Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Roman, jak wykażesz mi że Mateusz Balcerowicz to syn tego słynnego Leszka Balcerowicza to napiszę że jednak nie jesteś idiotą xD Tylko daj linka, a nie nędzne podrabianie Wikipedii xD 

Roman jest idiotą i linków nie podaje bo sie wtedy samozaoruje. Musi operować wyciągniętymi z tyłka fragmentami informacji. 

wczoraj były  poctawy  a dziś dziesięciu na ośmiu klientów nie kupi elektryka😁 PISowska yntylygyncja 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

wczoraj były  poctawy  a dziś dziesięciu na ośmiu klientów nie kupi elektryka😁 

Przyjmując że elektryk wcześniej, czy później się spali (źródło Roman), to jeśli dwóm klientom z tych ośmiu samochód spali się dwa razy , to wszystko się zgadza.

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Roman176 napisał(a):

Pokaż odpowiedź

jacus to żyd pod cracowa gdzie hanysy wy***ali wszystkich żydów 

image.png

Żyd ortodoksyjny hanys? Pierwszy słyszę😁

Opublikowano
22 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Komunista to lewica Wermacht skrajna prawica. To w końcu tu czy tu?😅

on w rozkroku stoi 😂

7 minut temu, Roman176 napisał(a):

a dowiem sie coś o zagórowskim szwagrem Pawlaka ?

to idz do biura i zapytaj .

image.png

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Cuś jak Żyd antysemita?

😁 Tworzymy historię

2 minuty temu, jacus napisał(a):

on w rozkroku stoi 😂

image.png

Centrum czyli PO 😅

Opublikowano
Roman176 napisał:

bierz zapomniałeś o Klimie latem .. gdy miałem małe dzieci spały w aucie ja auta nie wyłączałem czasami pracowało godzinę  ... trochę się w życiu nabierzesz doświadczenia przyznasz mi racje gdzieś masz badanie ze 10/8 użytkowników elektryków nie kupiło by ponowie elektryka .. wracając co do twojego zachwytu elektrykami i bajerami to pewnie żonie bym kupił ale ta cenna nie jest konkurencyjna do spalinówki amen  ani komfort nie przewyższa spalinówki wręcz przeciwnie

Nie zapomniałem. Wóz Ci też więcej pali z klimą. Zimą do osiągnięcia temperatury pracy także pali więcej. Komfort? Proszę Cię. Elektryk można porównać głośnością do v8 w benzynie dopiero może od 80 km/h jak opony dadzą znać o sobie a reszta zależy od budy. Elektryk jak ma gdzie hamować jest bardzo fajny a jak trasa z ładowaniem pasuje to popyla się przyjemnie. Jak dla mnie PHEV. Panamerka e-hybrid jest fajna ale poza zasięgiem. Chińczyki dość okazyjnie wycenione. Weź pod uwagę że jest różnica między Teslą 3 i Teslą S. Jakiegoż to doświadczenia też ma mi brakować? Mam zacząć katować silniki na biegu jałowym?

Opublikowano

powiedział to socjalistyczny burak 

Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Roman jest idiotą i linków nie podaje bo sie wtedy samozaoruje. Musi operować wyciągniętymi z tyłka fragmentami informacji. 

wczoraj były  poctawy  a dziś dziesięciu na ośmiu klientów nie kupi elektryka😁 PISowska yntylygyncja 🤣

57 minut temu, jacus napisał(a):

czyli co banda złodziei wróciła ? to taka karma do ciotuw jak @Ulman  ze jest dobrze ......... 

qurwa 8 lat nigdzie nie pracowała aż zmieniły sie rządy ahhhhhhhhhhh teraz znowu pasi krówka   

Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Żyd ortodoksyjny hanys? Pierwszy słyszę😁

trochę cię uświadomię w całej PL gnieździły żydy w 18Wieku   w PL kradli porywali dzieci kobiety ,wywozili na handel do bliskiego wschodu jedyni mu wyjebaliśmy ich ze Śląska osiedlili się w Krakowie  i tak powstała polska A  

50 minut temu, DTaras napisał(a):

Nie zapomniałem. Wóz Ci też więcej pali z klimą. Zimą do osiągnięcia temperatury pracy także pali więcej.

jak by co zimą klimy nie używam 

51 minut temu, DTaras napisał(a):

osiągnięcia temperatury pracy także pali więcej.

masz racje 0,7/0,8l/H

52 minuty temu, DTaras napisał(a):

Elektryk można porównać głośnością do v8 w benzynie dopiero może od 80 km/h jak opony dadzą znać o sobie a reszta zależy od budy. Elektryk jak ma gdzie hamować jest bardzo fajny a jak trasa z ładowaniem pasuje to popyla się przyjemnie. Jak dla mnie PHEV. Panamerka e-hybrid jest fajna ale poza zasięgiem. Chińczyki dość okazyjnie wycenione. Weź pod uwagę że jest różnica między Teslą 3 i Teslą S. Jakiegoż to doświadczenia też ma mi brakować?

