Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, DTaras napisał(a):

To taki efekt kombinacji renault z geely który w wyniku współpracy renault z mercedesem na niego wpływa.

A już se miałem Citana kupić , co by na pole jeździć czym było. A tu masz. Toż to normalne Kangoo jest, A idźta w p,zdu z takim czymś.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, mirro napisał(a):

A już se miałem Citana kupić , co by na pole jeździć czym było. A tu masz. Toż to normalne Kangoo jest, A idźta w p,zdu z takim czymś.

Przecież to wszystko to tak na prawdę z 5-6 koncernów ... Np Toyota ProAce Max, łudząco podobna do innego znanego dostawczaka xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
19 godzin temu, nie napisał(a):

to nie jest podatek :D ciężarówki z towarem też nie muszą nimi jeździć :D i nie zwiększy to kosztu transportu towarów :D 

Waldemar Buda
Uwaga!!
Parlament Europejski zatwierdził 112 mlnE dla Niemiec i 4 mlnE dla Włoch z Funduszu SOLIDARNOŚCI jako pomoc w związku z powodzią.

Na moje pytanie dlaczego Polska nie otrzymała wsparcia?
POLSKI RZĄD NIE ZŁOŻYŁ WNIOSKU!

Życie znowu boleśnie z ciebie zadrwiło. Wymienione kraje dostały kasę za powódź która byłą w MAJU. Polska na złożenie dokładnie takich samych wniosków ma jeszcze ileś tygodni czasu bo u nas powódź była we WRZEŚNIU. Nikt tak was nie upokorzy i nie zrobi w balona jak wasza propaganda.

Godzinę temu, mirro napisał(a):

Celownik musi być.🤣

Jakbyś chciał czasami tego x pick upa kupić to uważaj bo to nawarra z silnikiem od renault.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.11.2024 o 19:57, hubertuss napisał(a):

Pierwszy link jest o Sutryku a nie o Hołowni. Natomiast to co napisano w drugim to raczej lipa ponieważ Hołownia wg oficjalnych ino ale również tego co mu wypominali nie raz politycy pisu ma tylko maturę i nie ukończone studia wyższe. Studiował ale nie złożył pracy i nie obronił jej. Roman nieuku bez magisterki nie można robić MBA. Znowu życie zadrwiło z ciebie boleśnie ktoś zrobił cię w wała po raz kolejny. 

W dniu 27.11.2024 o 20:03, hubertuss napisał(a):

Może nie był bo nigdy tam się nie zapisał. Wierzysz w jakieś pomówienia podczas gdy wszyscy oficjalnie podają, ze chłop ma tylko maturę. Ty rozumiesz, ze MBA nie możesz zrobić bez magisterki której Hołownia nie ma? W przypadku Hołowni naj[pierw musiał by sobie kupić magisterium potem MBA. Za dużo tych zakupów. Ale niech ci co widzieli te oceny idą do prokuratury i zeznają bo na razie to jakieś anonimy ledwie są. A ty wierzysz.

oj jak słabo wyszło @hubertuss. Po co wierzysz reżimowym mediom? Jak się okazuje chodziło o zwykłą magisterkę nie MBA (pewnie to planował zaś) Nie był nie uczęszczał a zaliczenia i oceny w systemie, jedynego czego nie wiadomo to czy i jak odebrał dyplom. Sam hołownia już mówi, że coś tam podpisywał ale nie wie co. Dobrze, że nie będzie prezydentem bo jeszcze przez pomyłkę podpisałby zrzeknięcie się przesmyku suwalskiego i okolic przez Polskę i zamiast w UE mieszkałbyś w ZSRR, niby w niektórych aspektach podobny twór, ale więcej liter nie świadczy o jakości😜

A odwracając, jak Hołownia twierdzi, że dziennikarze kłamią niech ich poda do sądu o zniesławienie, tylko żeby się nie okazało jak z Macierewiczem i Piątkiem niby oszczerstwa i kalumnie ale cicho Maciar siedzi do dziś.

Pewnie marszałek rotacyjny chciał być jak magister drewniak z przeceny czy Milik, ale Lewandowski jest większym bożyszczem w tym kraju niż on.

