Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, dzikidaniel napisał:

1. Ułatwię ci skoro udajesz że nie wiesz o co chodzi. SN w takim samym składzie wydał orzeczenie że są ważne wybory i wtedy jest prawny,  a jakw takim samym składzie orzeka nie po myśli tuska to jest bezprawny. Więc jak to jest?

2. Raczej ty nie masz pojęcia, pytam ponownie, czytałeś kiedykolwiek konstytucję? Z góry znam odpowiedź...

3. Jaki to konkret? Jak sama śmietanka po musi wyrażać zdania w stylu: znajdziemy te artykuły prawa które pis złamał i ich wsadzimy.

4. Znowu ad persona do mnie pijesz? Nie mam urojeń, za to ty masz straszną sklerozę albo niedokładnie słuchasz swoje ukochanej partii i ich członków...

To skoro tak dokładnie słuchasz tuska to weź mi wreszcie powiedz, zgodził się na tych imigrantów które niemcy nam narzucają czy nie?

1 Izba sądu najwyższego. O tym orzeczeniu na temat wyborów była tu dyskusja nie ma do czego wracać wszystko zostało wyjaśnione. Nie masz o tym pojęcia i możesz sobie dalej zaklinać rzeczywistość.

A tu kolejny milioner z tvp.

Afera w pisowskiej TVP. "Dotarłem do zarobków Jarosława Jakimowicza" (msn.com)

ROK PO ROKU

Jego wynagrodzenie rosło wraz z większym bełkotem i wymiocinami na wrogów politycznych.

2020 - 204.200 PLN
2021 - 363.600 PLN
2022 - 473.400 PLN
2023 - 233.705 PLN (styczeń- czerwiec)

PLUS PYTANIE NA ŚNIADANIE +

Do tej kwoty należy dodać "kąciki" Jakimowicza. Według jednego z serwisów za każdy "kącik" "Gwiazdor" Kurskiego zgarniał 2000 PLN. Za 200 "kącików", do których przyznał się Jakimowicz wychodzi plus 400.000 PLN.

Opublikowano (edytowane)

Widziałem ją na mównicy jak to mówiła i wyglądała jeszcze gorzej niż Orłoś i niż na tym zdjęciu po prawej. Naprawdę takie osoby zwłaszcza nie powinny poruszać kwestii czyjegoś wyglądu.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Nikt nie pomyślał jak to pisał, że do pałacu trafi ktoś taki jak Maliniak ... W logicznym świecie zrozumiałe jest, że prawo łaski stosuje się wobec osób skazanych, bo jak ułaskawić kogoś niewinnego, a póki nie ma wyroku prawomocnego to człowiek wg prawa jest niewinny ...

w logicznym świecie marchew to nie owoc, a ślimak to nie ryba, litera prawa a logika to 2 różne sprawy. Ile rzeczy robisz w gospodarstwie dla kasy z UE chociaż na logikę to bzdura?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Takeda napisał:

Ile rzeczy robisz w gospodarstwie dla kasy z UE chociaż na logikę to bzdura?

Żadnej ?? Takie wymieszanie obornika w 12h czy plan nawozowy to nie bzdury, a racjonalne gospodarzenie nawozami ... I warto było to robić przed ekoschematami, a jak teraz jeszcze za to płacą ...

Na zimę mam zostawione 40% gruntów bez okrywy, ciekawe ile potrącą z dopłat ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Takeda napisał:

w logicznym świecie marchew to nie owoc, a ślimak to nie ryba, litera prawa a logika to 2 różne sprawy. Ile rzeczy robisz w gospodarstwie dla kasy z UE chociaż na logikę to bzdura?

Ten ślimak ryba to nie dlatego, ze tam jakieś głupki siedzą i nie wiedzą co to jest. Tam chodziło po prostu o spełnienie jakichś wymogów biurokracji by można było chyba hodowcom jakieś dopłaty dać czy coś. Choć fakt było i brzmiało to głupio ale chodziło o podpięcie jakiejś grupy pod jakiś przepis.

Opublikowano
8 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Polska ma być zieloną wyspą,wolna od atomu 

Zielona przystanią .

Trzeba było PSL na księżyc wysłać z lewkami zielonymi , dawno temu rolnicy  nie obudzili się jak było trzeba a teraz za późno rudy . Dawno sprzedał tygrysek premiera stanowisko mógł mieć a nie chciał to co jest na rzeczy. Rolnicy jak i my wszyscy jesteśmy pionkami w  eurokołchoz .Michał zwerbowany , będzie spokojny wychwalał rząd Tuska . Ciekawi mnie ile wytrzyma , by nie posłać ,Milicji by rozegnać strajki , bo jest z tego znany .

Teraz nawet pies z kulawą nogą  się  nie upomni.

Opublikowano
50 minut temu, radekz200 napisał:

nie żałuję że oddałem na nich swój głos 👍

Wkoncu się ujawnił. 

43 minuty temu, Takeda napisał:

No ja na samorządowych jak widzę kandydatów na radnych gminnych czy powiatowych gdzie większość znam to tylko załamać ręce bo mierny to wybór

Czemu nie kandydujesz? Potrzeba świeżej krwi

41 minut temu, Takeda napisał:

i co z tego, że na konkretną osobę, jak tak naprawdę żadna się nie nadaje i idą by dostac łatwe chyba teraz 3,5k PLn za nic bo ani rozumu ani uczciwości

Wystartuj. Pokaz ludziom że można inaczej 

Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał:

Ten ślimak ryba to nie dlatego, ze tam jakieś głupki siedzą i nie wiedzą co to jest. Tam chodziło po prostu o spełnienie jakichś wymogów biurokracji by można było chyba hodowcom jakieś dopłaty dać czy coś. Choć fakt było i brzmiało to głupio ale chodziło o podpięcie jakiejś grupy pod jakiś przepis.

Dokładnie tak było .....ale głupi zawsze zdziwiony bo nie rozumie intencji a komentuje 

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A w Sejmie ktoś się nadaje, Kaczyński, Czarnek, Żukowska czy Wielgus to osoby które powinny być w Sejmie ??

Do tego kilku przestępców ... Których ktoś wybrał ...

Wystartuj, nie wyciągaj ręki po cudze. Daj przykład, pomóż ludziom zarobić a i oni będą mieli i Ty 

Opublikowano
11 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Dokładnie tak było .....ale głupi zawsze zdziwiony bo nie rozumie intencji a komentuje 

A jak chcieli banany prostować bo stwierdzili że są za bardzo zawinięte , to o jakie wymogi im wówczas chodziło , i komu chcieli dać z tego tytułu dotację . Pewnie w jakimś kraju rosną bardziej proste banany i ktoś przytulił trochę kasy żeby z takim wnioskiem wyjść 

• Like 1
Opublikowano

Pewnie więcej w karton prostych wejdzie i koszty transportu obniżą😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v