Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Tomek dobre relacje z USA to podstawa.

Właśnie, dobre relacje a nie dobre "stosunki". Relacja jest wtedy gdy obie strony mają prawo do głosu, do podejmowania decyzji. A stosunek wtedy kiedy jedni dymają drugich...

Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, po prostu jak są winni i im się to udowadnia to potrafią zrezygnować,

serio taki głupi jesteś?

wystarczy posłuchać po-paprańców jak go bronili we wszystkich mediach

dopiero gdy pis złożył wniosek to kazał tusk wieczorkowi podać się do dymisji

jeszcze dzisiaj na konferencji bronili komucha jaki to super minister i ile dobrego zrobił, a tak w ogóle to wszystko wina dziennikarzy, którzy hejtowali ministra; i nie pozwolono dziennikarzom zadawać pytań

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

dopiero gdy pis złożył wniosek to kazał tusk wieczorkowi podać się do dymisji

Bo się wystraszyli wniosku PiSu który nie ma większości w sejmie, serio, tak głupi jesteś ?? xD Z wszystkich możliwych powodów dymisji ten nie wydarzył się najbardziej xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Właśnie, dobre relacje a nie dobre "stosunki". Relacja jest wtedy gdy obie strony mają prawo do głosu, do podejmowania decyzji. A stosunek wtedy kiedy jedni dymają drugich...

Dobra relacja przeważnie zawsze kończy się stosunkiem 😁 wolę ich jak Niemców czy Francuzów. 

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

@galan99 wiesz dlaczego Romanowski robił sobie operację prostowania przegrody nosowej ??

Nie mógł się wysmarkać . Wiem do czego zmierzasz .

Viktor Orbán - da schronienie każdemu  kto jest prześladowany przez   własne Państwo .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Nie mógł się wysmarkać . Wiem do czego zmierzasz .

No do czego ?? 

2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Viktor Orbán - da schronienie każdemu  kto jest prześladowany przez   własne Państwo .

https://wiadomosci.wp.pl/namierzyli-romanowskiego-nieoficjalne-informacje-7104932021611232a

Podobno nie u Orbana, dziennikarze mówią że podobno ciepłe kraje wybrał.

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie musi być posłem. Wg mnie nawet powinien być zakaz łączenia funkcji posła z funkcją ministra i wiceministra. Aby mieć czas odpowiednio pełnić obowiązki w ministerstwie.

Sam w to nie wierzysz co powiadasz ale szambo śmierdzi .

Po jednym satelity wylecą z Ministerstw taki jest cel i założenia her...

• Haha 1
Opublikowano
Wpaw napisał:

2 godziny temu, DTaras napisał(a):

Krzeseł juz dokupił czy oba teraz z pozycji Levinsky będą z nim rozmawiać?

No śmieszne, boki rwać. Boli że Tuska nikt nie lubi, i będzie jeszcze gorzej. 

Tusek robotę ma... Tamte poskładali CV i jadą na rozmowę. Nic mnie nie boli. Se zaprosił kogo chciał a skoro w protokole jest już reprezentacja w postaci prezydenta to Tusk może kupić wejsciówkę tam gdzie wszyscy...

Tomasz0611 napisał:

Teraz, Wpaw napisał(a):

Dobra relacja przeważnie zawsze kończy się stosunkiem 😁 

Ale nie zaczyna się zdrowej relacji od stosunku ...

Eee. Tu się z Tobą nie zgodzę.

Tomasz0611 napisał:

No do czego ?? 

Też jestem zainteredowany. Przegrodę się albo prostuje albo łata...

Opublikowano (edytowane)

Czy nie podobne działania maskujące problemy rządu .

Podał się do dymisji - to go gonią łapią listem trąbią 24 godziny na dobę .

Teraz onuca odwraca uwagę /

Rosjanie żądają nowej ziemi. Groźba najazdu na kolejne państwo

Rosjan coraz częściej ponosi ułańska wręcz fantazja, a doskonały tego przykład dali teraz, gdy na świecie nie wszystko idzie po ich myśli. Aby odwrócić uwagę od swych klęsk, znaleźli sobie kolejnego wroga i zapowiadają odzyskanie ziem, które sprzedali w połowie XIX wieku. Grożą wprost najazdem na...USA.

https://forsal.pl/swiat/bezpieczenstwo/artykuly/9695264,rosjanie-zadaja-nowej-ziemi-grozba-najazdu-na-kolejne-panstwo.html

Chiny odebrać Tajwan zasłona dymna .

