Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No ale byś coś mógł już do następnych a po następnych próg wyżej. 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Oj zobacz w parlamentarnych że pis jednak przegrał. Myślisz że z rady powiatu ich nie wywala i fotela wójta? 

W samorządowych głosuje się na ludzi, nie na partię.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

tylko trochę nie podoba mi się ze on ma zwykła moc 120  a z busterem 145  ja bym chciał tyle mieć bez bustera 

To ma 6 cyl czy 4 ? Bo jak 6 to zawołasz chłopaków z hamownią i będziesz miał 150 bez boosta.

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

W samorządowych głosuje się na ludzi, nie na partię.

U nas naród tępy, "byle kto, byle z PiSu" ... O takie próby były przed wizytą prezesa, a jako trenujący Przewodniczący Rady Miasta xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tak z ciekawości.

Czemu dopytujesz?

W sumie to wręcz sugerujesz że powinno się..

Czemu sam nie?

A tak pytam bo pisałeś gdzieś chyba "a co my możem?". Coś byś wtedy mógł. Mógłbym przestać być dziadem albo później jakichś powiązań by szukali ze ktoś coś 

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wątpię, u nas PiSowski elektorat, sporo porobili za rządową kasę w ostatniej kadencji.

To wyniki z ostatnich wyborów u nas w powiecie ...

image.png

Tu bardziej nazwisko waży o wygranej i jak Cię ludzie postrzegają. 

3 minuty temu, mirro napisał:

Roman upominam Cię po raz kolejny. Szukaj Fenda.

Mnie gdyby tak denerwował to bym wyjął kasiorę i mu dołożył do fendta 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tu bardziej nazwisko waży o wygranej i jak Cię ludzie postrzegają. 

A ja mało znany ;) Wolę robić swoje u siebie niż bawić się w politykę ... Ja z tych co cicho pracują w swoim gospodarstwie.

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mnie gdyby tak denerwował to bym wyjął kasiorę i mu dołożył do fendta 

Przecież On bogaty z domu, to co będę z lubelską jałmużną wyskakiwał?:lol:

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To ma 6 cyl czy 4 ? Bo jak 6 to zawołasz chłopaków z hamownią i będziesz miał 150 bez boosta.

U nas naród tępy, "byle kto, byle z PiSu" ... O takie próby były przed wizytą prezesa, a jako trenujący Przewodniczący Rady Miasta xD 

Mi nie przeszkadza z jakiej partii kto.

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Mi w samorządowych też ;) Tam się głosuje na osobę i dlatego na samorządowe i prezydenckie chodzę zawsze, do Sejmu jak mi się zachce, a do PE jeszcze nigdy na wyborach nie byłem.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A ja mało znany ;) Wolę robić swoje u siebie niż bawić się w politykę ... Ja z tych co cicho pracują w swoim gospodarstwie.

Aj tam ździwiasz. Wyżej byś wskoczył to już byś nie musiał cicho pracować w swoim gospodarstwie. Może by nam się żyło lepiej, nie mielibyśmy na co narzekać 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Słusznie 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Może by nam się żyło lepiej, nie mielibyśmy na co narzekać 

Jakbym wskoczył w politykę to by wam się jeszcze gorzej żyło, bo najlepsza taka miotła co pod siebie zamiata xD  Mi by się na pewno dobrze żyło, a wam jak by mi już za dużo było xD 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Jaaasne. Tak jak i tu....:ph34r:

No to co za obawy jeszcze masz?

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Mi w samorządowych też ;) Tam się głosuje na osobę i dlatego na samorządowe i prezydenckie chodzę zawsze, do Sejmu jak mi się zachce, a do PE jeszcze nigdy na wyborach nie byłem.

No widzisz. To może I tych lokalnych radnych z pisu był byś w stanie pochwalić? Pomimo różnic 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

W co Ty Gregor grasz? 

Wyjaw no prawdę. 

W jakim sensie?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No widzisz. To może I tych lokalnych radnych z pisu był byś w stanie pochwalić? Pomimo różnic 

Wiem nawet w jakim głosowaniu byli byśmy jednomyślni ;) W tym o podwyżkach dla nas xD 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Kraść byś zaczął? Tak jak pisowcy?😮🧐

A dlaczego nie ;) Póki nie jestem przy władzy to tego nie popieram, ale jakby być po drugiej stronie ...🤔

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Wiem nawet w jakim głosowaniu byli byśmy jednomyślni ;) W tym o podwyżkach dla nas xD 

Dlaczego? Ja biednie bo biednie ale mam za co żyć. I tak zbyt wysokie według mnie te diety radnych 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v