wszystko fajnie a gdyby cie było stać ... to było by cie stać na wymianę baterii po 5 latach bez zaciągania kredytu ? jak ty chłopie myślisz ? ludzie biorą samochody na lata na kredyty a tu wyskoczy zonk przy nie spłacony kredycie i co następny ?  

a tu taka ciekawość https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-nowe-elektryki-na-zlom-nikt-nie-chce-ich-naprawiac,nId,4981870

59 minut temu, DTaras napisał(a):

Mam zacząć katować silniki na biegu jałowym?

katować to se możesz 1.0 1.2 .1.4 ...    a nie kopciucha powyżej 2.0  

Opublikowano

Zorganizowana przez ministrów polskiego rządu akcja dezinformacyjna, świadomie oparta na fejku. Szłapka (minister o spraw ue), Myrcha (wiceminister sprawiedliwości) , Tomczyk (wiceminister obrony narodowej) , Nowacka (minister nauki).

celowo i świadomie rozsiewają fejki w internecie, sieją dezinformacje, okłamują ludzi

to jest elita po, polski rząd 🤮 🤮 🤮

w normalnym państwie już by wylecieli ze stanowisk i wszystkie media by o tym mówiły

sowieckie standardy 🤮 

rzygać się chce, gdy człowiek pomyśli jakie żałosne kreatury, nędzne, ułomne intelektualnie indywidua rządzą polską

Opublikowano
10 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Obejrzyj Stanowskiego był dziś na miesięcznicy, zobaczysz która to sekta😁 co za bydlo

Stanowski ma mi mówić kto jest politycznym draniem robiącym politykę na śmierci tylu ofiar ?

Gdzie znajdziesz drugich takich ludzi którzy co miesiąc odstawiają szopkę żałobną przez ponad 14 lat ?

Każdy normalny człowiek przeżyje żałobę po czyjeś śmierci i wraca do normalnego życia a to co pisowcy robią to jest podłe draństwo. Jeszcze w pierwszych latach żeby gadali o zamachu to można zrozumieć ale oni czym dalej od tego zamachu gorsze rzeczy wygadują. Rządzili 8 lat, kasy wydali na ekspertyzy, biegłych i nic nie potwierdzili.

Ludzie głosujący napis są zwyczajnie głupi i mają ulotną pamięć. Zapomnieli jak kaczyński startował na prezydenta po śmierci brata w 2010r i jak mówił spotach wyborczych "drodzy przyjaciele rosjanie " byle tylko wygrać wybory

Wychodzi na to że to jest religia smoleńska bo tak jak w każdej innym wyznaniu wszystko przyjmowane jest na wiarę bez żadnych dowodów

PIS stworzył w polsce nowy kościół smoleński

Ci o których mówisz zjawiają cię co miesiąc w tym samym miejscu tylko po to żeby pisiory dały sobie spokój z tym teatrem co miesiąc

Opublikowano
15 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

na nieuczciwa konkurencje z zagranicy nie ma rady. bez papierow, bez ograniczen w stosowaniu lekow i sor, z tania sila robocza - bez ceł, ktore wyrownuja te niedogodnosci - nie ma szans konkurowac !!! tak samo jak wolowaina z argentyny jest bezkonkurencyjna dla wolowiny calej ujni!

czekaj a to nie to samo co mówili polscy producenci maszyn rolniczych, nawozów i środków ochrony roślin? Ich nasze rolasy miały, mają i będą mieć w d*pie. cóż za mali jesteście by karma nie wróciła, a więc wróciła.  Konsumenci się cieszą, ameryka pd się cieszy, niemcy się cieszą, a i polska uśmiechnięta, wszystko pasuje. Alles klar jak mawia pewien "polski" rudy premier

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

Stanowski ma mi mówić kto jest politycznym draniem robiącym politykę na śmierci tylu ofiar ?

Gdzie znajdziesz drugich takich ludzi którzy co miesiąc odstawiają szopkę żałobną przez ponad 14 lat ?

Każdy normalny człowiek przeżyje żałobę po czyjeś śmierci i wraca do normalnego życia a to co pisowcy robią to jest podłe draństwo. Jeszcze w pierwszych latach żeby gadali o zamachu to można zrozumieć ale oni czym dalej od tego zamachu gorsze rzeczy wygadują. Rządzili 8 lat, kasy wydali na ekspertyzy, biegłych i nic nie potwierdzili.

