Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

To tu siedzi Wąsik, to tu są wiece PiS. Pytamy mieszkańców, co myślą. "Irytujące", "kabaret" (msn.com)

Ludzie mają już dość tych pajaców. W tekście kilka podobnych wypowiedzi.

– Zjeżdżają codziennie o 18.00. Codziennie przyjeżdża jeden autokar i samochody osobowe. W zależności od pogody część wychodzi z autokaru, a część zostaje w środku. Powiem pani, że kiepsko to wygląda, jak się patrzy z boku – opowiada jeden z mieszkańców

straszne szczególnie jak to Niemiec napisał natemat ...... 

a napiszesz jak urzędy wywozili na marsz tuska spisali się i dzisiaj 30% dostaną podwyżki ...😆

dobrą pracę masz ze piszesz od rana do wieczora  

Przed chwilą, hubertuss napisał:

Spokojnie z tym atomem elektrownie na pewno będą. Pis jak zwykle straszy a potem jak zwykle nic z tych strachów. Kto z was spożywa robaki?

tylko jak to Niemcy piszą to na pewno nie  

masz tu 

Zmiana lokalizacji elektrowni jądrowej to katastrofa. Opóźni atom o lata i zagrozi gospodarce

https://energetyka24.com/atom/analizy-i-komentarze/zmiana-lokalizacji-elektrowni-jadrowej-to-katastrofa-opozni-atom-o-lata-i-zagrozi-gospodarce

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „ŚRODA OGÓLNOPOLSKI 24.01.2024 PROTEST ROLNIKOW ZGROMADZENIA TRAKTORÓW 12:00-14:00 WJAZDY #EUROPA to znaczy: uprawiać i hodować”

9 minut temu, hubertuss napisał:

Spokojnie z tym atomem elektrownie na pewno będą. Pis jak zwykle straszy a potem jak zwykle nic z tych strachów. Kto z was spożywa robaki?

jaki ci powie tusk to ty bd pierwszy 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Polska budzi we mnie obrzydzenie. - N Donald Tusk W rozmowie z Tomaszem Lisem Newsweek 50/2020”

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, andrzej78 napisał:

Ciekaw jestem kto następny ...Glapiński ?

co by nie powiedzieć o Glapińskim to miał rację z inflacją? No miał

KO straszyła, że jak nie będą mocno podnoszone stopy i po tym jak je przed wyborami obniżył, że znów buchnie i jakoś się nie sprawdziło.

Podobnie Obajtek walnął paliwo wyborcze KO grzmiała (BTW Tusk robił to samo jak wygrywało PO drugą kadencje) że powinno być po 7PLN, a przez to będzie po wyborach po 8PLN i jakoś nie jest, podrożało co prawda na 6.4 ale są stacje np Hawa  i sprzedają po 6.05.

Nie muszę tutaj pisać kto jest pisowskim i platformerskim ślepym fanatykiem co by najchętniej wszystkie decyzje wrogiej strony wypiedzielił do kosza. Psychoza jak po odsunięciu Napoleona w 1815 gdzie zamieniano z powrotem użytki rolne w mokradła, niszczono posadzone lasy czy sady, rozbierano mosty itd.

Zrecie się jak głupi, podobnie wszelkie portale, a o ważnych decyzjach chociażby w Davos i sytuacji międzynarodowej to ciężko coś na szybkiego znaleźć.  Naprawdę tak niewiele tutaj między Odrą a Bugiem trzeba by skretynienie osiągnęło kolejny level?

Opublikowano
39 minut temu, Roman176 napisał:

straszne szczególnie jak to Niemiec napisał natemat ...... 

a napiszesz jak urzędy wywozili na marsz tuska spisali się i dzisiaj 30% dostaną podwyżki ...😆

dobrą pracę masz ze piszesz od rana do wieczora  

tylko jak to Niemcy piszą to na pewno nie  

masz tu 

Zmiana lokalizacji elektrowni jądrowej to katastrofa. Opóźni atom o lata i zagrozi gospodarce

https://energetyka24.com/atom/analizy-i-komentarze/zmiana-lokalizacji-elektrowni-jadrowej-to-katastrofa-opozni-atom-o-lata-i-zagrozi-gospodarce

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „ŚRODA OGÓLNOPOLSKI 24.01.2024 PROTEST ROLNIKOW ZGROMADZENIA TRAKTORÓW 12:00-14:00 WJAZDY #EUROPA to znaczy: uprawiać i hodować”

jaki ci powie tusk to ty bd pierwszy 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Polska budzi we mnie obrzydzenie. - N Donald Tusk W rozmowie z Tomaszem Lisem Newsweek 50/2020”

daj jakis link ..czy znowu fantazjujesz .

Opublikowano
7 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Nic jeszcze nie ruszyło ... Nawet grunty nie wykupione ... I przez to jest płacz bo Obajtek i Morawiecka nie zarobią xD

Chyba nie do końca. Musiałbym się skontaktować ze znajomym bo jakieś pracę tam wykonywali 

Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał:

za co przepraszasz ??? 

bier merlin i przyjezdzaj w lecie oczywiscie 🤣, ty bedziesz zwiedzal ja sie nia zaopiekuje😜

No za ciekawość. Chciałem się tylko dowiedzieć. Chciałem przeprosić jeśli odebrałeś to jako atak. 

Dzięki wielkie za zaproszenie ale w lato chyba nie damy rady. Napewno będzie bardziej pracowite niż poprzednie 

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Wreszcie wiemy coś więcej o priorytetach działania nowego ministra rolnictwa i rozwoju wsi, Czesława Siekierskiego.