Już nawet klakierzy PO mówią otwartym tekstem, że coś jest na rzeczy

7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Życie znowu boleśnie z ciebie zadrwiło. Wymienione kraje dostały kasę za powódź która byłą w MAJU. Polska na złożenie dokładnie takich samych wniosków ma jeszcze ileś tygodni czasu bo u nas powódź była we WRZEŚNIU. Nikt

Czyli twierdzisz, że lepiej starać się o kasę później niż wcześniej, lepiej gdy ci na czymś zależy czekać do końcowych terminów? brawo ty. Teraz rozumiem dlaczego na zabiegi czy wizyty u specjalisty czeka się miesiącami czy latami to samo podejście

Pewnie kierwiński ma rację, że brak kasy dla powodzian to wina PISu🤣

Edytowane przez Takeda
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Takeda napisał(a):

oj jak słabo wyszło @hubertuss. Po co wierzysz reżimowym mediom? Jak się okazuje chodziło o zwykłą magisterkę nie MBA (pewnie to planował zaś) Nie był nie uczęszczał a zaliczenia i oceny w systemie, jedynego czego nie wiadomo to czy i jak odebrał dyplom. Sam hołownia już mówi, że coś tam podpisywał ale nie wie co. Dobrze, że nie będzie prezydentem bo jeszcze przez pomyłkę podpisałby zrzeknięcie się przesmyku suwalskiego i okolic przez Polskę i zamiast w UE mieszkałbyś w ZSRR, niby w niektórych aspektach podobny twór, ale więcej liter nie świadczy o jakości😜

A odwracając, jak Hołownia twierdzi, że dziennikarze kłamią niech ich poda do sądu o zniesławienie, tylko żeby się nie okazało jak z Macierewiczem i Piątkiem niby oszczerstwa i kalumnie ale cicho Maciar siedzi do dziś.

Pewnie marszałek rotacyjny chciał być jak magister drewniak z przeceny czy Milik, ale Lewandowski jest większym bożyszczem w tym kraju niż on.

Czyli twierdzisz, że lepiej starać się o kasę później niż wcześniej, lepiej gdy ci na czymś zależy czekać do końcowych terminów? brawo ty. Teraz rozumiem dlaczego na zabiegi czy wizyty u specjalisty czeka się miesiącami czy latami to samo podejście

Czego się spodziewać po wyborcach Rudego jacy wyborcy taki rząd . Uśmiechnięta Polska zasilana słońcem i Wiatrem i prądem z prądu .

Opublikowano
12 minut temu, Takeda napisał(a):

CO do Hołowni najpierw była mowa i link o Sutryku tam chodziło o MBA. MBA nie można mieć bez magisterki. Na którą Hołownia może i tam się zapisał. A co do ocen widziałeś je dobrze się uczył czy łykasz kolejny kit?

CO do powodzi to nie ma później wcześniej. Wymienione kraje miały powódź w maju w związku z czym wcześniej uporały się z udokumentowaniem szkód i złożeniem wniosku. Polska ma wciąż taką możliwość i termin ale aby dostać jak najwięcej jak najwięcej musi być udokumentowane. Nie ma więc wcześniej później ma być dokładnie. Tak więc nie że teraz coś rozumiesz ty dalej nic nie rozumiesz łykasz tylko kit. Napisz coś jak tam ten Hołownia się uczył jakie on tam te oceny ma

5 minut temu, nie napisał(a):

ile?

Nie wiem ile ale termin nie minął. Wniosek na dniach wyjdzie. Będzie w terminie ma być jak najdokładniejszy wtedy będzie więcej kasy.

3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Czego się spodziewać po wyborcach Rudego jacy wyborcy taki rząd . Uśmiechnięta Polska zasilana słońcem i Wiatrem i prądem z prądu .

Po tobie to już tu nikt się nic nie spodziewa kolejny łykacz pisowskiego kitu jak dwaj wyżej.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Nie wiem ile ale termin nie minął. Wniosek na dniach wyjdzie. Będzie w terminie ma być jak najdokładniejszy wtedy będzie więcej kasy.

Gdzie  jest napisane że może jeszcze złożyć Polska  podaj dane .

Dawaj dane .

Polska dostała 5 mil przesunęli pieniądze z KPO .

WIELKA POMPA BYŁA Z KRÓLOWĄ .

Uśmiech KO- LEWACTWA .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie wiem ile

czyli jak zawsze :D

12 tygodni mają maksymalnie, można dużo wcześniej złożyć wniosek, 11 już minęło, ale po co się spieszyć, co ich obchodzą jakieś biedne powodziany

Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

CO do Hołowni najpierw była mowa i link o Sutryku tam chodziło o MBA. MBA nie można mieć bez magisterki. Na którą Hołownia może i tam się zapisał. A co do ocen widziałeś je dobrze się uczył czy łykasz kolejny kit?

