Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się nie obrażam spotkało się czterech kolegów propagancistów i dają se lajki, żenada

Dobra koniec tematu biorę się za robotę panowie

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A tak na poważnie na to pozwala polskie prawo tylko wasza propaganda z was wała jak zawsze robi. Myślę, że pracownicy obu stacji odetchnęli z ulgą. W polsacie sytuacja też nie pewna. 

Wasza propaganda? Czyli czyja? Widzę, że zakładasz jak jeszcze niedawno pisiory, kto jest przeciw nam to totalna opozycja, ty teraz robisz dokładnie to samo. Władza się zmienia., a ja ciągle w opozycji, dobrze to o mnie jednak świadczy.

Poza tym powiedz mi bo chcę się dowiedzieć, bo z uporem powtarzasz o jakiej wrogiej propagandzie. Gdzie ona jest?

Włączam TVN, rządowa propaganda, włączam TVP to samo reżimowa propaganda, włączam Polsat, tam też ciągle uśmiechają się do władzy, włączam ogólnopolskie państwowe rozgłośnie radiowe z PR24 na czele także reżimowy bełkot. Jaka też według ciebie ogólnopolska darmowa stacja jest antyrządowa? żadna wszystko to jedna propaganda i to władza chce utrzymać, tutaj Donaldinio odrobił zadanie domowe z Kaczora. Jedynie RMF i Zet jeszcze trochę czasem brużdżą

Opublikowano
1 minutę temu, Takeda napisał(a):

Włączam TVN, rządowa propaganda, włączam TVP to samo reżimowa propaganda, włączam Polsat, tam też ciągle uśmiechają się do władzy, włączam ogólnopolskie państwowe rozgłośnie radiowe z PR24 na czele także reżimowy bełkot. Jaka też według ciebie ogólnopolska darmowa stacja jest antyrządowa? żadna wszystko to jedna propaganda i to władza chce utrzymać, tutaj Donaldinio odrobił zadanie domowe z Kaczora. Jedynie RMF i Zet jeszcze trochę czasem brużdżą

No cały świat przeciw...😆

W zmowie som....🤭

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Aproopo ustawy łańcuchowej , u mnie kot ma dobrostan spełniony nie siedzi na płytkach tylko na ciepłym mopie 🤭

Legowisko ma za mało m2 i nie spełnia wymagań

Kurr dla psa większy kojec ma być, niż metraż dla człowieka, teraz mikrokawalerki budują po 12m2 a dla psa ma być 24m2

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No tak , ale po co pisać że inni są idiotami ? 

A to nie widziałem. To brzydko i źle napisał. Nie widziałem. Ile ludzi tyle opinii 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...czy to  polskie nazwisko? 1823446110c6aa0582dbc85f250f_osize9.thumb.jpg.3cc067787045a0d5719e07c7020f4f2e.jpg 

Nie mieszaj w poważną rozmowę tego błazna

Chyba że to twój ziomuś?

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Chyba że to twój ziomuś?

Przecież to on udowadniał że w Smoleńsku był zamach, badania na parówkach, usuwanie niewygodnych dowodów, zniszczenie drugiego Tupolewa, i to wszystko na nic, i tak nie udowodnił zamachu ...

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież to on udowadniał że w Smoleńsku był zamach, badania na parówkach, usuwanie niewygodnych dowodów, zniszczenie drugiego Tupolewa, i to wszystko na nic, i tak nie udowodnił zamachu ...

Nie wiem ja jego komisji nie znam i nie śledziłem, także nawet nie wiem co tam wywnioskowali.

Opublikowano (edytowane)

Mnie to wkurza to że to jest takie pierdziele nie i użalanie się że ktoś tam stracił ojca, syna czy brata. Ilu z nas straciło kogoś bliskiego z rodziny i wszyscy to mają za przeproszeniem w d*pie. I nie ważne czy z powodu wypadku czy morderstwa. Jest pomnik niech tam będzie, iść kwiaty złożyć niech sobie tam składają. Ale te miesięcznicę to takie partyjne zbiegowisko nie uczczenie pamięci. 

Edytowane przez 6465
  • Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
35 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ja się nie obrażam spotkało się czterech kolegów propagancistów i dają se lajki, żenada

Dobra koniec tematu biorę się za robotę panowie

A kosmici budowali piramidy w starożytnym Egipcie? Byli na ziemi?

28 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No tak , ale po co pisać że inni są idiotami ? 

A nie są? Ktoś podaje fakty a oni wierzą w brednie. Jak podajesz komuś fakty kilka razy z rzędu bo wiadomo mylić się każdy może .Ale ktoś dalej faktów nie uznaje a dalej wierzy w brednie to kim jest? NO i jak nazwać człowieka który o zbrodnie oskarża nie winnych ludzi?

