Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

galan masz racje-prawakom zadna edukacja nie jest potrzebna..  co najwyzej marta zawsze dziwica albo przewielebny proboszcz ich wyedukuje praktycznie .. ciebie po takiej edukacji to by chyba tylek bolal ??

15 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

a po co jechać ..całe af widziało ten syf i grzybnie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..

ile dziś zatankowałes do plecaka browarów 🤣

ile waga ciągnie ...ze 160 kg czy więcej 🤔

ta obok pusta willa drewniana to już ktoś spierdolił 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

tyle lat tam nikt nie mieszka ze moze i cerata by sie znalazla ?? zobacze przez okno jak bedzie to ci wysle..bedziesz mal na swieta.

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no i skąd?

z telewizji.a skad ? na zywo troche inaczej sie prezentuje.

Opublikowano (edytowane)

jak znajdziesz to załataj te dziury w garażu co się rozpada ....albo przykryj te cenne śmieci pod bramą ..🤣

10 minut temu, jacus napisał(a):

galan masz racje-prawakom zadna edukacja nie jest potrzebna..  co najwyzej marta zawsze dziwica albo przewielebny proboszcz ich wyedukuje praktycznie .. ciebie po takiej edukacji to by chyba tylek bolal ??

tyle lat tam nikt nie mieszka ze moze i cerata by sie znalazla ?? zobacze przez okno jak bedzie to ci wysle..bedziesz mal na swieta.

z telewizji.a skad ? na zywo troche inaczej sie prezentuje.

to pewnie ta działka warta miliony pod budownictwo ...tylko nikt nie chce koło śmietnika i gnojarza  kupić 🤣

20241121_185547.jpg

które walisz placek ...zobacz ja dopiero pierwsze dziś 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
13 godzin temu, DTaras napisał(a):

podobnie jak rzeki, autostrady, linie wysokiego napięcia, budynki wysokosciowe. A ło so chozi?

a ufo istnieje ? 

8 godzin temu, jacus napisał(a):

lepszy pedofil w czarnej sukience ??

jacek ciebie by sułtana pasowała z tym ciężarkiem 

27 minut temu, jacus napisał(a):

co innego ci zostalo w nocy jak nie pic ..parobek cie tez odszedl ??

a ty kiedy pijesz w ciągniku ? 

Opublikowano

Pies myśliwski rasy gończy polski został zagryziony przez wilka podczas polowania w lesie koło Gogołowa (powiat strzyżowski). Do zdarzenia doszło w minioną niedzielę, 1 grudnia, około godziny 9.30. W poniedziałek o 6.50 w Gogołowie chwycił psa koło domu. https://nowiny24.pl/wilk-na-polowaniu-zagryzl-psa-mysliwskiego-dzien-pozniej-w-gogolowie-porwal-z-podworka-kundla/ar/c1-18977143

Polityka chodowania wilków, u mnie też się pokazują ostatnio widziałem na polanie pod laskiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Za ten kałdun taktyczny dostałeś kartę inwalidy ?

obstawiam oberwane mięsnie przepuklina brzuszna marskość wątroby ... a żeby operacje na przepuklinę musi pan schudnąć   

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Za ten kałdun taktyczny dostałeś kartę inwalidy ?

obstawiam oberwane mięsnie przepuklina brzuszna marskość wątroby ... a żeby operacje na przepuklinę musi pan schudnąć   

image.png

zobaczcie Niemcy mogą nawet sobie wejść do ministerstwa  

image.png.08d2ee47872bb87d91f49caa2a8ea63d.png

Greenpeace również przyłączył się do obchodów Barbórki w Ministerstwo Aktywów Państwowych
Finansowany przez Niemców🇩🇪 zapomniał, że energetyka u nich, jest dziś oparta na węglu brunatnym, bo swoje elektrownie atomowe zamrozili czekając na upadek naszej energetyki.🤬
Opublikowano

gdzieś w kosmosie na planecie praworządność:

Dwa tygodnie temu w dgp opisaliśmy, jak tego samego dnia PKW uznała orzeczenie SN w sprawie Konfederacji, a jednocześnie na konferencji prasowej członek PKW Ryszard Kalisz odgrażał się, że sędziowie IKNiSP nie są sędziami i PKW nie będzie uznawać ich orzeczenia ws. skargi PiS.

Czy tym razem było inaczej? Nic bardziej mylnego. Na poniedziałkowym posiedzeniu PKW skierowano wniosek do SN o wyłączenie wszystkich sędziów IKNiSP z orzekania w sprawie skargi PiS. Problem jest jeden. Tego samego dnia PKW... uznała orzeczenie SN w sprawie Porozumienia Jarosława Gowina.