CO do powodzi to nie ma później wcześniej. Wymienione kraje miały powódź w maju w związku z czym wcześniej uporały się z udokumentowaniem szkód i złożeniem wniosku. Polska ma wciąż taką możliwość i termin ale aby dostać jak najwięcej jak najwięcej musi być udokumentowane. Nie ma więc wcześniej później ma być dokładnie. Tak więc nie że teraz coś rozumiesz ty dalej nic nie rozumiesz łykasz tylko kit. Napisz coś jak tam ten Hołownia się uczył jakie on tam te oceny ma

Po tobie to już tu nikt się nic nie spodziewa kolejny łykacz pisowskiego kitu jak dwaj wyżej.

dobre, ja nie łykałem poprzedniej propagandy i nie łykam tej, ty natomiast łykasz obecną. Widzę, że rozmowa z tobą to jak groch o ścianę. Z wyznawcami Tuska jest jak z wyznawcami Kaczyńskiego, ich wiara jest silna i ślepa. Poprzednicy mieli prezesa ty masz kierownika a i Tuskowi i Kaczyńskiemu marzy się po nocach tytuł naczelnika i biała kasztanka, a i jeszcze Sikorskiemu to kolejny z przerostem ambicji

Także łykaj kit koalicji 13 grudnia jak ci smakuje.

Metodą putinowską Tusk obsobaczył ministra i alkotubki załatwili moment, co nie idzie tak z dokumentacją powodzi?

A i na koniec nie kłam Włosi dostają za powódź z czerwca, ale jak widać dla ciebie miesiąc w tą czy w tamtą nie robi różnicy

BTW jak to jest, że niby w europie mieliśmy być nie do ogrania, a nasza incjatywa z piorunem poległa. Ale spoko też będziesz mi tłumaczył jak Morawiecki z KPO, że w sumie niepotrzebne.

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, galan99 napisał(a):

Gdzie  jest napisane że może jeszcze złożyć Polska  podaj dane .

Dawaj dane .

Polska dostała 5 mil przesunęli pieniądze z KPO .

WIELKA POMPA BYŁA Z KRÓLOWĄ .

Po co ci to wiedzieć i tak nie będziesz składał.

28 minut temu, nie napisał(a):

czyli jak zawsze :D

12 tygodni mają maksymalnie, można dużo wcześniej złożyć wniosek, 11 już minęło, ale po co się spieszyć, co ich obchodzą jakieś biedne powodziany

12 czy 11 nie wnikam wniosek będzie w terminie dlaczego pod koniec tłumaczyłem. Ty wyszedłeś na głupka nie ja. Kasa nie przepadnie jak mówili twoi.

3 minuty temu, Takeda napisał(a):

dobre, ja nie łykałem poprzedniej propagandy i nie łykam tej, ty natomiast łykasz obecną. Widzę, że rozmowa z tobą to jak groch o ścianę. Z wyznawcami Tuska jest jak z wyznawcami Kaczyńskiego, ich wiara jest silna i ślepa. Poprzednicy mieli prezesa ty masz kierownika a i Tuskowi i Kaczyńskiemu marzy się po nocach tytuł naczelnika i biała kasztanka, a i jeszcze Sikorskiemu to kolejny z przerostem ambicji

Także łykaj kit koalicji 13 grudnia jak ci smakuje.

Metodą putinowską Tusk obsobaczył ministra i alkotubki załatwili moment, co nie idzie tak z dokumentacją powodzi?

A i na koniec nie kłam Włosi dostają za powódź z czerwca, ale jak widać dla ciebie miesiąc w tą czy w tamtą nie robi różnicy

BTW jak to jest, że niby w europie mieliśmy być nie do ogrania, a nasza incjatywa z piorunem poległa. Ale spoko też będziesz mi tłumaczył jak Morawiecki z KPO, że w sumie niepotrzebne.

A o ocenach Hołowni nic nie napiszesz. Widziałeś je czy ci mówili, że miał je wpisane? Jakie jeszcze kity ci sprzedali. Bełkoczesz coś o ministrach alkotubkach i powodzi ale może by tak po polsku o co chodzi napisać. Wniosek wpłynie na czas kasa za powódź będzie a pis chciał oszukać, ze przepadła.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Po co ci to wiedzieć i tak nie będziesz składał.

12 czy 11 nie wnikam wniosek będzie w terminie dlaczego pod koniec tłumaczyłem. Ty wyszedłeś na głupka nie ja. Kasa nie przepadnie jak mówili twoi.

A o ocenach Hołowni nic nie napiszesz. Widziałeś je czy ci mówili, że miał je wpisane? Jakie jeszcze kity ci sprzedali. Bełkoczesz coś o ministrach alkotubkach i powodzi ale może by tak po polsku o co chodzi napisać. Wniosek wpłynie na czas kasa za powódź będzie a pis chciał oszukać, ze przepadła.

Włazisz w bagno  jesteś po pas , jest jeszcze nadzieja na ratunek .

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v