Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Roman, uwierz mi że nikt bez powodu tak jacusia nie traktuje ... 

wiem ale są pewne granice rodzina dom rodziny itp 

macie wasza banda złodziei tygrysek a to dopiero rok 

Desant PSL na Agencję Mienia Wojskowego. Pajęczyna powiązań
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-desant-psl-na-agencje-mienia-wojskowego-pajeczyna-powiazan,nId,7858973#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

7 godzin temu, jacus napisał(a):

ogarek sam siebie zdiagnozowal idealnie 🤣 pora po skierowanie na odwyk.

gdybys nie pil od dziecka, to bys nie byl z metra ciety.

jacek to samo dało mi do myślenia bo na początku myślałem ze to jakaś karyna w ciąży ,taki brzuch nie rośnie z jedzenia 

7 godzin temu, Agrest napisał(a):

Jak już się mierzycie to i jednostkę miary podajcie.

fhuj wysocy 

3 godziny temu, Ulman napisał(a):

@jacus ta chujnia z grzybnią na wczorajszych zdjęciach to faktycznie u ciebie?

tak jak ta twoja pszenica na 12ton 🤣

Opublikowano
20 minut temu, Roman176 napisał(a):

wiem ale są pewne granice rodzina dom rodziny itp 

macie wasza banda złodziei tygrysek a to dopiero rok 

Desant PSL na Agencję Mienia Wojskowego. Pajęczyna powiązań

🤣

Zbyt dużo granic ten człowiek przekroczył żeby się teraz nad nim użalać także daj spokój... A jeśli chodzi o PSL to akurat nic dziwnego wiem co się działo w niektórych  powiatach co oni swego czasu rządzili musiałeś należeć do partii żeby cokolwiek osiągnąć wszędzie zatrudniali swoich jak nie byłeś członkiem partii to mogłeś praktycznie zapomnieć o jakimkolwiek stanowisku...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Nie ma czego takiego jak Polska a i b. Wyrównanie poziomu dostępu do dóbr i informacji bardzo spłaszcza te różnice. Wielkie miasta mają tteatry, filharmonię czy kluby dla małolatów. Oczywiście jak ktoś chce kupić coś Gucci czy inne Burberry  to już w dużym mieście ale do normalnego codziennego życia w zasadzie każde miejsce w Polsce będzie podobne. Tak więc można mieć chujnię w pozornie bogatej okolicy lub dobre gospodarstwo w pozornej chujni. 

albo jest się w środowisku rudego i czyta się newslisy .... artykuł z 2017 roku ze u was niema kibli ...  tylko wychodki .. ja trochę pojeździłem i Jackowi mylą się lata 90 ale w tej Polsce b  są lepsi bauery jak u nas podwórko potężne czyste i wybrukowane 

niestety ja mam potężną pamięć obrazkową i dużo zostaje mi w głowie   pokaże wam bo co niektórzy mają problem z szukaniem

https://www.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/w-polsce-ponad-12-mln-ludzi-nie-ma-wlasnej-lazienki-nie-zawsze-z-biedy/bwcd14h

Niemcy lubią was obrażać bo wy pisowcy gdybyście głosowali na platformę bylibyście cacy 

image.png

image.png

3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Zbyt dużo granic ten człowiek przekroczył żeby się teraz nad nim użalać także daj spokój... A jeśli chodzi o PSL to akurat nic dziwnego wiem co się działo w niektórych  powiatach co oni swego czasu rządzili musiałeś należeć do partii żeby cokolwiek osiągnąć wszędzie zatrudniali swoich jak nie byłeś członkiem partii to mogłeś praktycznie zapomnieć o jakimkolwiek stanowisku...

ja sam się przekonuje co to psl oni lubią przemysł , co do jacka jeśli jesteś człowiekiem słabym intelekcie i psychiki cię to rusza .. ale nie broniąc jacka nigdy tego nie zrobił .............. ale dało mi jedna rzecz do myślenia jego brzuch 

image.png

Opublikowano

Nie wiem jak tym mieniem wojskwym ale dziś na granicy z uA pojawiły lawety gabarytowe do przewozu sprzętu wojskowego na pusto pojechały w Polskę co powioza z powrotem to się raczej nie dowiemy bo plandekuja wszystko .

