Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W okolicach lotniska nie przystosowanego do samolotów pasażerskich, kto pozwolił na lądowanie samolotu z polskim prezydentem w takim miejscu ?

Ale co się dziwić , jak w organizacji lotu brał udział Jacek " nic mi się nie udało" Sasin, człowiek wielu sukcesów, min Ostrołęki czy wyborów kopertowych xD

Przecież tam były jakieś fachowcy generałowie, czy pułkownicy ktoś kto dopuścił lądowania na tym obiekcie. Na pewno mądrzejszych od ciebie kolego.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

No i nic fajna muza 

Fajna ,fajna za gówniarza oglądało się ten serial.

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Przecież tam były jakieś fachowcy generałowie, czy pułkownicy ktoś kto dopuścił lądowania na tym obiekcie

Przecież nasi dostali wcześniej informację że obiekt jest zamknięty. Mnie by wystarczyło coś takiego.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Przecież tam były jakieś fachowcy generałowie, czy pułkownicy ktoś kto dopuścił lądowania na tym obiekcie. Na pewno mądrzejszych od ciebie kolego.

Dopuścili to nasi debile, wieża kontroli lotów( chociaż ciężko to nazwać wieża bo to jakaś szopa była) kazała odejść na Moskwę, piloci z samolotu z dziennikarzami który wylądował wcześniej też zalecali odlot do Moskwy, ale nasi debile wiedzieli lepiej, a teraz na siłę próbują udowodnić jakiś zamach, bo bo jak się przyznać do własnej głupoty ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

zaiste mądrość ich pokonała ...gdzie one teraz są te mądrzejsze 🤪

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Przecież nasi dostali wcześniej informację że obiekt jest zamknięty. Mnie by wystarczyło coś takiego.

Kiedy jak podchodzi do lądowania? Czemu ich nie odesłali na inne lotnisko.

Opublikowano (edytowane)
Teraz, Wpaw napisał(a):

Kiedy jak podchodzi do lądowania? Czemu ich nie odesłali na inne lotnisko.

Ale im zalecali lecieć do Moskwy. Tylko nasi zdecydowali sobie inaczej. A w takich przypadkach decyduje kapitan a nie wieża ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dopuścili to nasi debile, wieża kontroli lotów kazała odejść na Moskwę, piloci z samolotu z dziennikarzami który wylądował wcześniej też zalecali odlot do Moskwy, ale nasi debile wiedzieli lepiej, a teraz na siłę próbują udowodnić jakiś zamach, bo bo jak się przyznać do własnej głupoty ...

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

zaiste mądrość ich pokonała ...gdzie one teraz są te mądrzejsze 🤪

Może rzeczywiście tak było, na siłę chcieli wylądować i się rozbili. 

Dobra nie będziemy się sprzeczać wy macie raport Tuska, ja swoje przeczucie. Niech będziesz że macie rację. Nie będę się samemu z całym forum dochodził racji. Sądy i wszystkie instytucje państwowe są po waszej stronie 😁 k**wa demokraty 😁

Opublikowano
40 minut temu, mirro napisał(a):

A te PiSowce to jakieś płochliwe takie.

skoro premier i minister sprawiedliwości mówią, że to oni decydują co jest zgodne z prawem a co nie i nie uznają sądów

po-lszewizm

Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Może rzeczywiście tak było, na siłę chcieli wylądować i się rozbili. 

Dobra nie będziemy się sprzeczać wy macie raport Tuska, ja swoje przeczucie. Niech będziesz że macie rację. Nie będę się samemu z całym forum dochodził racji. Sądy i wszystkie instytucje państwowe są po waszej stronie 😁 k**wa demokraty 😁

Prawda jest taka .

"Pokolenie przychodzi i pokolenie odchodzi,

a ziemia trwa po wszystkie czasy.

To, co było, jest tym, co będzie,

a to, co się stało, jest tym, co znowu się stanie:

więc nic zgoła nowego nie ma pod słońcem.

Jeśli jest coś, o czym by się rzekło:

«Patrz, to coś nowego» -

to już to było w czasach,

które były przed nami.

Nie ma pamięci o tych, co dawniej żyli,

ani też o tych, co będą kiedyś żyli,

nie będzie wspomnienia u tych, co będą potem."

Księga Koheleta

Opublikowano
6 minut temu, Wpaw napisał(a):

Dobra nie będziemy się sprzeczać wy macie raport Tuska, j

Nie mamy raportu ani Tuska, Maciarewicza ani żadnego innego bo go PiS wywalił do kosza. Jedyny oficjalny i dostępny, ti raport Anodiny ( i to jest właśnie śmiech, albo nawet rechot przyrody).

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Prawda jest taka .