Upadek Rosji coraz bliżej, Chiny zabiorą sobie Syberię – eksperci

Polityka Putina wiedzie Rosję ku przepaści, więc Chiny spokojnie czekają na odpowiedni moment, aby odzyskać Syberię i Przybajkale – powiedział litewski polityk Vytautas Landsbergis w wywiadzie udzielonym portalowi .

https://jagiellonia.org/zbliza-sie-upadek-rosji-chiny-zabiora-sobie-syberie-i-przybajkale-landsbergis/

Chiny nigdy nie skrywały, że pewnego dnia zrealizują swe roszczenia do znacznej części terytoriów Rosji wschodniej, które uważają za prawowitą własność Chin.  Jak właściwie  Chiny uzasadnią swe roszczenia w sytuacji, gdy Rosja szybko staje się słabszym partnerem sojuszu zawiązanego po nałożeniu sankcji Zachodu, i właściwie jakie terytoria mogłyby „odebrać”?

https://naszeblogi.pl/55714-chiny-rosja-dlaczego-chiny-chca-odzyskac-syberie

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo się wystraszyli wniosku PiSu który nie ma większości w sejmie, serio, tak głupi jesteś ?? xD Z wszystkich możliwych powodów dymisji ten nie wydarzył się najbardziej xD 

przestań lizać tuskowi d*pę i zacznij myśleć - dla własnego dobra

wiesz co to jest wniosek o wotum nieufności? 

pis przedstawiłby publicznie w sejmie wszystkie machlojki wieczorka, a jest ich dużo, sam mówiłeś, że należy go wyrzucić

a premier musiałby w sejmie, przed kamerami bronić wieczorka i jego przekrętów

więc albo powiedziałby, że wieczorek to super minister i go zostawiamy

albo głosowałby za odwołaniem i okazałoby się, że pis odwołał tuskowi ministra

• Haha 1
Opublikowano

w kwestii stosunków

oto przykład wydymania po-paprańcow :D 

Rząd Węgier uwzględnił wniosek posła Marcina Romanowskiego i udzielił mu ochrony międzynarodowej na podstawie ustawy o prawie azylu z 2007 r. w związku z podejmowaniem przez polski rząd i podległą mu 
@PK_GOV_PL działań naruszających jego prawa i wolności.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

No do czego ?? 

https://wiadomosci.wp.pl/namierzyli-romanowskiego-nieoficjalne-informacje-7104932021611232a

Podobno nie u Orbana, dziennikarze mówią że podobno ciepłe kraje wybrał.

Podobno i może i tego nie wiedziałeś . Tylko powiadasz .  że podobno ciepłe kraje wybrał.

Viktor Orbán to światowy polityk nie można go ograć jak niektórych ...

Viktor powiedział za nie długi czas, nastąpią wielkie zmiany  po wcześniejszej rozmowie z Donaldem  Trumpem . @racyl Viktor wie co powiedział . Cesarzowa nie zmusi Viktora .

Trump "CHCE ZAJĄĆ KANADĘ" - Kanada 51. stanem USA

Edytowane przez galan99
Opublikowano

wyspy bergamuta ?? tam gdzie kot prezesa chodzil w butach ?

9 godzin temu, nie napisał(a):

na giełdzie wszystko się da

xtb to zwykły broker tak jak biura maklerskie w bankach

nie wiem o co ci trolu chodzi, ale jak zwykle robisz z siebie idiotę

06.11.2020 kurs zamknięcia 30,75zł

10 grudnia zanim zaczęli, na zlecenie niemców rozwalać orlen kurs był 53zł czyli + 77% (gdy przejmowali władzę kurs był około 60zł czyli jeszcze więcej)

wczoraj 46zł czyli -13% w tydzień!!!

ja pierdzu pisowski eunuch co od rana do wieczora i po nocach nic wiecje nie robi tylko w polityce pisz,mnie trollem nazywa 😂

mas z jakis zwiazek z rolnictwem oprocz macania kur ??

ich jaja to  jedyne jakich uzywasz ?? 

procz kota masz cokolwiek ??

Opublikowano

Każdy ma prawo to art. 18 UE mówiący o azylu międzynarodowym. Każdy jest człowiekiem nie zależnie kim jest w swoim państwie. 

Węgry czy Białoruś nawet Rosja każde państwo decyduje za siebie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Każdy jest człowiekiem nie zależnie kim jest w swoim państwie. 

Mógł pamiętać o tym jak sprawował urząd. Teraz to już tylko jest ściganym. 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

100 MLN . DOFINANSOWANIE firmy kulczyk na wymiane pieca , PROGRAM kopciuch zawieszony a tu takie kwiatki . 

, kolejna porzyczka z KPO  dla Kulczyk 750 mln . a firma zawarła umowe sprzedaży energi z owej farmy Dunskiej firmie , chyba nawet PIS by nie wpadł na taki pomysł 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v