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał(a):

... artykuł z 2017 roku ze u was niema kibli ...  tylko wychodki ..

Jakie wychodki? Normalnie dół, trzy kije a dupska se liściami łopianu podcieramy. Tzn od święta, bo w dni zwykłe wcale nie podcieramy.image.png.5b9ff800ddec52f2a2ec3ce94ee9f07b.png

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Jakie wychodki? Normalnie dół, trzy kije a dupska se liściami łopianu podcieramy. Tzn od święta, bo w dni zwykłe wcale nie podcieramy.

Wiesz, po co są te trzy kije ?

Na jednym wiesza się kapotę, drugiego się trzyma, żeby nie wpaść do dołu a trzecim się gó.... o d d*p.... odbija, jak duży mróz na dworze i przylegnie

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Jakie wychodki? Normalnie dół, trzy kije a dupska se liściami łopianu podcieramy. Tzn od święta, bo w dni zwykłe wcale nie podcieramy.

NO pewnie toć to nawóz szkoda do kanalizy spuszczać leci się na pole i pożytek jeszcze jest i ekologicznie.

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Roman176 napisał(a):

albo jest się w środowisku rudego i czyta się newslisy .... artykuł z 2017 roku ze u was niema kibli ...  tylko wychodki .. ja trochę pojeździłem i Jackowi mylą się lata 90 ale w tej Polsce b  są lepsi bauery jak u nas podwórko potężne czyste i wybrukowane 

niestety ja mam potężną pamięć obrazkową i dużo zostaje mi w głowie   pokaże wam bo co niektórzy mają problem z szukaniem

https://www.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/w-polsce-ponad-12-mln-ludzi-nie-ma-wlasnej-lazienki-nie-zawsze-z-biedy/bwcd14h

Niemcy lubią was obrażać bo wy pisowcy gdybyście głosowali na platformę bylibyście cacy 

image.png

image.png

ja sam się przekonuje co to psl oni lubią przemysł , co do jacka jeśli jesteś człowiekiem słabym intelekcie i psychiki cię to rusza .. ale nie broniąc jacka nigdy tego nie zrobił .............. ale dało mi jedna rzecz do myślenia jego brzuch 

image.png

ciekawie  jakiej  inteligencji jest człowiek który nic w życiu nie osiągnął sam wiec obraża resztę osób próbując podnieść swoje ego ...a jeśli chodzi o Polskę wschodnia to może 20-30 lat temu była różnica teraz się naprawdę dużo zmieniło wiem bo sam tu mieszkam i widzę te zmiany

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, marks50 napisał(a):

Nie wiem jak tym mieniem wojskwym ale dziś na granicy z uA pojawiły lawety gabarytowe

Może po naprawione Leo jechali.odebrać.

Teraz, MariuszDe napisał(a):

teraz się naprawdę dużo zmieniło wiem bo sam tu mieszkam i widzę te zmiany

Ja też widzę zmiany. Kija do oganiania od wilków se zrobiłem lepszego. image.png.485697878626b099c6a70d6ce62a4145.png

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Ja też widzę zmiany. Kija do oganiania od wilków se zrobiłem lepszego. 

Wiesz zawsze to jakieś zmiany...cały czas do przodu ..🤣

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

Ja też widzę zmiany. Kija do oganiania od wilków se zrobiłem lepszego. 