Mamy więc dwie rzeczywistości: w jednej z nich orzeczenia wydane przez IKNiSP SN są traktowane jako ważne i wiążące (vide Konfederacja czy Porozumienie), w drugiej z nich (vide PiS) mamy kwestionowanie statusu sędziów i zapowiedź nieuznawania orzeczeń SN.

dymać frajerów :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Pies myśliwski rasy gończy polski został zagryziony przez wilka podczas polowania w lesie koło Gogołowa (powiat strzyżowski). Do zdarzenia doszło w minioną niedzielę, 1 grudnia, około godziny 9.30. W poniedziałek o 6.50 w Gogołowie chwycił psa koło domu. https://nowiny24.pl/wilk-na-polowaniu-zagryzl-psa-mysliwskiego-dzien-pozniej-w-gogolowie-porwal-z-podworka-kundla/ar/c1-18977143

Polityka chodowania wilków, u mnie też się pokazują ostatnio widziałem na polanie pod laskiem.

Ludzie zaczęli je dokarmiać. I widać tego skutek. Wilki coraz częściej będą się pojawiać na terenach zamieszkanych przez ludzi. 

Niestety także będą cierpieć domowe zwierzęta bo to one będą celem wilków. 

Opublikowano
5 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Potem wilk zje babcię, potem Czerwonego Kapturka, potem przyjdzie leśniczy i wpierdzieli wilkowi. Ot cały proces konsumpcji.🤣

• Haha 1
Opublikowano

Zapomniałeś o jednym - na koniec system wpierdoli leśniczemu.

Potem będzie już tylko chaos. I po wiekach ciemności człowiek znowu zacznie schodzić z drzewa 🤣

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Ludzie zaczęli je dokarmiać. I widać tego skutek. Wilki coraz częściej będą się pojawiać na terenach zamieszkanych przez ludzi. 

Kto dokarmia wilki? Są pod ścisłą ochroną gatunkowa mają co żreć to się rozmnaża. 

Co ma leśniczy do wilków? Chyba tylko tyle że musi z flinta do lasu chodzić.

Odpowiada za to RDOŚ

11 minut temu, Agrest napisał(a):

Zapomniałeś o jednym - na koniec system wpierdoli leśniczemu.

Potem będzie już tylko chaos. I po wiekach ciemności człowiek znowu zacznie schodzić z drzewa 🤣

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano

A czytałeś/oglądałeś czerwonego kapturka? Tam chyba był leśniczy nie myśliwy. 

Jak zwał tak zwał, chodzi o sam absurd.

A potem Jaworowicz, jeśli jej Wilki wcześniej nie zjedzą albo nogi nie ugryzą, będzie piała- Wilcy, wilcy atakują i płynnie przejdzie do niebieskiej karty założonej Panu Marianowi przez żonę, która to dawała środki nasenne dzieciom gdy ten szedł charować na ich utrzymanie, a ona w tym czasie z leśniczym orkę w łożu uprawiała, i tu pojawi się motyw z Uwolnić Orkę, a na koniec Kazik zaśpiewa - mówiono o nim King... I spid łóżka wyjdzie biskup🤣🤣🤣

I tylko Wilki zawyją - eli lema sabachthani😓😓😓

Opublikowano (edytowane)

Oglądałem, pamiętam z podstawówki jak całował się z papieżem, reszty nie ogarniam🤔 

Rozmawiałem z kolegą ze Skloby tam gdzie całą wieś spalili Niemcy i ludzi w stodole między innymi za Hubala. Tam to wilki chodzą jak psy strach do lasu na grzyby itp

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano (edytowane)

Pobiłeś perona i jego" mtz-a".🤣

10 minut temu, Agrest napisał(a):

A czytałeś/oglądałeś czerwonego kapturka? Tam chyba był leśniczy nie myśliwy. 

Jak zwał tak zwał, chodzi o sam absurd.

A potem Jaworowicz, jeśli jej Wilki wcześniej nie zjedzą albo nogi nie ugryzą, będzie piała- Wilcy, wilcy atakują i płynnie przejdzie do niebieskiej karty założonej Panu Marianowi przez żonę, która to dawała środki nasenne dzieciom gdy ten szedł charować na ich utrzymanie, a ona w tym czasie z leśniczym orkę w łożu uprawiała, i tu pojawi się motyw z Uwolnić Orkę, a na koniec Kazik zaśpiewa - mówiono o nim King... I spid łóżka wyjdzie biskup🤣🤣🤣

I tylko Wilki zawyją - eli lema sabachthani😓😓😓

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano

A kto ogarnie programy jaworowicz🤭

2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Pobiłeś perona i jego" mtz-a".🤣

Z przykrością , ale nie mam pojęcia kim on. 

Opublikowano
galan99 napisał:

Palcem by kilku wskazał sympatyków na  AGROFOTO - wielbicieli Lewactwa .

Aaa tę redystrybucję od ideologicznej do finansowej od PiS czasem nie promowałeś osobiście?

Wpaw napisał:

5 minut temu, racyl napisał(a):

Taki mało znany pisowski rafałek z ciemną przeszłością 😄

Wolę chuligana, niż pedała rowerowego. 

Kiedyś było takie przysłowie lepiej mieć złodzieja w domu niż 3 k**wy🤭

Weź i mi zrób tu bilans "za" i "przeciw" takiej opcji.

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał(a):

A kto ogarnie programy jaworowicz🤭

Z przykrością , ale nie mam pojęcia kim on. 

Użytkownik peron, wieki temu wrzucił tu wierszyk "dostał tatko emtezeta".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v