Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Wyrwałeś z kontekstu, ale niech tam. Ciężko przyznać jakie warcholstwo w szeregach🤣

Faktycznie walczą skoro zaklejone gwiazdki na tablicy rejestracyjnej  godne są nagłośnienia.

Są już te sukcesy gospodarcze?

Pytam o korzyści dla Polski a nie Niemiec, na wypadek gdybyś się wahał .

Rządzący jak rządzący, to jest garstka ludzi i są tacy jakich wybrały masy, ciemne masy i to one są winne wszystkiego, bo masa ludzi jeżeli jest tak ciemna że nie wie co wybiera, no to jest gorzej niż źle, nie ma co zwalać na rząd.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zrozum...

To jedna i ta sama banda...

Ale warcholstwo już inne?

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

g...o .

:D

Bzdura sam poparłeś jak to nazwałeś a teraz wciskasz że to jedno i to samo precz .

Jedno i to samo.

Te elity cały czas te same...zmieniają tylko barwy i się kłócą o stołki.

Przy okazji kłócąc ludzi ze sobą.

2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Ale warcholstwo już inne?

Nic podobnego.

5 minut temu, Agrest napisał(a):

Mało to politycznych zarzutów że wykroczdnia drogowego szukasz?

A nawet nie wiem z kiedy.

Wyskoczyło mi jak przeglądałem ciekawostki i se wstawiłem...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jedno i to samo.

dodaj że od 1989 roku tak trwa ustalili przy 

Okrągłym Stole a kto była pionierem Lech W .

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jedno i to samo.

Nic podobnego.

No to czemu krytykujesz ciągle przeszłość na co już wpływu nie masz, a pomijasz teraźniejszość.

Skoro brak krytyki od elektoratu to znaczy że jest git, można naginać kolejne granice

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

No to czemu krytykujesz ciągle przeszłość na co już wpływu nie masz, a pomijasz teraźniejszość.

Skoro brak krytyki od elektoratu to znaczy że jest git, można naginać kolejne granice

No śmiałem się z zepsutego nagłośnienia pijanego ministra.

Śmieszą mnie pomysły ekologicznych...

No co chcesz?

Opublikowano
13 minut temu, Desperado napisał(a):

Rządzący jak rządzący, to jest garstka ludzi i są tacy jakich wybrały masy, ciemne masy i to one są winne wszystkiego, bo masa ludzi jeżeli jest tak ciemna że nie wie co wybiera, no to jest gorzej niż źle, nie ma co zwalać na rząd.

To w takim razie co ,czy kto jest tą jasną masą?  

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

I to jest najbardziej trafne okreslenie tego co wynika z twojego PISania.

Na nic wszystkie twe starania nic nie możesz nic nie znaczysz tylko naśladujesz w słowach i wypowiedziach spadochroniarza .

Opublikowano

A czemu ten Tusk tak tym katolikom się podlizywał i ślub kościelny brał?

Opublikowano

Przecież twierdzą że to pisowcy transmisję zniekształcili.

Widać na jednym z filmów po powodzi również

Opublikowano
33 minuty temu, Agrest napisał(a):

A czemu ten Tusk tak tym katolikom się podlizywał i ślub kościelny brał?

Tak samo jak andrzej duda gejom i lgbt przed pierwszą kadencją .

Ślub każdy może sobie brać kiedy chcę gorzej jak ci zagorzali katolicy biorą rozwody kościelne kiedy chcą mając na karku po k🤣ilka dzieci

Opublikowano
"Wyłożyłem 50 tys. zł za fotowoltaikę. Dotację dostałem tylko na pompę ciepła. Oszczędności całego życia, pieniądze na "czarną godzinę" włożyłem, żebym miał lepsze życie i żeby było czyste powietrze. Nie tylko dla siebie, ale dla nas wszystkich to zrobiłem. Teraz ponoszę konsekwencje. Jestem zrujnowany. Moja emerytura... tak jakbym nie miał jej przez pół roku. Wszystko jest na rachunki - mówił rozżalony.
Pan Zdzisław pokazał Szymonowi Hołowni rachunki za energię elektryczną. Do zapłaty było prawie dwa tys. złotych. - W domu jest 18 stopni Celsjusza, nie korzysta się z czajnika elektrycznego, z piekarnika - dodała bliska seniora."
A to, mili państwo, jest dopiero początek wspaniałej szansy, którą daje nam transformacja energetyczna!
Bo jak wleci ETS na ogrzewanie domów, to nawet dziaduszki z najbardziej kopcącymi kopciuchami nie wyrobią.
A wtedy ja mam takiego jednego, co bym go chętnie zobaczył jak ludziom tłumaczy, że to ich wina, bo się nie dekarbonizowali.
Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):
"Wyłożyłem 50 tys. zł za fotowoltaikę. Dotację dostałem tylko na pompę ciepła. Oszczędności całego życia, pieniądze na "czarną godzinę" włożyłem, żebym miał lepsze życie i żeby było czyste powietrze. Nie tylko dla siebie, ale dla nas wszystkich to zrobiłem. Teraz ponoszę konsekwencje. Jestem zrujnowany. Moja emerytura... tak jakbym nie miał jej przez pół roku. Wszystko jest na rachunki - mówił rozżalony.
Pan Zdzisław pokazał Szymonowi Hołowni rachunki za energię elektryczną. Do zapłaty było prawie dwa tys. złotych. - W domu jest 18 stopni Celsjusza, nie korzysta się z czajnika elektrycznego, z piekarnika - dodała bliska seniora."
A to, mili państwo, jest dopiero początek wspaniałej szansy, którą daje nam transformacja energetyczna!
Bo jak wleci ETS na ogrzewanie domów, to nawet dziaduszki z najbardziej kopcącymi kopciuchami nie wyrobią.
A wtedy ja mam takiego jednego, co bym go chętnie zobaczył jak ludziom tłumaczy, że to ich wina, bo się nie dekarbonizowali.

Dziadek do Marszałka wielkiego się skarżył że go okradli .

image.png

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

propaganda wyprała mózg 

znasz znaczenie słowa pomoc? bo dla mnie pomoc jest bezinteresowna inaczej to biznes a jak chcesz robić i Teresy na ludziach to zamieszkaj u ruskich

Opublikowano
2 minuty temu, Mateusz1q napisał(a):

znasz znaczenie słowa pomoc? bo dla mnie pomoc jest bezinteresowna inaczej to biznes a jak chcesz robić i Teresy na ludziach to zamieszkaj u ruskich

Jaka pomoc w tych dotacjach ludzie zaciągają kredyty nie kiedy nie małe muszą zapłacić VAT + DOPŁACIĆ to jest pomoc bez interesowna . To jest Biznes na biednych ludziach tylko na takich mogą zarobić .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v