Powiedz że laskę kupiłeś bo już problem z dojściem do dołka🤣

Opublikowano
18 minut temu, mirro napisał(a):

Weź nie pisz takich rzeczy bo jaśnie pan spod Krakowa jeszcze pomyśli że to prawda xD

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

jacek to samo dało mi do myślenia bo na początku myślałem ze to jakaś karyna w ciąży ,taki brzuch nie rośnie z jedzenia 

🤣

ty jeszcze nie zatrybiles że to Jacuś na tych fotkach ..jpr człowieku jaki ty masz zapłon 🤣🤣🤣🤣🤣

ale dobrze pomyślałeś w sumie o tym bebzonie 🤣

Opublikowano

tak sobie czekam na zdjecia waszego bogactwa i jakos nie moge sie doczekac....

bohaterzy w necie ,pizdy w swiecie..

co sami macie do pokazania ??  stara cerate ?? 

kazda statystyka pokazuje ze dystans miedzy polsk a  i reszta sie powieksza.

czemu po szkolach czy studiach wiekszosc ucieka do  nas ?? zostaja tylko tacy ja wy co juz nic w zyciu nie zrobia..

i na koniec - przypomnienie dla polglowkow, ja juz 6 lat nie mam hodowli, 

image.png

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

Tiaaaa.

Widziałem to bogactwo...😆 

Dał byś już spokój tym swoim durnym wpisom.

Robisz z siebie coraz bardziej żałosna i zakompleksioną postać.

Szkoda, bo potrafisz ciekawe rzeczy pisać.

Opublikowano (edytowane)

placek tobie to powiększa się dystans między tobą a sąsiadami bo ty jeszcze ze złomowiska nie wylazles 🤣🤣🤣🤣🤣

placek ale chrachale masz ...sam nie dawno pisałeś że gnój wywalales 😲 

placek sprawdziwej geoportal2 ....zdjęcia z przed 2 lat ...kupa gnoju na podwórku ....chcesz zrzut 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

druga sprawa gdzie ta fotofwalfonika która się tak przechwalałes bo żadnych paneli nie widać ani na dachu ani na  ziemi🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty jeszcze nie zatrybiles że to Jacuś na tych fotkach ..jpr człowieku jaki ty masz zapłon 🤣🤣🤣🤣🤣

ale dobrze pomyślałeś w sumie o tym bebzonie 🤣

zaczaiłem ze to on .. ale po kliknięciu w obraz 

2 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

iekawie  jakiej  inteligencji jest człowiek który nic w życiu nie osiągnął sam wiec obraża resztę osób próbując podnieść swoje ego ...a jeśli chodzi o Polskę wschodnia to może 20-30 lat temu była różnica teraz się naprawdę dużo zmieniło wiem bo sam tu mieszkam i widzę te zmiany

przecież to samo napisałem chyba ulmanowi ....... największy skok u was był od 2007 do teraz 

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Ze o kąpieli w wannie z wodą święconą nie wspomnę.

pomaga ? 

Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

więc potwierdzasz że to nie od jedzenia tylko chlania ...bo ja tyż stawiam taką tezę 🤣

chude nogi a taki wygląd to na bank nie z jedzenia 

Godzinę temu, jacus napisał(a):

czemu po szkolach czy studiach wiekszosc ucieka do  nas ?? zostaja tylko tacy ja wy co juz nic w zyciu nie zrobia..

Jacek nie idź tą drogą  ... do miast uciekają lenie i niezaradni , miałeś córki to nie wiesz a gdybyś miał synka to kto idzie do miasta ?  najgłupszy 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

image.png

Ucieka bo tak im łatwiej oni nie chcą na roli pracować. Sądzisz że młody pcha się do roboty fizycznej. Nie on chce za biurkiem siedzieć i nic nie robić przez 8 godzin. Na Roli zostają ludzie którzy umieją i chcą pracować. Więc nie mów że tylko starzy zostają. Bo prawda potrafi być inna.

• Like 1
Opublikowano

tam gdzie jest rozwojowe gospodarstwo i perspektywy to zostają ...gdzie zadupie i kupa złomu i wszystko praktycznie do remontu to po co to komu ...kto będzie w to inwestował jak poprzednie pokolenie nic nie robiło i nędza 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v