Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, racyl napisał(a):

Taki mało znany pisowski rafałek z ciemną przeszłością 😄

Wolę chuligana, niż pedała rowerowego. 

Kiedyś było takie przysłowie lepiej mieć złodzieja w domu niż 3 k**wy🤭

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Na Donka hehehehehe.😃

A tfuuu lewackie baby wziął do ministerstw 🤮

A zagłosuje na Mentzena 🤔

Edytowane przez 6465
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Takeda napisał(a):

Ja na lewym ramieniu mam anarchistę, na prawym nihilistę i na wasze pisiorsko-platfusowe przepychanki patrzę z pewnej wysokości moich przekonań.

Więc KO wca wal z gumowca a PiS mana traktuj z glana.🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

sie wam nudzi..

5 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Bo jest nad morzem, chyba logiczne, transport rzeczny. Nie było tirów choć tirówki pewnie już były😅

Nie, jestem za wprowadzeniem KS i nie ważne czy ksiądz czy król Polski Tusk 2 wspaniały😅

a ja za kastracja..zaczalbym od kucow z konfy.

5 godzin temu, Agrest napisał(a):

Jacuś, ponoć zhakowali Ci bilet miesięczny? Taki atak na Polskę A?

Możliwe że wyciekły Twoje dane. Zaraz Boguś konto Ci prześwietli🤣

w polsce a niepelnosprawni maja darmowe bilety.

2 godziny temu, jahooo napisał(a):

No zaczęła się gównoburza i nagonka w sprawie rejestracji ciągników MTZ. Oczywiście - nagonka troli na PiS, bo przeciez PiS był u władzy. Co ciekawe - przepisy odnośnie rejestracji ustanawiało PO

Teraz diler niemieckiej marki wraz z proniemieckim rządem ukarzą rolników, którzy nie chcieli kupować niemieckich ciągników, a kupili białoruskie - odbierając im rejestracje.

Będzie z tego wielka chryja. Na pytanie do trolla , czy ma jakies dokumenty, że to konkretnie PiS kazał rejestrować te ciągniki mimo braku podstaw prawnych - cisza. Jak zwykle.

Wydaje mi się, że po prostu kupiono część urzędników w starostwach i tam robiono upłynnianie masy. Już pisze się o tym, ze ciągniki rejestrowane na Węgrzech, Rumunii czy Litwie sa nie do ruszenia, bo nikt stamtąd nie wyciągnie dokumentów. Czyli jak zwykle zemsta polaków na polakach. A niemcy zacierają ręce.

przepisy zmienily sie w 2016 r nikt z ministerstwa nie wiedzial o tym ?? nie raczyl poinformowac starostow -na wsi wschodniopolskiej to pewnie pis-owskich. 

ponad 800 na samym podlasiu do wyrejestrowania.

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Co takiego że ma LEWAKU nie zabiła tylko wychowała .

lewactwo kur...a , kwiczy wyskrobać zabić je...ć lewaków .

my lewacy to mamy dobrze -mozemy zyc jak mowimy i chcemy.

prawacy zeby zyc jak chca to musza sie ukrywac i uciekac w hipokryzje.

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

w polsce a niepelnosprawni maja darmowe bilety.

Bilet jest bilet. 

Ten darmowy też ma bazę danych w systemie. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

przepisy zmienily sie w 2016 r nikt z ministerstwa nie wiedzial o tym ?? nie raczyl poinformowac starostow -na wsi wschodniopolskiej to pewnie pis-owskich. 

ponad 800 na samym podlasiu do wyrejestrowania.

Ale ta historia była ogólnie znana. Były dyskusje na AF chyba też o tym . Na OLX ogłoszenia wisiały z tymi traktorami. Przecież nawet Ursus mógł tylko na Afrykę traktory sprzedawać, bo tu już homologacji by nie dostały. To do kogo teraz pretensje? Trza było nie kupować i byłby spokój.

