

Jakoś się ich nie słuchają tak jak pisiory, orban i te ścieki republika w polsce 24.pl

• Like 1
Opublikowano

az nie moge sie doczekac kiedy putin przywroci priwislanski kraj i spelnia sie wasze  marzenia...

wtedy  bedziecie mogli zyc jak wasi przodkowie i jak wam sie sni po nocach..

Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał(a):

Dla równowagi wklej zdjęcia Makarona, Stolca, Tuska i kilku innych.

Racel to zdradzony wyborca Jarka 😁 a wiesz jak zachowuje się zdradzona dziewczyna he he😁

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał(a):

az nie moge sie doczekac kiedy putin przywroci priwislanski kraj i spelnia sie wasze  marzenia...

Ty lepiej uważaj, bo jak zapanuje nad Małą Polską to znowu będziecie uciekać do USA za chlebem ... Lepiej poćwicz angielski ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty lepiej uważaj, bo jak zapanuje nad Małą Polską to znowu będziecie uciekać do USA za chlebem ... Lepiej poćwicz angielski ;) 

Małopolska pójdzie do Niemca

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Wpaw napisał(a):

Racel to zdradzony wyborca Jarka 😁 a wiesz jak zachowuje się zdradzona dziewczyna he he😁

cieszy się, że jej nowy chłopak rzucił tańszą masę makową?

Nieźle musi dziać się w gospodarce, że partia rządząca musi się chwalić takimi bzdurami, pewnie do poziomu swoich wyborców się dostosowała, betonowi platfusowemu wiele nie potrzeba. Ot trochę masła z rezerw, jakiś mak tańszy, figa w gratisie czy trzeba będzie zapłacić bo z nowych podatków i majstrowania przy starych by objęły więcej rzeczy do tego wielokrotnego zwiększenia akcyzy na alkohol i wyroby tytoniowe i pochodne może nie starczyć, nawet Morawiecki nie był tak pazerny na tą akcyzę bo o tyle od 2025 nie planował podnieść co tusk z ekipą.

Pewnie to pokłosie, że rząd wprowadzi program pastuch+ by można było chronić się przed bydłem co na wschodzie włazi w szkodę

Ale dziwne przecież oszczędzili na wynagrodzeniach dla TK, kij że taki budżet łamie konstytucję, obecni rządzący mogą, to tylko pisiory nie mogły

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
14 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jarek jest taki sam to ja przejrzałem na oczy. każdy kto chcę zobaczyć co ci pisowcy wyprawiali z państwową kasą i jak się rządzili to zobaczy .

Trzeba tylko chcieć spojrzeć po za tv republika czy inne podobne

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał(a):

to ja przejrzałem na oczy. każdy kto chcę zobaczyć co ci pisowcy wyprawiali z państwową kasą i jak się rządzili to zobaczy .

Przejrzałeś na oczy? Nie, jesteś nadal ślepy jak byłeś, tylko  swoją ślepotę przerzuciłeś na inny obiekt. Nie dziwię się to normalne wśród sporej grupy ludzi. W DDR-ach w strukturach siłowych i partii była cała masa, ba rzesza ludzi którzy należeli do NSDAP czy aktywnie działali w różnych służbach mundurowych, ale rozczarowani odjebali w czerwoną stronę z nazistowskiej.

Edytowane przez Takeda
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v