Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest rząd dopiero wprowadza dni wolne od pracy . Pracują umysłowo żeby   Polacy się nie przepracowali .

4 czerwca dniem wolnym od pracy .

Wybory  które odbyły się 4 czerwca 1989 roku zostały ustalone przy Okrągłym Stole. Gdyby nie tamta umowa komuniści być może w ogóle nie weszliby do Sejmu.

Jest inicjatywa w tej chwili, żeby 4 czerwca też był dniem wolnym .

24 grudnia Wigilia wolna od pracy .

Cytat 

Minister zaznaczyła, że Wigilia Bożego Narodzenia wolna od pracy to inicjatywa klubu parlamentarnego Lewicy. Poselski projekt ustawy w tej sprawie ma zostać złożony już niebawem. – Chciałabym, żeby to już było w tym roku, ale zobaczymy, bo to będzie projekt poselski, nie rządowy – podkreśliła Dziemianowicz-Bąk.

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Ano mówili o tym dzisiaj.

Kiedyś covidem straszyli dziś wiatrem.

Niech pozwolą grzebać na terenie własnej działki to nie będę dzieci narażał na takie niebezpieczeństwa.

Zakopią , jaki krzew posadzą, ptaszki będą mi śpiewały, koty srały, może jakaś rozrywka tam będzie🤭

9 minut temu, dysydent napisał(a):

4jjyqw1k33a18cbak79quf5opfrk18ds.jpg

;)

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Szopa po przylocie do Polski wycofał pełnomocnictwa dwóm dotychczasowym adwokatom. Jego pełnomocnikiem został Jacek Dubois.  Czyżby Szopa zaczął sypać/ Czy zacznie sypać? Mateuszek może mieć ciepło.

rudemu sie d*pa pali to przykrywka 

image.png.cc0dc69dcecc0958bbaba6efc5294989.png

image.png.2de50d2dfd0a41d3722665b117755237.png

image.png.438a7541d907491d9849871088fe80db.png

image.png.bd49f88025281c6170cddb3e9ab501b0.png

Godzinę temu, dysydent napisał(a):

4jjyqw1k33a18cbak79quf5opfrk18ds.jpg

;)

image.png.c9afbbfbcd32ee1758a6234ec256c611.png

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Czy wyszło ,czy nie wyszło ,to tylko subiektywna ocena sytuacji .

jeśli post wyżej w odpowiedzi na mój wpis widzisz jakiś margines na subiektywizm oceny to ... albo lepiej nie napiszę co

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ameryka już nie długo wybory Prezydenckie kto wygra , czy  kocha Ukrainę Kamala Harris ?. 

Cytat .

wybory prezydenckie w Stanach Zjednoczonych zwycięży kandydatka Demokratów, Kamala Harris. Swoją przepowiednię wskazał w materiale wideo, opublikowanym przez "New York Times" na początku września 2024 r. Jak opisuje "New York Post", zdania nie zmienił nawet w świetle nowych sondaży, które wskazują na przewagę Donalda Trumpa. 77-letni Allan Lichtman ze względu na skuteczność przewidywań nazywany jest wyborczym "Nostradamusem". W ciągu ostatnich 10 wyborów prezydenckich w Stanach Zjednoczonych pomylił się tylko raz — w 2000 r. wskazał, że prezydentem Stanów Zjednoczonych zostanie AI Gore. Wygrał jego oponent, George W. Bush.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie będzie nadskakiwać Putinowi jak Trump. Ukraina mało mnie obchodzi ale prawda jest jedna i nie zaprzeczalna im bardziej rusek dostanie tam w pier**l tym bardziej przejdzie mu ochota na wojaczkę w tym z nami. Trumpa Europa nie interesuje wręcz raczej widzi w niej wroga gospodarczego. Jego uwaga zostanie skierowana na Chiny i Azję. Trumpa nie interesuje również NATO za to chwali się tym, że nikt jak on nie pomaga tak Izraelowi.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Nie będzie nadskakiwać Putinowi jak Trump. Ukraina mało mnie obchodzi ale prawda jest jedna i nie zaprzeczalna im bardziej rusek dostanie tam w pier**l tym bardziej przejdzie mu ochota na wojaczkę w tym z nami. Trumpa Europa nie interesuje wręcz raczej widzi w niej wroga gospodarczego. Jego uwaga zostanie skierowana na Chiny i Azję.

To się okaże czy tak będzie ją obchodzić Polska , Może dogada się z onucą i sprzeda Polskę taki pewny jesteś Kamala Harris dużo powiada a mało może robić .

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

ty połącz mózg z resztą...😆

kto tam wie co zaplanowali , co zrobią z Polską .

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Polska znaczy tyle dla innych, co ty dla Polski.

Ty też  jak płacisz podatki to o tobie nikt nie wie że istniejesz jak nie zapłacisz to se przypomną o tobie .

KRUS będzie podwyżka i bardzo dobrze będzie zaraz kwik rolników .

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

będzie zaraz kwik rolników .

No i dobrze.

Skoro z czymś się ktoś nie zgadza, to powinien o tym mówić, się przeciwstawiać...fizycznie, nie tylko biadolić siedząc w domu czekając na socjale.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ale dobrze.

Skoro z czymś się ktoś nie zgadza, to powinien o tym mówić, 

Komu mówić kto będzie słuchał i po co komu to słuchać tego narzekania że rolnikom tak źle .

Michał tez już nie słucha .

Unia zmniejsza budżet na dopłaty będzie kwik .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Komu mówić kto będzie słuchał i po co komu to słuchać tego narzekania że rolnikom tak źle .

Jasne...

Usiąść na tyłku jak ty i czekać końca świata...by innych dogonić...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Gdzie narzekam  pokaz mi to .

Co zyskałeś że wylazłeś na drogę i komuś przeszkadzałeś w ruchu .

Mam nadzieję że teraz nie będziesz wyłaził na blokady i nie będziesz kwiczał jak wcześniej .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Mnie też nie, trzeba było myśleć przy urnach, a nie jak jest musztarda po obiedzie.

Już wczoraj taki jeden mówił że jak nie głosujesz na PiS a na inną partie ( nie PO)to głosujesz   i tak na Tuska 

O kurde właśnie se przypomniałem ręce umyć 🙌😁

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v