Aktualnie trwają pracę nad przeprowadzeniem audytu wewnętrznego w resorcie rolnictwa, którego wyniki zostaną przedstawione w I kwartale 2024 roku.

Na  zewnętrzny  nie mają w pływu .

Należy podjąć działania na rzecz większego, bezpośredniego powiązania gospodarstw rolnych z przetwórstwem i handlem na rzecz długookresowych umów. Ponadto, prowadzone będą dalsze prace nad rozwijaniem systemu ubezpieczeń, poprawy przepływu ziemi poprzez bezpieczny, ustawowy system dzierżaw .

Które nie istnieje w Polsce , a jak jest to nie opłacalne . Ardanowski już się zderzył .

ważnym aspektem będzie również wsparcie sprzedaży bezpośredniej, rolniczego handlu detalicznego, czego efektem będzie m.in. lepsze upowszechnianie się produktów lokalnych i regionalnych, skracanie kanałów dystrybucji oraz zwiększenie dochodów rolników.

czyli to co rolnik sprzeda z gospodarstwa do konsumęta .

To są postulaty do realizacji dla ministra .

Jak podkreśla w odpowiedzi minister: "zaakceptowałem i przyjąłem do realizacji wszystkie trzy postulaty". Są nimi:

uruchomienie dopłat do kukurydzy w wysokości 1 mld zł,

zwiększenie akcji kredytowej do kredytów płynnościowych o kwotę 2,5 mld zł,

utrzymanie wysokości podatku rolnego na poziomie z roku 2023.

Zgodnie z podpisanym porozumieniem postulaty zostaną zrealizowane po zakończeniu procesu legislacyjnego i uzyskaniu akceptacji ze strony Komisji Europejskiej.

Podoba mi się to 

Opublikowano
2 godziny temu, andrzej78 napisał:

Obecny rząd jest dobry w te " klocki " wszystko można podważyć, odwołać. 

Ponadto obecna lokalizacja była jedną z trzech ( była też czwarta lokalizacja ) jakie wybrano  za czasów Tuska w 2011 roku, 

Teraz to ja czarno widzę ta naszą pierwszą elektrownie atomową...

• Like 2
Opublikowano

Sąd Okrękowy w Kaliszu uniewinnił oskarżonego 65-letniego Janusza Ziętkiewicza z Jarocina o nieprzyzwoite zachowanie w postaci noszenia koszulki z napisem „J…PiS”. Zdaniem sądu hasło uległo spowszechnieniu i nie wzbudza już negatywnych emocji. Wyrok jest prawomocny.

https://www.salon24.pl/newsroom/1354428,pan-janusz-uslyszal-wyrok-za-napis-j-pis-zadziwiajaca-decyzja-sadu

Można oficjalnie jeb... PiS 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, gregor1284 napisał:

No za ciekawość. Chciałem się tylko dowiedzieć. Chciałem przeprosić jeśli odebrałeś to jako atak. 

Dzięki wielkie za zaproszenie ale w lato chyba nie damy rady. Napewno będzie bardziej pracowite niż poprzednie 

moze byc wiosna a nawet jesien, z checia poznam merlin,byle moja stara sie nie dowiedziala.

27 minut temu, GRZES1545 napisał:

Za trudne pytanie dla platfusia 😄

https://www.facebook.com/share/u1rDrKgeF9sbzgK5/

pis tak zmienil ustawy ze legalne zmiany-takie jakie sam wprowadzil po przejeciu rzadow -nie jest mozliwe..

my wyborcy po nie mamy z tym rzadnego problemu..

5 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Sąd Okrękowy w Kaliszu uniewinnił oskarżonego 65-letniego Janusza Ziętkiewicza z Jarocina o nieprzyzwoite zachowanie w postaci noszenia koszulki z napisem „J…PiS”. Zdaniem sądu hasło uległo spowszechnieniu i nie wzbudza już negatywnych emocji. Wyrok jest prawomocny.

https://www.salon24.pl/newsroom/1354428,pan-janusz-uslyszal-wyrok-za-napis-j-pis-zadziwiajaca-decyzja-sadu

Jebać PiS
Jebać PiS
Jebać PiS
Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Cała Polska krzyczy dziś
Jebać PiS Jebać PiS
W nas jest siła w nas jest wiara
A PiSowcy wy***rdalać
Cała Polska krzyczy dziś
Jebać PiS Jebać PiS
Nigdy ust nam nie zamkniecie
Jebać was PiSowskie śmiecie
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Miło to już było ale teraz to jest wojna
Łapy precz od naszych kobiet
Bando bogobojna
Wyjdźmy wszyscy na ulice
Krzycząc bardzo głośno dziś
wy***rdalać z tego kraju
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Źródło: LyricFind

• Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Można oficjalnie jeb... PiS 

Nie chciałbym żeby kojarzono mnie z tym środowiskiem 

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

my wyborcy po nie mamy z tym rzadnego problemu..

Jebać PiS
Jebać PiS
Jebać PiS
Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Cała Polska krzyczy dziś
Jebać PiS Jebać PiS
W nas jest siła w nas jest wiara
A PiSowcy wy***rdalać
Cała Polska krzyczy dziś
Jebać PiS Jebać PiS
Nigdy ust nam nie zamkniecie
Jebać was PiSowskie śmiecie
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Miło to już było ale teraz to jest wojna
Łapy precz od naszych kobiet
Bando bogobojna
Wyjdźmy wszyscy na ulice
Krzycząc bardzo głośno dziś
wy***rdalać z tego kraju
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Jebać PiS Jebać PiS
Źródło: LyricFind

Ale cię poniosło....😂😅

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v