Ludzie głosujący napis są zwyczajnie głupi i mają ulotną pamięć. Zapomnieli jak kaczyński startował na prezydenta po śmierci brata w 2010r i jak mówił spotach wyborczych "drodzy przyjaciele rosjanie " byle tylko wygrać wybory

Wychodzi na to że to jest religia smoleńska bo tak jak w każdej innym wyznaniu wszystko przyjmowane jest na wiarę bez żadnych dowodów

PIS stworzył w polsce nowy kościół smoleński

Ci o których mówisz zjawiają cię co miesiąc w tym samym miejscu tylko po to żeby pisiory dały sobie spokój z tym teatrem co miesiąc

Nie musiałeś go słuchać wystarczy popatrzeć na tych ludzi z tymi banerami, inteligenci z PO😁. Dużo starszych przecież oni tam sami z siebie nie przychodzą, albo sekta Tuska, albo za kasę. Normalny człowiek się tym nie interesuje chcą złożyć wieniec? Niech złoża i jadą do domów. Ale bydło stoi i ich wyzywa.

Opublikowano

Gdzie ta sekta tuska ?😄. Nie byłoby cyrku odstawianego przez pis co miesiąc to i nie byłoby tych ludzi.

Ci ludzie przychodzą bo chcą sie przeciwstawiać kłamstwu smoleńskiemu, religii stworzonej przez pis w celach politycznych .

Teraz to nikt nie zamyka ulic i nie wynajmuje podnośnika do uciszenia ludzi w pobliskich kamienicach jak to było za rzadów pis 😄

Zero opamiętania w pis

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

https://www.money.pl/gospodarka/nie-ma-kupca-na-ostatnia-fabryke-porcelany-w-regionie-sprzet-bedzie-nadawal-sie-na-zlom-7101783718976128a.html

@galan99  @Roman176 kupujcie zanim niemiec kupi, pokażcie jak się robi biznes ;) Solidarność zakładowa jest to wam na pewno pomogą utrzymać odpowiednie płace aby nie było wyzysku pracownika ;) 

Wolę Niemieckie .

Wszystko co Polskie powinno upaść , nic Polskiego tak samo z Hodowlą .

Rudy przejmie w styczniu stery zadba o to .

Królowa czeka na niego ma do załatwienia sprawy dla Niemiec i Francji .

Rudy będzie czarował baranków w Polsce co on nie zrobi dla Polski , to będzie tylko iluzja .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
7 godzin temu, nie napisał(a):

Zorganizowana przez ministrów polskiego rządu akcja dezinformacyjna, świadomie oparta na fejku. Szłapka (minister o spraw ue), Myrcha (wiceminister sprawiedliwości) , Tomczyk (wiceminister obrony narodowej) , Nowacka (minister nauki).

celowo i świadomie rozsiewają fejki w internecie, sieją dezinformacje, okłamują ludzi

to jest elita po, polski rząd 🤮 🤮 🤮

w normalnym państwie już by wylecieli ze stanowisk i wszystkie media by o tym mówiły

sowieckie standardy 🤮 

rzygać się chce, gdy człowiek pomyśli jakie żałosne kreatury, nędzne, ułomne intelektualnie indywidua rządzą polską

Napisz jakie to fejki bo na razie fejki to tu rozsiewasz ty co nie raz wykazałem.

52 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Nie musiałeś go słuchać wystarczy popatrzeć na tych ludzi z tymi banerami, inteligenci z PO😁. Dużo starszych przecież oni tam sami z siebie nie przychodzą, albo sekta Tuska, albo za kasę. Normalny człowiek się tym nie interesuje chcą złożyć wieniec? Niech złoża i jadą do domów. Ale bydło stoi i ich wyzywa.

Tam już z jednej i z drugiej strony idą siebie warci. Myślisz, ze normalni z pisu wierzą w zamach. Pomijam już jak normalny może wierzyć w pis i Kaczyńskiego. Ale tam z pisu też nie idzie nikt za damo tylko podlizać się kaczorowi może stołek jakiś da. Jak będzie miał. Pamiętasz co Kurski mówił o zamachu jak odszedł z pis. A co mówił gdy był w pis i co mówi jak wrócił do pis.

Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

A może oni celowo tam chodzą właśnie by nie wygasła ,,religia smoleńska"?

bo jakby nie robili bydła z siebie to już dawno by wygasły te miesięcznice.

Opublikowano

Miesiecznice by nie wygasły , Kaczyński  połozył by kwiaty pod pomnikiem i nikt by tego nawet nie zauważył , tu obie strony podtrzymują swój fanatyczny elektorat , w zasadzie to Kaczyński nic złego nie robi .

Opublikowano
23 minuty temu, witejus napisał(a):

A może oni celowo tam chodzą właśnie by nie wygasła ,,religia smoleńska"?

bo jakby nie robili bydła z siebie to już dawno by wygasły te miesięcznice.

Rozumie chodzić na grób bliskich na cmentarz co miesiąc ale robić to w centrum miasta ?

14 lat ?

Ewidentnie dla korzyści na pokaz. Mogę się nawet założyć że ci z pis co stracili bliskich w smoleńsku i co miesiąc są w warszawie to już na ich grobach nie pojawiają się tak regularnie

Wygasnać nie wygasną bo ma co pokazywać tv republika. Może wygasna po śmierci kaczyńskiego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v