"Pokolenie przychodzi i pokolenie odchodzi,

a ziemia trwa po wszystkie czasy.

To, co było, jest tym, co będzie,

a to, co się stało, jest tym, co znowu się stanie:

więc nic zgoła nowego nie ma pod słońcem.

Jeśli jest coś, o czym by się rzekło:

«Patrz, to coś nowego» -

to już to było w czasach,

które były przed nami.

Nie ma pamięci o tych, co dawniej żyli,

ani też o tych, co będą kiedyś żyli,

nie będzie wspomnienia u tych, co będą potem."

Księga Koheleta

No galan zaimponowałeś mi 😅

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Nie mamy raportu ani Tuska, Maciarewicza ani żadnego innego bo go PiS wywalił do kosza. Jedyny oficjalny i dostępny, ti raport Anodiny ( i to jest właśnie śmiech, albo nawet rechot przyrody).

.

Opublikowano (edytowane)

CezaryKłamczyk:"Zwracam się do Polaków, także tych za granicą, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie jest Nawrocki, proszę zgłosić to organom ścigania,

peowska fabryka idiotów :D 

----------------------------

7 minut temu, mirro napisał(a):

co to za bzdury??

-------------------

nowa świecka tradycja

Edytowane przez nie
  • Haha 2
Opublikowano
41 minut temu, Wpaw napisał(a):

Rozbija się samolot w Rosji z prezydentem. Czy to nie jest dziwne. Koniec tematu.

Rozbija się samolot który ląduje  na dziadowskim lotnisku bez systemów bezpieczeństwa, bez widoczności i zaleceniem by tego nie robić. To nie jest dziwne. Koniec tematu

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

dlaczego koalicja 15 października obchodzi rocznicę 13 grudnia? :D 

głupota tych idiotów jest nieograniczona

Ciebie i tak nie pobiją. Co ty w ogóle za brednie tu kepiesz.

Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Czyli popsuł coś popsutego 

Ciekawe czemu Ruskie nie chcą oddać wraka ?

Nie chcą oddać bo w Polsce zadyma jest i tyle. Im to pasuje. Im on do niczego nie potrzebny nam już też.

Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Nic się nie stało poświęcili do testów pozorowali testami .

Przecie to złomem testowali co było tam niszczyć latający złom nie ma wartości żadnej .

Złom to ty masz w głowie drugi samolot kury antek kazał pociąć kontówką z marketu był wart wtedy około 40 mln zł i była możliwość jego sprzedania w tamtym czasie był po remoncie.

59 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale to pewnie był przeznaczony do złomowania 🤔

Był po remoncie jego wartość wtedy około 40 mln zł i można było sprzedać na Afrykę lub byłe republiki zsrr.

50 minut temu, Wpaw napisał(a):

Rozbija się samolot w Rosji z prezydentem. Czy to nie jest dziwne. Koniec tematu.

Rozbija się dobrze napisałeś w końcu.

38 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ruscy zakazywali jak mogli wieża barak odradzała Nasi tam latali już nie raz wiedzieli, że tam nie mają w zasadzie żadnego dobrego sprzętu. Jak by na łace lądowali lotnisko było zamknięte a nasi koniecznie chcieli lądować.

28 minut temu, nie napisał(a):

skoro premier i minister sprawiedliwości mówią, że to oni decydują co jest zgodne z prawem a co nie i nie uznają sądów

po-lszewizm

Oni decydują bo umieją czytać kodeksy. Wasi może tez umieją ale wam kit wciskają, ze nie legalne i wy wierzycie i w wała was robią. Wpisanie tvn i polsatu na listę firm strategicznych u was tez jest nie legalne a w polskim prawie są przepisy na to i jest legalne. 

Opublikowano
23 minuty temu, nie napisał(a):

Jest i ona, Anna Maria Żukowska prawicy, normalnie ten sam poziom intelektualny ... Data nieprzypadkowa, bo rocznica wielkiego czynu Grzegorza Brauna, ale ta pani jedyne co mogła by z Braunem robić to czyścić mu buty ...

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, mirro napisał(a):

Rutynowa kontrola sprawności sprzętu p.poż.

ale i naruszenie praw patentowych Grzegorzowi Braunowi (On ma - Grzegorz? bo nie jestem pewien)

i nikt tam nie reagował? ja bym gówniarę wywalił na zbity pysk z lokalu razem z tą gaśnicą i jeszcze wezwał policjantów aby zamknęli na dołku na 48 ku przemyśleniu co znaczy - akcja i sprowokowana kontrakcja

w obydwu przypadkach tzn tym patentowym i tym gdzie "naucz gówniarza to chodzi i powtarza?... no w tym przypadku - gówniarę

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v