20 minut temu, jahooo napisał(a):

Teraz będzie ratowanie TVN-u a i Polsat nie wiadomo, komu przypadnie, jak imperium się rozpadnie całkiem. Dlatego stara zagrywka - ważne aktywa państwowe

Ale nikt nikogo nie ratuje. Amerykański właściciel dalej może sprzedać stację. 

6 minut temu, Wpaw napisał(a):

Chyba że to twój ziomuś?

Ale to przecież jest gość od zamachu to właśnie od niego pochodzi wszystko to w co wierzysz. To on latami z uporem maniaka dwoił się i troił byś wierzył we wszelkie teorie spiskowe związane z tym wypadkiem. To on mnożył wybuchy mówił o zamachu dobijaniu ofiar dbał by wciąż dyskutowano o najbardziej absurdalnych wersjach tego wypadku.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Mnie to wkurza to że to jest takie pierdziele nie i użalanie się że ktoś tam stracił ojca, syna czy brata. Ilu z nas straciło kogoś bliskiego z rodziny i wszyscy to mają za przeproszeniem w d*pie. I nie ważne czy z powodu wypadku czy morderstwa. Jest pomnik niech tam będzie, iść kwiaty złożyć niech sobie tam składają. Ale te miesięcznicę to takie partyjne zbiegowisko nie uczczenie pamięci. 

Kwiaty czy znicze to się zanosi na groby bliskich a nie robi jakieś szopki przy pomnikach ... Żeby to jeszcze jakiś pomnik był, a nie schody ... Na Powązkach mają pomnik, wystarczy. 

Teraz chociaż ruchu w Warszawie nie blokują, a kiedyś ulice zamknięte bo Kaczor i ekipa miesiączkę mają ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 6465 napisał(a):

To jest paliwo wyborcze i polityczne. Ostatnio przy okazji Kaczyński zareklamował kandydata obywatelskiego. CO miesiąc padają słowa klucze znane każdemu specowi od pr u idziemy do celu dążymy do prawdy droga długa przed nami ale dojdziemy. Posłuchajcie gadki Kaczyńskiego o tym marszu drodze itd. Martwy brat też może sie przydać. A reszta ofiar poza ich rodzinami nikogo nie obchodzi.

Pomnik mają na cmentarzu tu też coś można było zrobić ale te schody to dramat architektoniczny w tamtym miejscu. jak że ważnym dla Polaków gdzie dotąd nigdy nie było polityki.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Widziałaś tych kosmitów? Pod batem faraona. Macierewicz nie jest dla mnie inspiracją, może dla ciebie jest albo innych. Po prostu dla mnie wydaje się dziwna śmierć tyle osób.

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A kosmici budowali piramidy w starożytnym Egipcie? Byli na ziemi?

A nie są? Ktoś podaje fakty a oni wierzą w brednie. Jak podajesz komuś fakty kilka razy z rzędu bo wiadomo mylić się każdy może .Ale ktoś dalej faktów nie uznaje a dalej wierzy w brednie to kim jest? NO i jak nazwać człowieka który o zbrodnie oskarża nie winnych ludzi?

Ale nikt nikogo nie ratuje. Amerykański właściciel dalej może sprzedać stację. 

Ale to przecież jest gość od zamachu to właśnie od niego pochodzi wszystko to w co wierzysz. To on latami z uporem maniaka dwoił się i troił byś wierzył we wszelkie teorie spiskowe związane z tym wypadkiem. To on mnożył wybuchy mówił o zamachu dobijaniu ofiar dbał by wciąż dyskutowano o najbardziej absurdalnych wersjach tego wypadku.

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale, że nieliche siano na tym On i jego znajomi i królika na dodatek też zarobili to udowodnił. Ale on tylko już i tak rozwinął wcześniejszy pomysł z komisjami pod publiczkę.

9 minut temu, Wpaw napisał(a):

Proszę Macierewicza nie mieszać ze szlachetnym zawodem błazna.Francuski Triboulet, czy nasz Stańczyk, czy bliżej nam Duda to inna jakośc. 

Macierewicz to co najwyżej klaun i to ten z 2 części Jokera, Coś potańczy, coś pośpiewa, czasu i kasy nam zmarnuje....

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Widziałaś tych kosmitów? Pod batem faraona. Macierewicz nie jest dla mnie inspiracją, może dla ciebie jest albo innych. Po prostu dla mnie wydaje się dziwna śmierć tyle osób.

Katastrofy lotnicze się zdarzają, giną w nich "zwykli" ludzie, zespoły sportowe, piosenkarki czy politycy ... 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v