Opublikowano

w krakowei wystarczy pokazac legitymacje .. nikt nawet nie sprawdza dokladnie.

jest bilet wolnej jazdy -ale nie chce mi sie wyrabiac.jesli nie zmienia regulaminu to nie ma potrzeby.

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

sie wam nudzi..

a ja za kastracja..zaczalbym od kucow z konfy.

Co to kuce? Konie?🤔

Opublikowano

Przed halą Mirowską pytali , Warszawiaków jak często widzą Rafała Trzaskowskiego .

Rafał Trzaskowski mówi że robi tutaj zakupy regularnie wiec postanowi zapytać i to sprawdzić .

Reakcje ludzi były bardzo zabawne . jedna zapytana pani nie widziała go nigdy wybuchła śmiechem .

Rafał mówi że stoi i rozmawia z ludźmi .

Zaś druga Pani mieszka 60 lat i nigdy go nie widziała na zakupach hali Mirowskiej  .

Trzecia pani nigdy w życie go nie widziała i 4 i 5 i 6 i tak dalej nikt go nie widział .

Nikt nie widział rafała a ludzie robią co dnia zakupy na hali Mirowskiej .

Opublikowano
24 minuty temu, racyl napisał(a):

468358983_4032441436993311_972337138439112551_n.jpg

Co się stało .

Upadek francuskiego rządu. Parlamentarzyści przegłosowali wotum nieufności .

https://tvn24.pl/swiat/francja-rzad-michaela-barniera-upadl-przyjeto-wotum-nieufnosci-st8208461

Francja. Upadł rząd Michela Barniera

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-12-04/potezny-kryzys-we-francji-upadl-tamtejszy-rzad/

Kolej na rewolucyjny .

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kłamał?🙆

Kto kłamał słuchałeś wypowiedzi kobiet .

Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał(a):

Zaś druga Pani mieszka 60 lat i nigdy go nie widziała na zakupach hali Mirowskiej  .

Bo przychodzi po zmroku w długim płaszczu, kapeluszu i ciemnych okularach.🤣

• Haha 1
Opublikowano

gdy pierwszy raz na zywo spotkalem nowego prezydenta krakowa to sie zastanawialem skad znam goscia 🤣

51 minut temu, Wpaw napisał(a):

Co to kuce? Konie?🤔

to takie skrzyzowanie konfederaty z oslem.taka odmiana mula.

47 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Za ten kałdun taktyczny dostałeś kartę inwalidy ?

za poroze 🤣

21 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

on to podwójny bilet powinien wykupić 🤣 

syn musi tesciow tu przywiezc-w koncu swiat zobacza za darmo..

jak ci idzie zmiana pampersow w ile sekund sie wyrabiasz ?

Opublikowano (edytowane)

h*j tam z tym może i po zmroku .

królowa zadowolona jak  Tusk obejmie  prezentację  w Unii  .

Pierwsze wystąpienie polskiego komisarza UE. Mówi o ważnej roli Polski .

W jego ocenie UE ma szczęście, że w okresie potencjalnych napięć w stosunkach transatlantyckich, to właśnie Polska będzie sprawować prezydencję.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/pierwsze-wystapienie-polskiego-komisarza-ue-mowi-o-waznej-roli-polski/q4w9deq

Będą bronić Ukrainy .

image.png

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał(a):

gdy pierwszy raz na zywo spotkalem nowego prezydenta krakowa to sie zastanawialem skad znam goscia 🤣

to takie skrzyzowanie konfederaty z oslem.taka odmiana mula.

za poroze 🤣

syn musi tesciow tu przywiezc-w koncu swiat zobacza za darmo..

jak ci idzie zmiana pampersow w ile sekund sie wyrabiasz ?

a po co jechać ..całe af widziało ten syf i grzybnie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..

ile dziś zatankowałes do plecaka browarów 🤣

ile waga ciągnie ...ze 160 kg czy więcej 🤔

ta obok pusta willa drewniana to już ktoś spierdolił 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v